Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 15

• 33 648
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета. Искам да попитам дали някоя от вас е ползвала билковата терапия за коса с къна на Аюми от сайта на Зоя и ако да, какво е мнението ви?
https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-% … 0-500-%D0%B3.8600

# 256
Аз-последните три-четири месеца я ползвам за боядисване,като добавям и индиго,защото не се съдържа в нея. Нанася се добре като консистенция, косата ми е много жива и й понася много добре. Доволна съм.

# 257
Аз-последните три-четири месеца я ползвам за боядисване,като добавям и индиго,защото не се съдържа в нея. Нанася се добре като консистенция, косата ми е много жива и й понася много добре. Доволна съм.
Благодаря много за отзива! Днес ми пристигна и съм се наклепала с нея, но пишеше да се забърка в метален съд, което ме озадачи доста. Аз не го направих. Разбърках в керамична купа и наклепах, сега стоя със найлонова торба и се чудя дали може да спя с нея или след няколко часа да я отмия?

# 258
  • Хасково
Здравейте момичета. Искам да попитам дали някоя от вас е ползвала билковата терапия за коса с къна на Аюми от сайта на Зоя и ако да, какво е мнението ви?
https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-% … 0-500-%D0%B3.8600

Получавате ли оцветяване на косата в рижаво/червено от нея?

# 259

Получавате ли оцветяване на косата в рижаво/червено от нея?
Само лек червен оттенък на слънце ми се получи след стоене два часа, при положение, че косата ми е тъмно кафява, боядисвана преди седмица с къна

# 260
Днес се къносах.
25 грама къна+15 грама индиго. Индигото, обаче не беше на хенафокс, а някакво последно в магазина... Направих само корени, и с каквото остана омазах дължините. Сложих на мръсна коса и стоях над 5 часа.

# 261
  • София
mariat Много хубав и равномерен цвят се е получил.

# 262
Мари,браво,страхотен цвят и коса като цяло.

# 263
Мерси, Хрис!

# 264
Пак съм аз. Simple Smile Искам да попитам по опитните с къната колко често може да се нанася на косата? Може ли веднъж седмично или по-рядко? Още едно питане имам-с какво да смеся къна, освен с чай от каркаде/хибискус за по наситен червен цвят? Благодаря предварително!

# 265
  • гр.Видин
Аз си правя всяка седмица /от една година/. Няма проблем.

# 266
Да ви кажа какво направих.... след като се къносах 2-3 пъти, косата ми стана много тъмна, почти черна. Изсветлих я с един продукт на Саяс, не помня точно кой.
Сега вкъщи имам къна, амла и касия. Чудя се какво да забъркам с тях...
Идеи? 😀 (Сега съм светло кестеняв, оранжевеещ цвят)

# 267
А какво искаш да постигнеш?

# 268
А какво искаш да постигнеш?

Кестеняво, без червени оттенъци

# 269
Къна и индиго. Аз така се правя. Къната да е повече от индигото.

Общи условия

Активация на акаунт