Любители на кучета - 100

• 47 644
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Ха познайте кой открадна шише, изрязано като фуния от паркинга пред блока и чия муцуна цял ден вони на бензин?

Жокер:
Joy
Постът ти ми напомни на :
Скрит текст:

Да са ви много здрави сладурите ! Прекрасни са, наслаждавам им се с кеф !

Има ли в темата хора с опит с немския кастрационен център ?
Може ли мнение за работата им с бездомничета ?

# 391
  • sofia

Лео, убиецът на елхи. Simple Smile)

# 392
  • Варна
Да му изям ушака вирнатия. ❤
Морнинг. ☕

# 393
Прекрасни муцуни ! Толкова са мили и сладурести, че ти се иска да ги гушкаш, мачкаш докато те изтърпят.  Simple Smile

Един заспиващ кучо,  уморен от сутрешната разходка.

# 394
Здравейте, мами! Предстои ни в събота да си вземем кученце- мини кралски пекинез. Ще се радвам, ако ми помагате със съвети- през колко време се къпят, обезпаразитяват и т.н. Ще купим всичко каквото трябва, но ще ни е за първи път да гледаме куче. Осъзнавам отговорността и задълженията, затова ще имам нужда от съвети.

Видях прекрасни муцунки! Two Hearts

# 395
Добре дошла в темата, после задължително снимки 🙂. Наясно сте,че отговорността е върху възрастните, ако го вземате заради дете. И че ще ви оака и опишка къщата в началото,нали 😊 .
Иначе на ъкъл сме щедри,ще помагаме 😁

# 396
  • гр.Варна
Оооо прекрасно е да знам че ви има и като се натъжа сте тук с муцунките да ми мине Heart Eyes Нямам данък тази седмица защото съм по чужбинско при щерката и много ми липсват онези двете калпазанка. Мъжете се оправят с тях и снощи се оплакаха че ме търсели из стаите... HeartНа мама те..

# 397
Непременно ще кача снимки след като го вземем. Подготвена съм за биологичните атаки докато го научим Simple Smile. Децата уж ще помагат, но знам, че аз ще се грижа за него. Те ще отговарят за разходките.

# 398
  • Варна
Непременно ще кача снимки след като го вземем. Подготвена съм за биологичните атаки докато го научим Simple Smile. Децата уж ще помагат, но знам, че аз ще се грижа за него. Те ще отговарят за разходките.

Ще видиш какво е истинска любов, ще видиш топъл поглед, изпълнен с благодарност, ще те гледа, все едно си бог, ще ти е мило и драго всеки път, когато се прибереш вкъщи, ще се чудиш, защо си чакала досега. Добре дошла. 😉

# 399
Здравейте, мами! Предстои ни в събота да си вземем кученце- мини кралски пекинез. Ще се радвам, ако ми помагате със съвети- през колко време се къпят, обезпаразитяват и т.н. Ще купим всичко каквото трябва, но ще ни е за първи път да гледаме куче. Осъзнавам отговорността и задълженията, затова ще имам нужда от съвети.

Видях прекрасни муцунки! Two Hearts

Аз съм татко, но да се включа:
- Попитайте дали са слагани ваксини и ако да, при кой лекар и какви? Вземете паспорт, ако има направен, а ако не, отидете там където са го ваксинирали за да направят
- Обезателно си намерете читав ветеринар наблизо до вас и се уговорете за схеми на ваксиниране и обезпаразитяване
- Попитайте, ако е захранвано с някаква храна, каква марка и вид е ползвана, за да продължите със същата и ако трябва да я сменяте - постепенно.
- Къпането с шампоан - не по-често от веднъж на месец. Ползвайте само специален кучешки, ако не искате проблеми с козина и кожа. Иначе измиване с вода може и по-често. Обезателно подсушавайте добре с хавлия. В никакъв случай мокро на течение.
- Преди третата ваксина не е добре да се извежда на места където са ходили други кучета и котки. Запасете се с кучешки пелени. Лепят се за под и са много удобни. Може да заградите място метър на метър и половина и да го застелете с тях. След хранене (започвате с 3-пъти дневно) или пиене на вода - в кошарата, докато си свърши работата поне два пъти. После може и навън. На три месеца ще е свикнало да ползва пелените, така че не ви трябва пелените да са заградени.
Успех и много радост!

ПС Не знам колко ще го извеждат децата, но се подгответе да сте основно Вие Simple Smile

# 400
mjusi, добре дошла! Ще чакаме снимки на сладурчето. Мъжко или женско е?Simple Smile

Погледнете как спи диването:

Усети ме, че приближих и отвори очи. После продължи дрямката.Smile

# 401
Разкошни разкошотии сте показали последните страници 😋
Айде и едно магаре след всички тия красоти да вмъкна:

# 402
  • Стара Загора
От утре ще имаме нов член на семейството. Днес ходихме да се запознае с Барби иии утре я взимаме. Не е бебе, на 11 месеца е, уж френски булдог, но не е с родословие. Чудо ще е, но не мога да отказвам на четириноги. Grinning

# 403
От утре ще имаме нов член на семейството. Днес ходихме да се запознае с Барби иии утре я взимаме. Не е бебе, на 11 месеца е, уж френски булдог, но не е с родословие. Чудо ще е, но не мога да отказвам на четириноги. Grinning

Обезателно ветеринар ПРЕДИ да я вземете!!!!
Има ли паспорт с нанесени ваксини?

# 404
  • Стара Загора
Има си всичко - паспорт, ваксини, обезпаразитявания, чип. Гледано куче и обичано е, на познат. Просто няма възможност да я гледа вече и ѝ търси дом. На ветеринар ще ходим в петък, тъй като утре докторите ни ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт