Любители на кучета - 100

• 47 646
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
  • sofia
Много добри команди. Моят дакел Марто беше изключително интелигентен. Но...много своенравен. Така и не го възпитахме правилно, което чувствам като лична вина. За това, със сегашното куче искам да се справя добре. Приемам съвети всякакви.
Марто разбираше много команди. Избираше обаче, да не ги спазва...

# 376
  • София
За дисциплината няма да отварям дума. Но командата "Ела виж кво ще ти дам" винаги действа безотказно!

Може ли тези, които имат френски булдог, да споделите дали има много падане на козината им и трудно ли е тяхното отглеждане, относно грижата за тези гънчици и предразположеността им към кожни проблеми. Много благодаря предварително! Тъй като се чудя какво кученца да си взема френски булдог или йоркширски териер.
Ако искате животът ви да е мнооого интересен, а вие да сте диви и щастливи, вземете си френчи. Определено няма да ви е скучно. Иначе сериозно, дори не искам да си спомням първата една година. Моето бебе френчи ми разказа играта. Вече се е кротнал, но бебешкият период ми дойде нанагорно.

# 377
  • Bарна, морето, сините вълни
Пос, като каза, че Рея се спъва...
Онзи ден ММ разправя, излезли с Ерос и нашия заплез гледал надалеч едно куче и се спънал по стълбите и паднал. Как се спъва куче по стълбите? Направо си представих как се е търкалял. Joy
Оф, пък в неделя го водихме на плажа и навръщане, качва се в колата, хлопвам капака и той пищи на умряло, сърцето ми изтръпна. Отварям и гледам опашката му виси, както сте показвали вие, на Макс мисля, че му висеше опашката, ама не помня причината. И си викам край, счупих я. Рева, извинявам му се. Ама после видях, че я върти като хеликоптер.

А за "Какво направи ти, бе", ако не е направил нищо не свива уши, обаче ако ги е сътворил, присвива очи, заглажда ушите, навежда се. Grinning

Едно ухилено магаре от вперашната ни лигавня.

# 378
Ох, тоя лигльо значи!

Денис гледа бебоци с баща си

# 379
  • Варна
А Бизу най-редовно цели стълбовете, толкова е заблеян милия.

Една мацка пинчер минава и тея са зяпнали. 😂

# 380
Не бях виждала куче да спи така. Снимките са от преди 10 мин., дъщеря ми го преспива хахаха

Скрит текст:

# 381
  • Варна
Хахахахаха, сладкиш. Бебе е, и моите така спяха като малки. Пу пу пу пу, бонбон.❤

# 382
  • София
Сладурче,моите и като големи магарици спят така с вирнати лапи,това е знак че са спокойни ,добре им е .Фея даже да се чекне и вири лапи тази нощ ме изгони на дивана в кухнята,то голямо въртене и наместване беше.

# 383
Привет! Пак пропуснах сумати неща, ама.. Добре дошли на новите, ако има болнички (дано няма, не можах да изчета всичко) бързо да се оправят.
Аренцето също така се кълчи и на сън и като е буден.  Направо жената - каучук ще му завиди. .
Иначе си е пак същия - дивее, в главата само щуротии му се въртят, а като му се скараш - ляга кротко и почва да въздиша... 🤣

# 384
  • sf
Олеее, нови бонбонииии, добре дошли на всички, страхотни са!
Аз пак искам да се оплача, ставам в 5 за работа, а той остава така, егати "кучешкия живот" 😄

# 385
# 386
  • Бургас
Ха познайте кой открадна шише, изрязано като фуния от паркинга пред блока и чия муцуна цял ден вони на бензин?

Жокер:

# 387
  • sf
Ти 🤔🤣

# 388
Страхотни сладури! Blue Heart

Арчи позира специално за снимката Smile

# 389

Общи условия

Активация на акаунт