Любители на кучета - 100

• 47 597
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
Дано не й се отрази много, че като я гледам такава мъничка...
Снимки от снощи

# 526
Ооо малко плюшено сладурче! 😍🤗

# 527
Фрея е добре,  изкарахме учудващо спокойна вечер. Днес я обезпаразитихме вътрешно, утре ще й поставят втората ваксина. Как понасят ваксините кучовците, отразява ли им се по някакъв начин? Знам, че не трябва да я къпим, друго има ли?  И основен остава проблема с физ . нужди - ако я изпусна от поглед си върши работата където иска 😂 , ако улуча момента - на пеленката. Да се надяваме,  че ще се научи. Simple Smile

Когато взехме нашата Райли аз,мъжът ми и синът ни се редувахме на всеки три часа да я изкарваме навън в продължение на една седмица.Това го правехме и през нощта.Синът ни беше коледна  ваканция и през деня,когато бяхме на работа той се занимаваше с това.Точно за седмица се научи.Беше се изпускала два или три пъти през тази судмица.

# 528
Днес я изведохме на разходка три пъти и много се радва, вчера трепереше и не се оглеждаше даже. Проблемът е, че стои пред вратата и плаче, иска навън. Flushed

# 529
  • Бургас
Добре де, разбрах, че няма да ядем повече тази вечер...

# 530
Леле каква душичка, идва ми да се пресегна през монитора и да гушкам ли, гушкам!

Тинтина, как може да не даваш на детето, м?

Важното е играчката да е под око

# 531
  • Бургас
Не давам? Аз? Ушите ми изяде туй дете.
Вече не мога да правя нищо в кухнята, без да прескачам разпльокания върху пода крокодил.

Вчера една позната с лабрадорка разказа как отворила фурната и омела половин тава пълнени чушки, докъдето стигнала муцуната:)

# 532
Хахха,на една приятелка вайма една тава огретен с топено сиренце опукал. Половин фритюрник олио изпила маймуната. Е,не в един ден.

# 533
  • София
Бела като малка изсмука буца сирене (към 1кг) и 2 порции пресни задушени картофки. Картофите ги върна цели, както ги е нагъвала. Това в рамките на 10 минути.

# 534
  • Rock & Roll feeling ...
Кучовците ви ме умиляват, разтапят, разсмиват и това всичкото с усмивка от ухо до ухо Heart
Прекрасни , любими създания Heart

Аз не обичам комбинирани препарати за обезпаразитяване. И не е като да не съм давала. Навремето съм давала Симпарика и др. от този тип и на малкия започна да му тече неконтролируемо лига. Нещо,което никога не се е случвало преди. И продължи доста време.
Междувременно се информирах за тези комбинирани препарати, ей така, между другото. Вече винаги обезпаразитявам "разделно".
Считам, че са доста вредни и не е хубаво човек да неглижира вредността им...

От препаратите за вътр. обезпр. на нас най-добре ни понася Cestal Plus.  Дронталът хем е немски продукт, на Байер, овкусен, но по наблюденията ми на кучо, според мен му идва малко по-силен. Омърлушен е един такъв, а ако без да искам надвиша дозата повръща.

# 535
  • о`майна лунна нощ е
Стига сте яли, спали и нищоправили. Работата чака, цял гардероб трябва да сглобя, а никой не помага

# 536
  • Bарна, морето, сините вълни
Ама така както си се разкикерчил, личи си, че много работа те чака! Stuck Out Tongue Winking Eye

Весело посрещане на Рождество! Нека бъдем по-добри, както към хората, така и към животните. Пожелавам на всяко куче да си има дом и семейство не само за Коледа! Heart И най-важното, пожелавам на всички ви обич, нужна ни е да съществуваме.

# 537
  • под тепетата
Аз пък помислих, че се засилил към ледената пързалка Швепса  Joy
 Ози получи още един подарък освен каишка -нова купа, че все ги мъкнем, менкаме...Очаквам в най-скоро време да се появи и трето легло за принца  Crossing Arms
 Des, много хубави пожелания/желания! Аз ще добавя само:
 Нека бъдем по-добри и не само в празнични дни!
     Весела Коледа!

# 538
   Весели празници!

# 539
Присъединявам се към пожеланията на Дес и Биляна.

Поздрави и от нас

Общи условия

Активация на акаунт