Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 371
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Тази вечер взех от нагряващата възглавница за гръб и врат. На мен ли ми се струва, или няма особена разлика между първа и шеста степен? Така ли трябва да е, или моята е дефектна? Това ще е за подарък на бабата, и за това се чудя дали да я сменям докато е време.

Подбутвам си въпроса за нагряването.

# 226
Конструкторите са мног евтини, хубави ли са?

# 227
https://www.lidl.bg/bg/p/super-sbota/akumulatorna-prahosmukachka-2-v-1/p32371
Тази прахосмукачка от доста време я заглеждам в каталозите в другите държави, ама в най неподходящото време я пускат при нас преди празниците.
На всяка цена ще видя и парфюмите , от предното пускане съсм много доволна от единия.

И аз бих искала отзиви за тази прахосмукачка, ако има такива.
Благодаря!
Flowers Hibiscus

# 228
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/bg/p/super-sbota/akumulatorna-prahosmukachka-2-v-1/p32371
Тази прахосмукачка от доста време я заглеждам в каталозите в другите държави, ама в най неподходящото време я пускат при нас преди празниците.
На всяка цена ще видя и парфюмите , от предното пускане съсм много доволна от единия.

И аз бих искала отзиви за тази прахосмукачка, ако има такива.
Благодаря!
Flowers Hibiscus
Тук не е пускана ако не се лъжа.

# 229
В някоя от седмиците имаше препарат за почистване на пералня, дали има такова нещо в постоянния асортимент, не съм обръщала внимание?

Няма.
Виж в ДМ има техни аналози. На хайтман също.

# 230
А парочистачката на Виледа?  Все ми се струва, че съм чела отзиви за някаква парочистачка в предишни теми, но търсачката не ми изкара нищо или пък нещо недовидях......

Скрит текст:

# 231
Днес са заредили по-“млади” шарани, срокът им е до 07.12. (Отзив не давам, защото не взех- но поради други причини).
Много ми допада този млечен шоколад 32% какао на J.D.Gross - конкурира, особено като цена, Lindt Excellence Extra Creamy (последният наистина разкош и любим вкус).
Имаше при нас намалени пилешки цели кълки -20%, може би заради срок, макар че не е до днес, а също като шарана до 07.
Имаше назад въпрос за Лаваца Оро - вземала съм преди и ми харесваше,
Скрит текст:
(сега сме с кафе на зърна, по-друг вид Лаваца, но винаги предпочитам кафе или чиста арабика или ако е смес - много малко съдържание робуста),
но тук е до въпрос на вкус, най-добре да се пробва, на един ще се хареса, на друг - вероятно не.
Парочистачка имам (не тази, друга, подарена ми) - ползвам я предимно за под - плочки. Има и други функции, но не ги ползвам, минавам и без тях спокойно. Ако не ми беше подарък, едва ли бих си купила такова нещо- пак лично мнение.

# 232
Здравейте! А дали са пускали до сега кафемашината с каничка за мляко? Ако да, някой би ли коментирал хубаво кафе ли прави. Под "хубав" разбирам с плътен слой каймак. Simple Smile

# 233
Labrex, парочистачка (друга марка) бяха пускали края на лятото. Цената й беше доста по ниска нещо от типа на 69 или 79 ми се върти в главата. Имаме я и сме много доволни. Много добре се справя с фугите. Допада ми идея за почистване с пара, освежава и въздуха Simple Smile
Запидвам се и аз за отзиви за кафе машината. Мисля че от този модел с външна Кана за мляко цените са в доста по висок клас?
Относно прахосмукачката, мисля че сравнително скоро коментирахме, че я бяха пускали в гръцките лидъли. Пратих днес на мъжа ми линк, каза че му се е сторила "дървена". Аз от вече над 2 години мрънкам за дайсън. Това ще да е някаква имитация, но пък ми се вижда височкя цената

# 234
  • Перник
...
А някой  с отзив за кафемелачката, за подправки мисля да я ползвам.

Тъкмо се каня да ровя из архивите да и търся касовата бележка да видя дали е още в гранция, че последния път не ми хареса как бръмчи, а и не смля, а по-скоро натроши кафето. Ползвам я за кафе, пудра захар (от кристална) и за да меля фино чилито на ММ. Доволна съм, мисля че около 2 години я ползваме.

# 235
Имах такава кафемелачка, мелех си подправки в нея, моторчето й изгоря в началото на есента. Като за 20 лв. - толкова.

# 236
  • софия
Имам новата книга. Харесва ми - рецептите са прости с достъпни продукти, има някои много интересни. Оформлението и илюстрациите са много хубави и хартията не е гланцирана, което също ме кефи.
Скрит текст:

# 237
  • София
Ох, аз нямам още нито една точка. В събота ще ходим на седмичен пазар, поне 2 точки. А другата седмица съм харесала доста неща, дано събера. Simple Smile

# 238
Вероятно няма да събера точки за книгата- няма и да събирам целенасочено също...Имам доста сметки от около 20 лв понеже често съм в Лидъл- и напоследък на касата чак се сещам за точките и няма как да добавя оттам нещо до 25 лв. Heart От миналогодишната книга имам няколко Sunglasses
Кафемелачките мелят ли бахар, карамфил и подобни по-твърди подправки?
Искам прахосмукачка и аз, но няма да стане. Confused Иначе поне може да се върне, ако не става, има и 3г гаранция...
Дъските за рязане много ли се нарязват от ножовете при употреба? Знам, че всяка дъска няма как да остане като нова и зависи и от използваните ножове и др., но все пак...Тези ми се сториха някак с по-интересна повърхност. Thinking

# 239
За книгата се класирах и аз, не че съм се старала де. На мен ми харесва също, вече си набелязах някои рецепти. Другата седмица ще предлагат заек, има и рецепта за заешко.
Забравих да пиша - днес предлагаха и няколко гъски в нашия филиал, не запомних цена, май на 6.99 за кг.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 14:31 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт