Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 15

• 33 639
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Пробвай, какво ти пречи!? Къната освен боядисване е и подхранване на косата.

# 301
Аз лично нямам подобни проблеми, нито с боя, нито с къна.

# 302
Айде, ще се пробвам днес. Дори ще сложа и от маслата на Икаров.

# 303
Момичета, през колко време къносвате косата си?

# 304
Аз през около 4 седмици, косата ми расте ужасно бързо и нямам избор.

# 305
Ето и моят резултат от днес. Къна 25 грама, оксидира 4 часа+ индиго 15 грама + малко от масло на Икаров. Намазах на мръсна и суха коса. Стоях 5 часа.

# 306
  • В полите на Пирин планина
Мари, косата ти е много красива и цветът е супер.

# 307
Мерси, Лейди. Този път ми се струва малко по- червеникава, но ми харесва. Важното е, че сега не виждам бели косъмчета.

# 308
Някой да е боядисвал вежди? Осъзнах,че рижата коса не ми седи добре с тъмните вежди. Малко е парадоксално,че на русата коса бяха ок. Но въпросът ми ,някой експериментирал ли с боядисване на вежди?

# 309
Днес ще си боядисвам корените, че преди месец се боядисах само с къна и сега в корена е оранжева, а по дължините почти черна с червени отенъци на слънце. Въпроса ми е ако я боядисам и по дължините дали няма да се получи неравномерно-кафяви корени и черни краища от наслагването? Как да процедирам, моля за съвет!

# 310
Най-добре боядисай само корените и то с къна и индиго. (50/50 или с малко повече индиго) Така  постепенно цветът ще се изравни  с този по дължините.

# 311
При мен вариантът къна +индиго едновременно не дава добър резултат.Дори и 50:50 къна към  индиго не ме спасява от рижави корени /заради побелялата ми коса/ Най-добър резултат получавам ,когато нанасям в 2 стъпки -първо къносване ,след 2 дена само с индиго за около 1 час .

# 312
Здравейте, някой има ли отзиви за cultivator    цвят deep chesnut? Косата ми е тъмно кафява, но с каквото и да се боядисам избива червен оттенък, целта ми е да получа студен кафяв нюанс.

# 313
Някой да е боядисвал вежди? Осъзнах,че рижата коса не ми седи добре с тъмните вежди. Малко е парадоксално,че на русата коса бяха ок. Но въпросът ми ,някой експериментирал ли с боядисване на вежди?
Много пъти съм си боядисвала веждите, кажи речи винаги, щом съм сменяла драстично цвета. Даже съм ги и къносвала.  Специално за боята е добре да се седи по-кратко, за да не станат прекалено светли или наситени с цвят.

# 314
  • София
Момичета, някоя от вас посещавала ли е физически магазин на Зоя по време на изолацията? В сайта им не пише да не работят в момента, но се чудя така ли е наистина.

Общи условия

Активация на акаунт