Любители на кучета - 100

• 47 603
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
На нас ветеринарят ни каза да обезпаразитяваме вътрешно и външно всеки месец. Арчи не е имал паразити досега. Няма и откъде да хване, все още не излиза и няма контакт с други кучета.

От снощи:

И от сутринта:

Радва го да се качва на табуретките.Simple Smile

# 511
  • София
При нас дядо Коледа подрани. Безценния подарък представлява половин  букова точилка за месене, която беше сварена за около 2 часа в бульона на един телешки джолан. Другата половина се пази като изгризе тази. Този съвет го даде един колега кучкар от нашата кучешка градинка. Каза, че го е спасил от изгризване на къщата при смяната на зъби на неговото хъски.
За момента работи, доста добре.

# 512
  • о`майна лунна нощ е
Това с точилката спаси и нашите мебели. Подарих му моята, и без това нито точа, нито за бой я ползвам, та Швепса намаза неочаквана играчка. Не съм се сетила да я кисна в бульон, но и така му беше забавна. Сега е с формата на двустранно подострен молив.

# 513
  • София
Това с точилката спаси и нашите мебели. Подарих му моята, и без това нито точа, нито за бой я ползвам, та Швепса намаза неочаквана играчка. Не съм се сетила да я кисна в бульон, но и така му беше забавна. Сега е с формата на двустранно подострен молив.

Дали ще свърши работа и при малката ни "лисица" - тоз унищожител на играчки SmileySmileySmiley
Не им ли става нещо от дървото дето гризат?

# 514
  • о`майна лунна нощ е
Швепса ги трошеше на трици направо. Не гълта нищо. Мляска, плюе и продължава с остренето. Но установих, че самата точилка е от много меко дърво и хем го наджваква, хем успява да отлюспи парчета, които са с много малки размери и омекнали от лигавенето. За това не ме е било страх.

# 515
  • Варна
При мен няма да мине номера, Бизу яде дърво, после на изхода е ужас....иначе идеята е много добра.

# 516
Скрита черта от характера:

# 517
Вътрешно обезпаразитяваме,както писах и по горе на всяка първо число.Хапчето го даваме взависимост от килограмите.Въшно,паднат ли температурите под нулата нищо не правим,чак напролет започваме отново да мажем.Това след като се консултираме с ветеринарят.

# 518
Цвети, на втората снимка все едно сладура е включен в контакта.

# 519
  • Bарна, морето, сините вълни
Хахаха, вярно. Сега се върнах да погледна. Презарежда енергия за пакости. Grinning
Ежко, нещо не схванах.

# 520
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм напълно убедена, че Е включен в контакта.

# 521

Зигзага по опашката виждаш ли го?

# 522
Ами да, черпи сили за дивеене и пакости.Smile

mjusi, как е Фрея?Simple Smile

# 523
Фрея е добре,  изкарахме учудващо спокойна вечер. Днес я обезпаразитихме вътрешно, утре ще й поставят втората ваксина. Как понасят ваксините кучовците, отразява ли им се по някакъв начин? Знам, че не трябва да я къпим, друго има ли?  И основен остава проблема с физ . нужди - ако я изпусна от поглед си върши работата където иска 😂 , ако улуча момента - на пеленката. Да се надяваме,  че ще се научи. Simple Smile

# 524
На Арчи като му сложихме втората ваксина за около 2-3 часа беше унил и повърна няколко пъти. Ветеринарят каза, че може да се случи и да не се шашкаме. После всичко беше наред.

Общи условия

Активация на акаунт