Любители на кучета - 100

• 47 593
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Пос,
Скрит текст:

Последен опит мисля да направя с онзи вид конг, гладкия, като скаличка, който се пълни с лакомства. Ако и него изяде, ще се откажа от всякакви играчки.

# 556
  • София
Въх, страшен звяр имате.

# 557
  • София
Честито Рождество!

След малко ще им давам коледните подаръци на Балу и Бела Simple Smile

# 558
  • София
@ pip4i
Вземи от черните, които се водят за екстремна захапка. Аз мисля да взема такъв, но след като смени зъбите, че Рой беяе голям унищожител на гумени играчки. А и Старк така, както върви ще е същия.

# 559
Кожен геврек. Моята изучава четвърти том.

# 560
Честита Коледа! Пожелавам ви топлина, уют и спокойствие! 🤗
Макс си получи коледния подарък и се оттегли кротко да си го гризе в леговището:

# 561
Страхотни подаръци! Фрея получи едни пръчици, които много хареса и си ги гризка.

А с какво чистите подовете вкъщи? Мислех днес да почистя основно, но муцунката на беба е на 10 см.от пода, та сега се чудя как да дезинфекцирам. Имам само на хлорна основа и универсален Лок, който не знам дали ще ми свърши работа. Дайте някакви съвети.

# 562
  • София
Ау, Сиви, мисля че малко ви завиждаме.

Чистя си с нормален препарат за паркет. И без това не понасям хлор, та си го спестявам.

# 563
  • Варна
Честито Рождество, Мацки. Здрави и усмихнати бъдете.
Коте, шибни му един задвратник на ТП. 😘
Пипчи, само този черния Конг с място за лакомства оцеля при нас и тенис топки. Наглеждай я и имай едно наум, че Бизу повръщаше една неделя, заради заседнала част от играчка. Снощи имахме гости и Бизу, Каду и Лили бяха порядъчно намачкани и нахранени с екстри от масата, сега ближа рани в магазина и събирам сили за довечера в свекърва ми, а ми се стои вкъщи с моите на топло и спокойствие.

# 564
Честита Коледа!

Бъдете живи и здрави, вие и семействата ви! И нашите любими четириноги приятели, разбира се!

# 565
esstela, на тенис топките им гълта мъхчето. Ще пробвам този черния конг, който препоръчвате с pavelcho, че не знам вече.

Вижте пазителката на подаръците SleepingSatisfied

# 566
  • София
Честита Коледа! Да са много здрави всички муцунки и техните семейства. ❤

Харли си получи подаръците преди дни, че не изтърпях и му ги дадох.

# 567
  • София
Ох, страхотни муцуни HeartHeartHeart
За Конг... купихме точно 4 играчки от техните, но текстилни и плюшка ... и всичките бяха унищожени. Не знам що за терминатор имаме, но това е.
Днес получи един огромен кокал и беше щастлив! То цялата къща сияеше от щастие... детска и кучешка глъч... Heart Eyes играчки и лакомства 😂😂😂
Още веднъж - здраве на всички ни! Страхотни кучовци и техните стопани...
Кучето е моята любов, мъжа ми е моето аз, а децата са моето всичко... 🥰🥰🥰 Весела Коледа!

# 568
  • София
Честита Коледа, момичета! Бъдете благословени с прекрасните си семейства и мноого щастливи с пухкавите топки любов!

Ние имахме скъп гост, който Бека искаше да изяде и строго пази до тръгването му Grinning

# 569
  • Bарна, морето, сините вълни
Весела Коледа! ❤️

Дядо и внуче-куче. Много обича да лае за добре дошъл тати и после се вре да се гушка лигоча. Пак много го черпиха и изду шкембата.
Ние също му дадохме подаръците по-рано и днес като разопаковахме пред елхата, той всякаш чакаше. Както чака всеки път като се приберем с много торби и за всекиго има по нещо. И днес чакаше, чакаше и нищо. Сви си ушите и легна на леглото тъжен. Ей, с ММ ни се скъсаха душите. После той ходи до супермаркета, ама дори хубави лакомства няма и тези дни ще му купим специален подарък. И вече, когато ние разопаковаме, на момента ще има и з анего. Няма да го делим така. Милото ми детенце как всичко разбира. Но мисля, че ни прости, когато видя пуйката.....

Общи условия

Активация на акаунт