Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 39 852
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Тета, от кожения клин точен номер ли поръча...? Май питах, ама  Blush
Трябва ми за коледното "диско" парти  Sunglasses Ама дайте идея нагоре с какво...?

# 121
38 взех. Точен номер.

# 122
9 см са широки, горе са  малко повече.
Размер М ли поръча?

# 123
Да, М-ка.

# 124
Момичета дънките са ми къси. Супер скъсени, а аз винаги съм носила 38ми номер. Как се процедира при връщане?

# 125
Лепиш етикета и викаш куриер или я оставяш в Еконт
На мен ми дойдоха две рокли, дето съм забравила какво точно поръчах. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 126
Момичета дънките са ми къси. Супер скъсени, а аз винаги съм носила 38ми номер. Как се процедира при връщане?

Да не са били енкъл, пък да не си видяла?

# 127
Днес и моите дънки дойдоха, ама са много тънки като вестник са... А в тоя студ❄

# 128

Да не са били енкъл, пък да не си видяла?
Не. Тези бяха и са много по-къси от енкъл, а на етикета пише за височина 165 см. На ширина пък големи ...
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0428659004.html
Повече няма да поръчам дънки онлайн. Това ми е първата несполучлива поръчка. Чакам на детето кецовете, дано поне те си заслужават парите.
Ето от тази снимка се вижда колко са зле

Гледах доста сайтове, явно е модерно в момента да се ходи с толкова къси крачоли, но с какви ли не обувки пробвах и не се възприех. Някой ако знае сайт в който има качествени дънки моля да ми пише.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 21:16 от ЗЛОДЕИДА

# 129
Момичета, прочетох последните страници, но не видях, има ли актуален код за намаление или безплатна доставка? Че са ми поръчали определени артикули, които хич не са евтини, пък не си заслужават сегашните пари.

# 130
Минаха всички намаления.
Код за БД само 0405 или нов акаунт.

# 131
Минаха всички намаления.
Код за БД само 0405 или нов акаунт.
благодаря, така и предположих, че са минали покрай ЧП, но са ги харесали тази седмица в реален магазин, а видях, че и в сайта ги има

# 132
Добро утро! Някой от вас да е прал сако от НМ? На етикета пише да не се пере, ама то златно ще ми излезе това сако да го нося на химическо чистене. Освен да се измачка, какво друго може да му стане? 2% еластан и 98% памук е... Anguished

# 133
Аз лично пера всичко в пералнята, но това си е мое решение...може да се измачка много и да се свие
Заложи на ниски градуси и обороти

# 134
  • Бургас
Аз имам няколко сака от ХМ, всички ги пера в пералнята. Пускам на 30 гр., по-слаба центрофуга и после мокри ги окачам на закачалка да съхнат. Даже не са и намачкани.

Общи условия

Активация на акаунт