Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 456
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 390
Абе, не е лесно, после ще е лошата снаха като им откаже...
Свеки по едно време искаше да и купим всичко каквото видеше по рекламите.

# 391
Първо да се извиня, че забравих да погледна за сух шампоан. 🙁 Тези дни пак ще ходя, ще си запиша да погледна..
Фритюрник в 12ч имаше един, отворен. Видях, че една жена беше купила.
Златна Лаваца нямаше никаква.
От моите неща - купих елхичката. Доволна съм, малката още повече. Купихме и еленчета-щипки, та ѝ сложихме още украса. И още малко ще я украсим. Купих от малките пици. Купих бишкоти, кувертюри (черен и млечен), маскарпоне - това всичко за едни бонбони на Марчева и още някоя дреболия и взех нужната ми точка за книгата. Разледах я, интересна е. Ще пробвам някоя рецепта.

# 392
  • In transit
Днес реших, че ми се рисува. Ама бива ли пък всички бои да изкупите за седмица?

Киса, що не се обади, че ще се озорите със шарана. Щяхме да ви помогнем да не се мъчите много. Grinning

Гледам комшиите си украсили вратите, викам да не остана и аз по-назад...купих стикери, обаче те не лепнат. Sad Миналогодишните лепнеха, тия само на стъкло. Само моите ли са така или тази година са икономисали от лепило?

# 393
В Лидл някога продавали ли са се стативи за рисуване?

# 394
Следя най-стриктно брошурата и все се надявам, че ще пуснат ежегодните бархетни чаршафи с коледни мотиви. Но май няма да ни огрее тази година, времето напредва, а миналата година в първата седмица на декември ги гледах. Thinking

# 395
Аз взех от стикерите от предишното зареждане и те прилепват само към стъкло, да. Сега има и някакви 3-де, тях не ги гледах.

# 396
И аз ще чакам отзив за стативите 😉 и за да не е само спам, някой с мнения за светещата слуз (23.99лв.) какво се прави с нея ? Вчера гледах, но на опаковката няма никакво какво точно се прави с нея, явно упътването е вътре,  и не посмях да разпечатам и да захвърля.

# 397
Мачкаш си я
Стативи е имало, да

# 398
  • София
Сух шампоан няма. Имаше лятото, но вече бил отлистен - според служители в магазина.

# 399
Аз когато го купувах, изобщо не беше постоянен асортимент, беше по брошура. Така че не знам за какво отлистване става дума.

# 400
Сухият шампоан не е ли от седмиците, а не в постоянния асортимент?
В Лидл някога продавали ли са се стативи за рисуване?
Да, имаме от миналата година.

# 401
  • В градината...
Днес купих светещи стикери за таван. Много се зарадвах. А като се прибрах, страшно се разочаровах. Светят само някои от тях!
Някой вземал ли е?

# 402
Днес мъжът ми се размина с поредното ми намилане заради поредната джаджа, която купува. Взе си винтоверт, с другото купено и с една точка от преди събрахме за книга. Страхотна е, всички сме доволни Simple Smile Joy

# 403
Соул, смях се много на претенциите (на теб не ти е било смешно сигурно)- инхалации не се правят в легнало положение Joy
Мики, моите стикери са на 5-6-7-8 години (много имам) и всичките залепват на всякаква гладка повърхност- стъкло, лакирани мебели, хладилници, стени облепени с фолио, пластмаса....
Вивиан, бархетът го пускаха май началото на октомври...отдавна беше...
Може ли снимка на светещите стикери за таван?

# 404
  • В градината...
Много съм била проста. ММ ме светна, че фосфорът комулирал светлина. Подържах ги малко под лампата и светнаха!
Стикерите са с картинки на животни (за момчета) и на еднорог и момиченце за момичета, пак имат и някакви лъвове. Тъкмо ги прибирах за Коледа и не ми се вадят да ги снимам.

Общи условия

Активация на акаунт