Февруарският рожден ден наближава, голям купон се очертава

• 47 574
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Lili, какви 3 години да чакаш!? Заведи детето на детски очен лекар.

# 586
Снимаха го с един апарат Plus optix се казва,детето гледа в една картинка на апарата и му правят снимка на очите изкарват един протокол и от там разбират
Ние днес бяхме на профилактичен задалжителен преглед тук в Германия и имаше и очен преглед, доктора му изписа очила на малкия. Аз не съм мислила досега че е имал някакъв проблем с очите. Просто не знам как ще ги търпи  на очите си.
Как протече прегледа и решиха ,че е за очила

# 587
Да, ще отидем, само да отшуми малко грипната епидемия. Някакви отзиви за София имате ли?

# 588
Аз лично не.

# 589
  • София
Да, ще отидем, само да отшуми малко грипната епидемия. Някакви отзиви за София имате ли?

Моите деца ги видя в очна клиника Визус при доц. Чернодринска, но всички лекари са много добри. При когото и да го заведеш няма да сбъркаш.

# 590
  • София
Доц. Галя Димитрова - Александровска болница

# 591
Момичета как сте с тия грипове и корони?
Давате ли вит Д както препоръчват специалистите?

# 592
Да тук в Германия се дава по дълго време на децата

# 593
В каква дозировка го даваш? Аз давам пробиотик с вит Д и се чудя дали е достатъчно

# 594
  • Велико Търново
не давам витамин Д. Спряла съм малкия от ясла вече втора седмица, а следващата също ще бъде вкъщи. Това са ми предпазните мерки към момента.

# 595
  • пловдив
Ние по препоръка на педиатъра даваме по две капки витамин Д в зимния период, даже и на каката препоръча да даваме, но не заради коронавируса конкретно.

# 596
  • Down Under
Уфф, май няма да можем да се приберем, както планувах, заради корона вируса. Супер неприятно, така с нетърпение чаках 😔
При нас 286 дни в годината са слънчеви, чудя се как да го крия младежа от Вит Д 🙂

# 597
Аз имам дефицит на витамин С, но в 2 аптеки вече изобщо няма, ще търся пак...Малкия не ходи на ясла, няма и да ходи скоро, докато не мине пика на коронавируса.

# 598
Тук е на теблетки 1 дневно
В каква дозировка го даваш? Аз давам пробиотик с вит Д и се чудя дали е достатъчно

# 599
Не се обаждайте на социалните, но аз освен витамините заради Аб дето пи до онзи ден нищо не давам. Изризаме на разходки, гледам да не е в тълпите. Дезинфекцирам по-често ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт