Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 455
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 375
Свеки не може ли да чете? Има книжка-всичко си пише там.
Накрая да не го върне...

# 376
Тъй де , ама по-лесно било "младите" да обучат нагледно.Колко му е да го върне?най-много да трябва да му търся място у нас...

# 377
😂 Същата работа като с инхалатора, който аз купих. Хем ми стана смешно, че случаят е редовен, хем пак се вбесих. 🙄

# 378
Чула бабата от друга баба за уреда...ма кво що как се ползва, нужда има ли - подробности.
Странно ми е как тичате без да е ясно на Х трябва ли му точно това...

# 379
Странно ти е, защото не си в час, но пък държиш да се изкажеш. 😁 Човекът има нужда от инхалации, предписани са, но пък иска да лежи по гръб и друг да му ги прави. Глезена работа. Всеки с кусурите си.

# 380
Изказвам се за свека на Денилчето.  Не по твоя казус...не ме интересува той. Принципно твоят ти го "набута"...😉...

# 381
Не мисля да обръщам темата на селска свада, не ме влече. За теб е ясно. 😉

# 382
Не знаех, че днес има фритюрник. Ние нямаме и не съм имала никога. Много ми хареса, чак се чудя дали да не скокна да го взимам(( Но и аз не знам как ще го ползвам, че и място нямам. Микровълновата с грил ми стои за украса, така и не разбрах какво да правя, все пръска вътре и отгоре топло, отдолу студено яденето, не се занимавах повече. Стои като експонат така у нас. Но фритюрника май може кюфтенца, картофки и най-вече тиквички (обожаваме ги) да се правят. В чуденка съм сега. Някой на Борово, ако е ходил да пише дали има още... Много хубав ми се вижда на форма и изобщо, ама кухничката ми малка и не знам ... то и хлебопекарна бях замислила да взимам и май ей-така ще си стоя без нищо((

# 383
Пълномасленото кисело мляко БДС Родна стряха е много хубаво и го препоръчвам.
Не бях у дома година някъде и ми направи впечатление, че цените са много нагоре.
Който обича марципан - взех Ритер спорт с марципан, има немски барове чист марципан - хубав е, много.
Щоленът с марципан също е чудесен, не много сладък и пресен.

# 384
Само за тиквички го ползвам.

# 385
Когато съм у дома купувам Елби 3.6% Бдс, но не винаги го намирам и това ми хареса.
Електрическите четки са на баснословни цени, направо се ококорих! Безобразие!!!
Чушките от буркан са ок за готвене, четох назад, че някой попита. Не са кисели, предвид лимонената киселина, но тя е за консервиращ ефект.

# 386
О, това е добра новина за чушките, освен да пробвам и аз един буркан. Миналата година не бяха добре, няколко човека попаднахме на твърде кисели и размекнати, не знам дали всички не са били такива.

# 387
Тета , то аз съм си виновна , щото тя се беше отказала , но поне я спрях от Делимано и подобни...а иначе имат нужда -двама са , по мъничко готвят , избягват пържено , холестерола и т.н.Ша' видим дали снахата ще си има нов уред или те...

# 388
Аз съм на принципа да се мисли ПРЕДИ да се купува. Иначе всеки си знае и всеки си решава ..много ясно.

Може и да се върне- и това е ясно. Ама твоето тичане снощи и днес няма кой да ти върне. Казвам го добронамерено...

ММ купил шунка..ама тя сива -сива. Питам го харесва ли му цвета - че кво му имало 😨

# 389
  • София
Някой търсеше четки Орал-б. На музикалната има такива:

Общи условия

Активация на акаунт