Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 416
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 300

Иначе обичам пържен шаран, но някой друг да ми го направи, и не в къщи 😸
.
И аз, и аз...та по този повод ще отидем на гости, на шаран.  Party

Това сирене е коментирано, но помня с добро ли беше...на някой му киселееше, на друг не знам какво. Пробвай го, като си му хвърлила око. Ако е много гадно, остава за баница.

# 301
Някой намери ли информация за фраера, който ще се предлага от утре? Аз не намерих. Сигурно е нов.

# 302
Аз пък взех от грейките за ръце. Но ще връщам неразопакованите.... Щракнах пластинката, веднага се сгъсти съдържанието и се стопли, обаче после пише да стои 10 минути във вряща вода, за да стане отново на гел. Стоплих вода с каната, залях грейката и нищо. Изобщо не стана на гел, все така твърда консистенция и няма как да се щракне, за да започне да загрява. Дали нещо правя грешно? А дали може да се връща стока, закупена от друг филиал? Защото купих от филиал, в който скоро няма да ходя пак, защото ми е далеч.
Ти си ги заляла с вряла вода, а не си ги държала 10 мин в нея, сложи ги на котлона на врат 10 мин.
Може да върнеш, в който и да е филиал.

# 303
  • Асеновград
Някой скоро търсеше повод за куче, тази сутрин имаше в Пловдив на бул.Источен в коша с намалените на 30% неща.ММ снощи пазарувал, дали му точка и талонче и той победоносно ми връчва талона с обяснението да си взема книга.Питам а точки, и взе да мига кой знае къде ги е запилял Sob
И аз се интересувам от конструкторите другата седмица дали са качествени.Но цената не е чак толкова уау, добри с почти същия брой части има в Джъмбо и цената е идентична.

# 304
Благодаря на всички за помощта за грейките за ръце! Довечера ще ги сваря Grinning

# 305
За мен трябвя грейка такава под форма на цял балтон....варя го и обличам..😆😃

# 306
  • София
За мен трябвя грейка такава под форма на цял балтон....варя го и обличам..😆😃
Хахаха, ще ти трябва цистерна, да го свариш.

# 307
Оф..бягай...болна съм и ми е все студено.
Книгата до кога ще може да се вземе-в смисъл точки до кога ще дават?

# 308
Тета, ти да не си така Sunglasses

# 309
Joy

Тънкоризево ми се види това. 😆 ама за късна пролет става Joy
Много намръзнах вчера...

# 310
  • София
Оф..бягай...болна съм и ми е все студено.
Книгата до кога ще може да се вземе-в смисъл точки до кога ще дават?
Ооо чудесно те разбирам, аз съм зиморничава и хич не обичам студа. Но сега покрай режима ,се надявам да не боледувам толкова.

# 311
А дано.
Ей го..вчера хапнах боб и веднага ме повали. 😆

# 312
Еми ти боб...яж пържоли..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 313
Благодаря на всички за помощта за грейките за ръце! Довечера ще ги сваря Grinning
Аз пак за грейките за ръце - микровълнова дали няма да стане, някак си?

# 314
А металната пластинка вътре?Само на котлона в тенджера , не си прави експерименти...

Общи условия

Активация на акаунт