Февруарският рожден ден наближава, голям купон се очертава

• 47 362
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Мама, Мариа, ако много те притеснява направи снимка и пиши на д-р Оги тук в темата му във форума. Дори и да е друга специалност, все пак от общо медицинско гледище ще те насочи.
Лл/ преглед или друго посещение при лекар не прави до април.

# 616
Със сигурност няма да ходим на лекар поне до април,бебко също няма да го ваксинираме.Интересното е,че става по червено понякога,а после почти не му личи на очето и сякаш изчезва.
Сега пак като се събуди и не се вижда.
Притеснявам се да не му вреди,а пък ние да не взимаме необходимите мерки.
Попринцип сме отговорни към децата и за най-малкото ги водим на преглед,а сега очето му седи така от около месец и половина .
Относно корона вируса аз все си мисля,че всеки , който има деца малко или много се притеснява.
Аз съм си вкъщи с трите ни деца,пазя ги от вирусите,не,че се психясвам,но ми е притеснено.

# 617
Аз освен детето имам и по-възрасъни родители с други сериозни заболявания. Определено съм притеснена, както за вируса , така и за рецесията която ни чака след него.

# 618
  • София
Моите родители също имам много сериозни заболявания. Сестра ми работи в окото на бурята и от една страна се притеснявам да нея, от друга за риска да се зарази. Не съм предполагала, че ще дойдат такива времена.

# 619
Аз се притеснявам за моите родители, баща ми има доста заболявания.

Но не се поддавам на паника, защото паникьосан човек не мисли трезво. Засилила съм хигиената, на всеки примерно 15/20 вин дезинфекцирам ръцете навън и така.
Не се бутам в тълпи.
Успокоявам се, че съгласно статистиката децата или не проявяват симптоми, или не ги хваща, но кофти край при тях няма. И са някакъв нищожен процент от заболелите. За нас с мм съм спокойна, млади, здрави сме.
Е той няма как да спре да работи с хора, поне докато не излязат с такава заповед.

Не е розово положението,  обаче не е за такава масова истерия. Магазините ще работят, стоки се внасят...

# 620
Момичета, каква е разликата между витамин Д и витамин Д3?

# 621
Момичета ако някоя от вас знае онлайн къде има предпазни маски за лице с активен въглен ,или от някой познат нека ми пише.

# 622
Coco, предпазни маски отдавна няма каквито и да е. Провери в olx, но не се знае какво ще получиш, ако изобщо има, че и там даваха за доста излъгани.

# 623
Има тема в бг мама covid-19 и там пише как да си направим маска.Не вярвам маските да состигнат до гражданите...вероятно ще са само за медицинския персонал.

# 624
  • София
Има тема в бг мама covid-19 и там пише как да си направим маска.Не вярвам маските да состигнат до гражданите...вероятно ще са само за медицинския персонал.

Само за болниците ще се отпускат. Както и Живасепт.

# 625
Еднократни маски има по 2-3лв /бр. Чудно ми е за тези с активен въглен как пък никаде не продават,от аптеката даже не са имали по принцип. В базар бг май попаднах на измамник,като му задавах въпроси и спря да отговаря 🤔😄 в олх питах 1 момиче и тя нещо срамежлива. То да си направя няма проблем, но активен въглен по аптеките няма. А нали уж само той предпазва

# 626
Няма разлика , Вигантола и Вит.Д на Джеймисън са си вит.Д 3 .
Аз да попитам сега с тези вируси давате ли витамини някакви на сладурите , да им подсилите имунната система?
Аз на нашия му давам само вит.Д и то от десетина дена насам,защото си седим вкъщи,а и мина цяла зима без стоене по площадките.

# 627
Започнах да давам от 3дни витамини Well baby  и пробиотик с вит Д ,беше на АБ и сега ще го давам известно време  .

Кажете някакви развиващи и интересни игри. Вашите режат ли с ножица? Мисля да поръчам такава уж обезопасена, да го уча да реже.

# 628
Няма разлика , Вигантола и Вит.Д на Джеймисън са си вит.Д 3 .
Аз да попитам сега с тези вируси давате ли витамини някакви на сладурите , да им подсилите имунната система?
Аз на нашия му давам само вит.Д и то от десетина дена насам,защото си седим вкъщи,а и мина цяла зима без стоене по площадките.
Аз цяла зима давам Имунокинд и от скоро витамин Д3(само такъв имаше в аптеката, затова попитах за разликата).

# 629
Давам сироп от черен бъз.
Ножици не съм давала, мисля, че са малки.

Общи условия

Активация на акаунт