Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 112 160
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 860
  • В градината...
В момента в Метро какви сирена има...
Един отлежал чедър с всякакви вкусове. Но този с вкус на коняк е мечта. Напомня леко стилтън, но не точно.

# 1 861
Споменатата майонеза с вкус на горчица може би е със синап?

По информация, която не знам дали е актуална, авокадото от Гърция не се облъчва, докато от Турция,  Израел, Африка и Америка се облъчва 100%. Написаното важи за всичко за консумация, без бебешки храни и лекарства. Не знам дали важи за Испания, за износ в ЕС.
Веднъж облъчено така е изтрепано всичко,  че може да се лашка с корабите месеци...
Затова авокадо търся от Гърция.

Облъчването защо те притеснява?
Дори и да я вярно, се прави с цел дезинфекция, унищожаване на спори, гъби и пр. Продуктът не става радиоактивен след гама - стерилизация.
Тя се ползва и за пластмасов медицински консуматив Hug

# 1 862
  • русе
За кой празник предлагаха тениските с българската шевица?

# 1 863
  • Пловдив
Ако Ви трябват тениски и други подобни неща с шевици бях попаднала на един сайт.Бях го записала,мога да проверя.

# 1 864
  • русе
Да ,ще съм ви благодарна😊

# 1 865
  • Пловдив
bulgarka.bg

# 1 866

Линцерови сладки преди да бъдат нарязани- малко ми ги препекоха, но само в краищата Grinning Много са вкусни. Обаче само оцапах миксера- на ръка успях да смеся съставките по-лесно и бързо. Stuck Out Tongue Winking Eye

Торта с лидълски продукти и с глазура-изненада- трябваше да е розова, а е бяла Joy Голям майтап! Готварският шоколад ми скъса нервите, не успях да го смеля в чопъра, нито с ренде, накрая кълцах много време с ножа върху дъска. А преди можех да го стържа...
И питка, пак с лидълски продукти (с брашно тип 650).

Весело посрещане на 2020 Година! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 23:36 от dolce miele

# 1 867
  • shumen
Честита Нова Година.
Дрехите с шевици мисля,че за 3 март ги пускаха.

# 1 868
Честита Нова 2020г.)) Да сте здрави, щастливи и обичани))
Долчееее, много хубави неща си направила, а на линцерите направо си ми конкурент)) Няма да се разберем така да знайш.
 Панайоту, питката също е страхотна)) Аз такива чудесии не ги умея. Браво на вас))
Сега ще ядете и дебелеете обаче, ама-ха. )) Heart Eyes

# 1 869
Честита Нова Година, бъдете здрави!
Може ли рецепта за линцеровите сладки? Изглеждат страхотно.

Лидл продават ли остатъчни количества от миналите брошури?
Интересуват ме фиброоптичната лампа и светещите парти тръбички, ето тези:

# 1 870
Честита 2020 и от мен🤩
Vrabcho, не мога да ти отговоря на въпроса, но аз купих лампата и я препоръчвам. Голямо забавление се оказа за децата, ако намериш някъде, няма да съжаляваш 😀

# 1 871
Ако не намериш другаде, такива лампи съм виждала и из левчетата. Най-много основата да изглежда по-тромава, ама то вътре са просто няколко светодиода върху малка платка, нищо кой знае какво не е. Не светят силно тия лампи де, то е повече декорация отколкото е лампа.

# 1 872

Светещи пръчки има и в Пепко...15бр.за 1.50 лв.

# 1 873
Благодаря за отговорите Heart Hug, ще търся и в левчетата.

# 1 874
Врабчо, преди 2 страници и аз сложих снимка на моите първи линцерови сладки и писах как съм ги правила, то си го има и в упътването на кутията за такива като мен. Не е трудно. Сместта обаче е готова в пакетче, вътре има и още едно малко пакетче да загрееш и полееш отгоре (това тъмнокафявите ленти) Само трябва да си добавиш масло 200г. и 1 яйце към готовата смес от Лидл. Също и 1 бурканче с мармалад или сладко да имаш. Другото ти е в кутията не е нещо сложно. Долче правилно е написала, че с миксера трудно става тази смес, аз също се поизмъчих и с една вилица намачквах и пак мисер, ама се получи, но не е като за питка например, а ронливо е. Като го изсипеш едната част в тавата , леко с ръка натискаш и то е меко и си става като блат върху хартията за печене. Другото е лесно и бързо, даже такива с леви ръце, като мен се справят. Вкусни са доста, сякаш има орехи в тях имаш усещане, не е нужно да слагаш, ако нещо си решила. На мен поне много ми харесаха, а и у нас ги одобриха.
Сместта обаче е готова и се продава в Лидл. Има 3 вида пускаха за Коледа-линцери, сладки с елхички (още не съм я направила) , сладки с човечета. Първо взех линцерите, тях най-малко ги купуваха и ги имаше доста време. Елхичките и човечетата се търсеха повече.

Общи условия

Активация на акаунт