Любители на кучета - 100

• 47 594
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Весели празници и от нас!
Ох, нещо не успявам да ги завъртам тези снимки

# 541
Между 34 и 37 ма страница ми се напълни душата Simple Smile))))
Особено малкия нов бонбон, но и историите с манджа са ми много забавни. Казвам забавни, защото моето "цвете" нищо не яде - където я посадиш там никне. Но пък АкселЪТ редовно изяджда(ше) тави манджи, тенджери супи, филии и пици от ръцете на децара - изобщо каквото може да се изяде, той го изяжда.
ПС
След 37 страници се загледах в едно доста грозно куче на корицата и "а, ма това моето" Grinning много смешно гледа.

Светли празници прекрасни хора! Да ни е топло и уютно още много време заедно Simple Smile

# 542
  • о`майна лунна нощ е
Дзвер, че защо да я въртиш? Я виж как добре е бухнало и настрани Wink

# 543
Роузи чака дядо Коледа

По новините казаха, че ако детето не е заспало, дядо Коледа се връщал Stuck Out Tongue Winking Eye
Светли и мирни празници, мили съфорумки. Желая много здраве и любов на вас и вашите семейства. Честито Рождество Христово!

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 21:33 от pip4i

# 544
Всяка година Дядо Коледа при нас подранява, та ето едно послушно момче (или част от него) с новата си играчка

Изрева и много рев за играчката на майка си, искал я, понеже била кръгла и приличала на топка. Аз лично много си я харесах, но ММ вече има забрана да ми подарява кръгли неща Grinning

# 545
  • гр.Варна
Весело посрещане на празниците двуноги и четириноги приятели. Да сте здрави и много щастливи вие и хората които обичате. Flowers Four Leaf Clover

# 546
  • Бургас
Ааа, Дух, не така. Няма грозни кучета на корицата. Въобще грозни кучета не съществуват!

Честито Рождество! Да сме здрави и да сме заедно!
Баба й на Елза донесе гумена пищяща патица от Лидл. Вече не пищи и е с половин изядени крака. Прибрах я, че ме достраша да не я глътне цялата.

# 547
  • София
.....
Баба й на Елза донесе гумена пищяща патица от Лидл. Вече не пищи и е с половин изядени крака. Прибрах я, че ме достраша да не я глътне цялата.
Ти се шегуваш Anguished? А точно се чудех онзи ден дали да не взема едно такова и за нашия хубавец... ужас.
И да ви пожелая весели празници! Много здраве и късмет на всички ви!

# 548
  • София
Честита Коледа, момичета и момчета! Да сте здрави, любимците да ви радват и дано коледното чудо донесе на всяка животинка семейство и дом!

Все така уютно, хубаво и палаво да ни е тук! Simple Smile

# 549
  • Бургас
Галски, хич не се шегувам.
Същото се случи и с коледното прасе. Запечан миг преди да го разфасова. Малката розова част вдясно е парче от крак.
Не са за нас гумените играчки. Няма да взимам повече.

# 550
  • Стара Загора
Честита Коледа, момичета! Пожелавам на вас, вашите семейства и четириноги приятели много здраве, любов и споделени спомени още дълги години!

И въпрос. Конг ли бяха тези безсмъртните играчки?

# 551

Пожелавам здраве и големи радости на всички!

Тази сутрин Фрея ме посрещна на вратата- бях нощна , такава радост падна. Simple Smile . Гушкахме се, нацелувахме се и какво да видя- изпишала се пред вратата на терасата, а не беше правила белята от 2 дена. Отиде обучението по дяволите .Sweat Smile

# 552
  • София
Весела Коледа двукраки и четирикраки момичета и момчета.
Здраве, щастие и любов.
И без локвички тук и там.

Барби, конг, да. Има и други, но Конг са със сигурност. А най-лесно е да заведеш кифлите в магазин на Стефанов и да ги оставиш да си изберат и те. На Рея и харесва, проверява всички наградки и всички играчки.

# 553
Ние купихме на Роузи Конг и обяснихме на момичето от Стефанов, че в устата на нашата унищожителка нищо не е оцеляло досега. Момичето каза "ще видите, много са здрави". Сега събираме откъснатите парчета в една кутия и ще ходим да ѝ ги покажем. Laughing На нищо не прощава нашата маймуна. И не ме е яд, че ги унищожава, а че гълта всичко.

# 554
  • София
Ама какво на Конг.
Аз взимам каучуковите неща.
Въпреки че моята пази и плюшените, де. Прегризаните крака и уши са по-скоро инцидент.

Общи условия

Активация на акаунт