Февруарският рожден ден наближава, голям купон се очертава

• 47 755
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ver4eto_sv,
Жив и здрав да ти е рожденника! Да има детство изпълнено с приключения!

Нандин твоя омрон безконтактен ли е?И за общо имали такъв дистанционен, който да не сава отклонения?
За ухо е.
Аз имам този на браун,имам един за ухото+два за под мишницата и съм си правила експерименти на няколко пъти.Единствения който не ми даваше отколконение беше на браун.От тогава другите въобще не ги ползвам.А най итересен беше този за ухото който на различното ухо даваше различен резултат и се чудех на кое ухо да вярвам Joy но пък може и от марката да е.
Аз установих, че при термометрите за ухо, е много важно положението в което се поставя.

# 391
Момичета, изкопахме един неразопакован термометър тип лента за чело и го пробвахме мери доста приемливо.По-добре от нищо.Смятам да поръчам и лепенки за следвне на Т.
https://apteka.framar.bg/30058257/%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BD … D1%83%D1%80%D0%B0
Беше тегаво и искам другия път да съм по-подготвена. Малката беше болна на РД-то и не видя много празник, горката.
Честито на всички рожденици да са най вече здрави!

# 392
Минавам само да задам няколко въпроса Simple Smile
-Сложихте ли вече възглавница на мъниците
-Все още ли спят във затворена кошара или махнахте предната решетка.
-Реших да му купя за рд маса със столове,тъй като вече в няколко магазина в който пазараруваме има такива и той доста се заиграва.Даже последния път не искаше да си тръгва и ми викаше баай.Но пък си мисля дали няма да е поредната непотребна вещ.Та ако някой има да сподели.

# 393
Минавам само да задам няколко въпроса Simple Smile
-Сложихте ли вече възглавница на мъниците
-Все още ли спят във затворена кошара или махнахте предната решетка.
-Реших да му купя за рд маса със столове,тъй като вече в няколко магазина в който пазараруваме има такива и той доста се заиграва.Даже последния път не искаше да си тръгва и ми викаше баай.Но пък си мисля дали няма да е поредната непотребна вещ.Та ако някой има да сподели.
Ние сме с такава от няколко месеца.

Решетка също сложих от няколко месеца, защото кошарата е точно до нашето легло и вечер имаше навика да идва при нас и само се буташе и се въртеше отгоре ни 🤣

# 394
  • София
Възглавница няма да сложа преди да навърши поне 3 години. Преградата я махнахме още когато навърши годинка.

Масички и столове имат и само се бият за тях Simple Smile

# 395
Спи на възглавница от половин година някъде. В кошара не спи от миналото лято,при нас на спалнята е,до стената.Сам го оставям без проблем и въпреки че се върти до сега не е падал.Някак инстиктивно усеща явно и се пази.
Имаме 2 маси със столчета и преди съм пускала снимки.Пласмасова за двора и метална за вътре.Катереше се в началото на тях,сгъваше металните столчета и масата,но бързо му омръзна.Яде си без проблем сам на тях,приятелчетата му като идват на гости също сядат без проблеми.Не рисува върху нея,все още предпочита да си играе на земята.
Скрит текст:
Едното столче не го намерих,някъде из килера е от този вид.Пласмасова от Джъмбо.
Тази е металната,сгъват се и му беше много интересно в началото,по 100 пъти го правеше.Даже и мен издържат столчетата 🤣

# 396
На мен ми допадна тази,тъй като има кутии под столовете и масата е с двойно дъно като от едната страна може да рисува с тебешир.Обаче ми писна да давам пари за скъпи неща и после да се чудя къде да ги прибирам,за това исках да попитам тези които имат,дали влизат в употреба.

Скрит текст:

# 397
На възглавница спи от бебе,защото беше с рефлукс и много се давеше. Има няколко модела като тази по горе която Туити  е показала, 1 мъничка плоска и 1 на дупки антизадушаваща на нея спи основно .
Леглото му е с решетка все още. Нощно време ще изпадне ,много се мята.
Масичка нямаме, мислех си но ще се катери и за сега не мисля да взимам, освен ако не му подарят .

# 398
  • Down Under
Нашият дребен все още спи в кошарата и понякога при нас на леглото. Доста се върти и още ме е страх да го сложа в легло. Иначе спи на възглавница от както се е родил.
Маса и столове нямаме, тези от ИКЕА са хубави, но въпреки че живеем в къща, мястото все не стига, само подритваме разни неща. Иначе бих му взела.

# 399
Понякога спят на нашите възглавници иначе имат едни много тънки,  но не ги ползват. Баба им беше купила някакви още бяха на 4-5 месеца,  но тогава я отрязах,  че до годинката няма да им слагам и нямам място къде да ги държа,  та останаха на село.... Нотака и не съм ги виждала какви са. 
Маса и столчета купих още ноември,  като  пилих нервите на мъжа ми от средата на  лятото.  Взехме едни дървени от Айко,  ако намеря снимка с тях,  ще кача.  При майка купих едни икейски,  пал дървени.  Много се ползват и много обичат да сядат на тях.  Рисуват,  моделират,  ядат...

# 400
Възглавница не съм взела, но катохспи на нашето легло и се намества на някоя от нашите. Понякога я иска и в креватчето, понакога не я иска (ние спим на тънки възглявници). Маса и столчета имаме от няколко месеца от Икея. Най-обикновени дървени, бели. Ползваме ги за всичко - да яде, да рисува, да реди пъзели, да играе с пластилини и т.н. нарежда и плюшените животни да ги храни и да им прави чай. На креватчето решетката мисля да махна скоро, въпреки че много се върти, но се катери през нея и ме е страх да не се удари, ако за миг не съм край него.

# 401
  • пловдив
И ние не ползваме още възглавница, спи си в кошарата още.
Имаме маса и стол от каката и си ги ползваме.
Имам затруднение с избора на подарък за РД, тъй като имаме много играчки и вече няма къде да ги съхраняваме...

# 402
  • София
И ние не ползваме още възглавница, спи си в кошарата още.
Имаме маса и стол от каката и си ги ползваме.
Имам затруднение с избора на подарък за РД, тъй като имаме много играчки и вече няма къде да ги съхраняваме...

Точно подреждах играчките и за пореден път се зарекох, че няма да позволя нищо повече да се купува. Така че те разбирам Simple Smile

Отделно малката не иска играчки за нейната възраст, а само тези на кака й.

# 403
  • Велико Търново
Нямаме детска маса със столове, нито възглавница за малкия. До към 1:00 спи в кошарата и после го вземам между мен и ММ. Често чуваме нощем " падна падна!" И го търсим около спалнята...Не виждам смисъл от възглавница.
Ползва нашата маса и столове, нямаме място и за негови!
За РД си получи подаръка предварително - къща/ каравана за игри. Кефи й се и си вкарва всякакви неща вътре.

# 404
Нямаме детска маса със столове, нито възглавница за малкия. До към 1:00 спи в кошарата и после го вземам между мен и ММ. Често чуваме нощем " падна падна!" И го търсим около спалнята...Не виждам смисъл от възглавница.
Ползва нашата маса и столове, нямаме място и за негови!
За РД си получи подаръка предварително - къща/ каравана за игри. Кефи й се и си вкарва всякакви неща вътре.
Може ли снимка ако е удобно, заинтересува ме къщичката. И аз с чудя какво да вземем.

Общи условия

Активация на акаунт