Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 387
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 680
  • В градината...
Ами лидълските пуйки бяха по 6-7кг., цели прасета. Та от там изходих.

# 1 681
Патиците около 2 кг ли са?
За месото- дали е възможно бг фирмата която опакова месото "за Лидъл" да го е внесла (даже според мен е логично) и Лидъл да е само продавач? Макар че би трябвало да има по-сериозен контрол....

# 1 682
Те така правят няколки фирми поне - ако се сещате блек ангъса е така, внася се от САЩ, а фирма от Попово го опакова и праща към веригите.
Това с печата го пращайте към БАБХ, според мен е подвеждаща информация, че го продават за прясно, а всъщност е размразено.

# 1 683
Патиците са 2 кг + 100-200 гр отгоре, поне тези, заредени при нас.

# 1 684
Те така правят няколки фирми поне - ако се сещате блек ангъса е така, внася се от САЩ, а фирма от Попово го опакова и праща към веригите.
Това с печата го пращайте към БАБХ, според мен е подвеждаща информация, че го продават за прясно, а всъщност е размразено.
Ако питате мен - пуснете го и във ФБ, гледам за сланината доста са се обяснявали там....не че им повярвах де. "Неправилно съхранение" друг път - така да се дели на слоеве. Много ми е интересно за месото с печата какво ще измислят.....

# 1 685
Аз бих ги побъркала..

# 1 686
Далида, разрешителните явно се издават за някакъв период. В случая 3 години и след това се подновяват. Не намерих по-актуална информация да е подновено разрешителното. Ама с това да се занимават компетентните органи. За мен е достатъчно обидно, че злоупотребяват с доверието на клиентите си!
Абсолютно.
А онези от Активните потребители, занимават ли се с такива неща Thinking
Мен ме е яд как ни подвеждат, че ядем българско месо.

# 1 687
  • In transit
Пуснах жалба до КЗП. Изобщо не мисля да се занимавам с фейсбук и да ми пишат глупостите дето бяха писали на оная жена със сланината.
Миналата година пак бях "късметлийка" с полски печат върху "италианско" прошуто крудо на една от италианските седмици в Лидл. Тогава не реагирах. Това може да са мошенгии на фирмите вносители, но да си бяха написали коректно къде е расло и отгледано месото, къде е заклано и прочие както пишат останалите фирми в ЕС. Не знам защо тук не са ги задължили още, или ако са, защо няма контрол. Само в Била и Кауфланд съм виждала така описано. Това имам предвид:
Скрит текст:
А Лидл са длъжни да си правят проверки и да си следят какво продават, ако искат да си задържат клиентите.

# 1 688
  • Mediterraneo
То малко като смилянския боб от Китай.

# 1 689
И Добруджански от Полша.

# 1 690
Или както (по италианска телевизия- интервюират ЯПОНЦИ)- питат ги "Какво знаете за италианците?" , "Ами, знаем, че И ТЕ КАТО НАС- ЯПОНЦИТЕ- обичат да ядат пица и спагети"... Joy

# 1 691
Здравейте! Едно бързо питане. В нашият Лидл са свършили пилинг машинките. В Кауфланд дали има такива.
Някой търсеше от машините да сапун. Има няколко броя мога да пращам.

# 1 692
  • В градината...
То май в Лидъл всичко е от Полша. Ами имат си държавна политика  и произвеждат. А ние им ядем застоялите неща.

# 1 693
  • София
То май в Лидъл всичко е от Полша. Ами имат си държавна политика  и произвеждат. А ние им ядем застоялите неща.

имат и държавно субсидиране за селскостопанско производство и търговия. Държат си на собствените производители, смъкват каквото могат и от ЕС.
Ние ....

# 1 694
Момичета един бърз въпрос. Коледните чаршафи с двете лица на звездички и елхички от каква материя бяха?

Общи условия

Активация на акаунт