Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 380
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 255
Аз взех шаран във вторник на високата цена Simple Smile и беше ужасно мазен. Направо не се ядеше от мазно. Малко над 2кг беше.

# 256
Скумрия дали има? Детето друго няма да яде...

# 257
bradata във сайта им е 4.79лв шарана. Много нагло са го вдигнали при вас.

# 258
  • Бургас
Хм, дали да не взема да им пиша възмУтено? Днес и без това ми е крив ден - чорапите скъсани, новите дънки, дето дойдоха от H&M с дупка, анти-куриерската компания M&BM ме зашеметиха с наглост и селска простотия, а Мистрал, от които поръчвам чайове, 2 пъти ми объркаха цените в една и съща поръчка и то все в мой ущърб. Сладките ми не се получиха както трябва и хлапето е болно у нас трети ден да ми вдига нервите и то... Нещо не ми е ден-седмица-месец ли, не знам :/

# 259
Хм, дали да не взема да им пиша възмУтено? Днес и без това ми е крив ден - чорапите скъсани, новите дънки, дето дойдоха от H&M с дупка, анти-куриерската компания M&BM ме зашеметиха с наглост и селска простотия, а Мистрал, от които поръчвам чайове 2 пъти ми объркаха цените на поръчката и то все в мой ущърб. Сладките ми не се получиха както трябва и хлапето е болно у нас трети ден да ми вдига нервите и то... Нещо не ми е ден-седмица-месец ли, не знам :/
Най тъпото е за чорапите. Щом и тях вече ни ги пробутват залежали и изгнили.
Да оздравява детенце, другото лесно. Peace

# 260
Да, пиши им за цените 2 реда, мен ме дразнят с такива номерца.

# 261
Купих шаран и спешно трябва да ми кажете лесна рецепта, и бърза, че ще го готвя утре след работа...и да стане вкусно, че не обичам риба Joy

# 262
  • Варна
Купих шаран и спешно трябва да ми кажете лесна рецепта, и бърза, че ще го готвя утре след работа...и да стане вкусно, че не обичам риба Joy

Я го изпържи! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 263
  • софия
Шаран не пипам. Хем ми е мазен, хем има много кости. Купих пастърва. Ще я приготвя по най-прост начин - осолена, печена на фурна с масло в корема. Отделно правя сос ладолемоно. Колкото по-просто, толкова по-вкусно.

# 264
Хепи, само пържен!
Иначе е като сварен..в тава с плънка не ме хич , ама хич кефи..

# 265
  • София
Тия шарани дето ги Фалите , не са ли пълни с кости?
Аз такава риба съм яла през соца, то повече чоплиш отколкото да ядеш. Хич не ми са по вкуса.

# 266
Има лесна рецепта за шаран, без да е пържен. Тази седмица се обажихме два дни от Лидлските шарани и за това утре ще го пропусна. Но давам моята рецепта.
Измивам и нарязвам на котлети. Махам перки, глава, опашка.... Слагам котлетите в купа и добавям соев сос и ! внимание - подправка за пиле "Меркурий". Оставям в хладилник да се маринова. След това на хартия за печене подреждам котлетите. Пека на силно. Зачервяват се и от двете страни. Стават чудни. Не добавям мазнина.

# 267
Тия шарани дето ги Фалите , не са ли пълни с кости?
Аз такава риба съм яла през соца, то повече чоплиш отколкото да ядеш. Хич не ми са по вкуса.

Пълни са, и още как. Аз миналата година от темата се подведох, та купих един шаран, та си чоплих кости почти до припадък. Ядеш и ревеш... Whistling Повече не се лъжа.  Wink

# 268
Ние по стар български обичай ще сме на сьомга Joy

# 269
Ние по стар български обичай ще сме на сьомга Joy

И аз така ги мисля нещата. Само че ще е от Метро, щото някак по прясна ми изглежда рибата там.

Общи условия

Активация на акаунт