Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 378
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Аз размених първата с тази. Възможно е да събера точки, но не искам да се напрягам излишно. Все по-рядко пазарувам в Лидл.

# 241
  • Пловдив
Бонбоните Фереро Роше в голямата кутия, на сметка ли са в Лидл или не...?

# 242
  • София
https://www.lidl.bg/bg/p/super-sbota/akumulatorna-prahosmukachka-2-v-1/p32371
Тази прахосмукачка от доста време я заглеждам в каталозите в другите държави, ама в най неподходящото време я пускат при нас преди празниците.
Покрай Черния петък се бях навила за подобна прахосмукачка и ходихме в Технополис да гледаме. Консултантът ни посъветва да си купим нормална прахосмукачка, акумулаторните не стават за основно чистене, както и роботите.

# 243
  • софия
И аз така мислех до преди 2 седмици, откогато имам истински робот, а не движеща се прахосмукачка. Wink Чисти през ден цялата къща, всеки ден коридора. Много по-чисто е, отколкото когато чистехме със стандартната прахосмукачка веднъж седмично (роб на чистенето няма да ставам). Няма ги вълмата прах, които се събираха по ъглите, прахът по мебелите драстично намаля, а сме 2ра линия на булевард, т.е. има прилична мръсотия. Следващата ми покупка ще е висока прахосмукачка. С нея ще обирам лесно мебелите, ъглите и подовите первази, с което ще приключа със стандартната прахосмукачка. НО не бих купила от Лидл, а такава с добри параметри на фирма, която се е специализирала и доказала в производството на подобни уреди.

# 244
Дали след празниците ще има скорошна гръцка седмица?
Децата са фенове на баничките със сирене и риган, а запаса ми отдавна се изчерпа..

# 245
  • Мадрид / София
Да кажа, че баклавичките от Делукс серията не са супер. Вместо с орехи са с фъстъчена паста и е неприятно. Усещането е за като прекалено мазно. От гръцката седмица са супер. Баш за нашия вкус.

# 246
След кои празници, след Коледа и НГ ли? Как банички тогава, абсурд! Тогава сме на фитнес уреди и остатъци кисело зеле.

Днешните детски коледни пуловери как ви се видяха, не са ли свръх тънки? 🤔

# 247
Някой може ли да снима съдържанието на картофите по селски? Одобриха се вкъщи- като за инцидентно спасяване на положението...или за моментите когато нямам време и ме мързи Grinning

# 248
Аз имам акумулаторна прахосмукачка на Ровента. За ежедневно почистване е идеална. На две години и нещо е, батерията и е огън. Недостатък е че не мога да чистя паяжините с нея и да минавам по тесни отвори. Не бих казала, че е за основно яко чистене, но на мен ми върши работа. Искам робот и аз, но няма да ме огрее. Мъжкото тяло в нас е категорично против.

# 249
Ако за уеджис става дума:

# 250
Някой може ли да снима съдържанието на картофите по селски? Одобриха се вкъщи- като за инцидентно спасяване на положението...или за моментите когато нямам време и ме мързи Grinning

# 251
Благодаря!

# 252
  • Бургас
Да измрънкам, че ски чорапите ми след само 3-4 обувания за по 2-3 часа и вече имат дупка на стъпалото Pensive

# 253
  • Русе
Днес шаранчета при нас на 3,99....много ме изкушаваш, но не взех. А някой опита ли ги?

# 254
  • Бургас
А при нас както бяха вчера по 4 и нещо, така днес новата партида е по 5,99лв. Ама взех, какво да правя... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт