Любители на кучета - 100

• 47 577
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
[quote

Как понесе летенето,приспаха ли го преди да го сложат в багажното?Ако може малко повече инфо.
Лори лети за втори път.Първият беше на 5м.от София към Германия.Побърках се от притеснение...Седмици по-рано я слагахме в транспортната клетка,с лакомства,уж да свикне.Не!Все насила я набутвах.Плака много и на самото летище...Когато пристигна и я извадихме се метна в нас,спа непробудно цялата нощ и нямаше никакви емоционални последствия!Сега,вече по-голяма,по-чувствителна....си поплака пак ,докато  я взеха служителите.Около 2 часа след кацането,като добавим ,че имаше и път с влак до летище,после  кола...,вече си беше спокойна и весела.Вет.лекари бяха категорични нищо успокоително да не пие!Само да сложим върху постелката наши тениски.Лори е спокойна като характер.Не и става лошо при пътуване..Много ми е мъчно,като я вземат с клетката,ама...Честно казано,не е толкова страшно,колкото очаквах.А и е за 3 часа максимум цялата чудесия.Питай ,ако нещо още те интересува.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 08:32 от Roo Roo

# 631
  • гр.Варна
Обмислям и аз варианта за жалба до Лидъл, но топката не е закупена от мен, а от друг от групичката ни. Нямам идея освен с класова бележка (ако я съхранява изобщо още) как ще докажем, че техен продукт е причинил смърт. Барт е погребан днес, а топката така и не успяха лекарите да я извадят от него. Давайте идеи, които може да ползваме.

# 632
[quote

Как понесе летенето,приспаха ли го преди да го сложат в багажното?Ако може малко повече инфо.
Лори лети за втори път.Първият беше на 5м.от София към Германия.Побърках се от притеснение...Седмици по-рано я слагахме в транспортната клетка,с лакомства,уж да свикне.Не!Все насила я набутвах.Плака много и на самото летище...Когато пристигна и я извадихме се метна в нас,спа непробудно цялата нощ и нямаше никакви емоционални последствия!Сега,вече по-голяма,по-чувствителна....си поплака пак ,докато  я взеха служителите.Около 2 часа след кацането,като добавим ,че имаше и път с влак до летище,после  кола...,вече си беше спокойна и весела.Вет.лекари бяха категорични нищо успокоително да не пие!Само да сложим върху постелката наши тениски.Лори е по-принцип спокойна като характер.Не и става лошо при пътуване..Много ми е мъчно,като я вземат с клетката,ама...Честно казано,не е толкова страшно,колкото очаквах.А и е за 3 часа максимум цялата чудесия.Питай ,ако нещо още те интересува.

Благодаря много.Но ние май ще се откажем да летим с нашата.

# 633
Опишете точно така,че нямате доказателства, защото не пазите бележка,но какъв е артикула, мнение на ветеринар и свидетели.  Едва ли ще им е до това на собствениците,но ще има смисъл за други животинки.
Малко емоционално пиша,не знам доколко би имало правна тежест,но вярвам,че ако държат на качеството би следвало да вземат мерки.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 00:05 от Трапезица

# 634
  • София
`ТуиГ, точно същия мечо бяхме купили и нашата маймуна му видя сметката. Бавно и методично. Първо скъса и успя да изяде някои от кръпките, докато накрая, след като не остана друго, успя да му изръфа носа и дотам. Чак пълнежа извади...терминатора му Чарли 😀

# 635
Нахалничето Чопър окупира на кака си Нора къщичката.... Тя не е вътре! Joy

# 636
  • Варна
И слава богу, че не е вътре 😂😂

Много, много го обичам. ❤
Снощи гледах Того, тия Хъскита са уникални 😍

# 637
нещо се оплетох с цитата, но ето това е топката. В брошурата от 16.12 до 22.12 стр. 32
Сега я разгледах тази топка. Същата я има в Емаг. От едната й страна има гумена капачка, която закрива усб вход. Сигурно при захапване тази капачка е изхвърчала в гърлото на кучето. Ужасна трагедия... Sad Ако човек се задави уж знам какво да правя, ама куче или котка... Не знам. Почвам да търся в ютуб туториали...

Допрочетох. Ама как - цялата топка ли е в гърлото??!
Можело е с аутопсия да се докаже. На рентгенова снимка няй-добре щеше да се види и документира случая.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 11:45 от amy_nka

# 638
Плами, много съжалявам за загубата на вашето приятелче Барт. Много нелепа случка и направо не мога да си представя какво им е на собствениците.

Не знам кой предложи филма Того, но много ни хареса. Поревах си естествено накрая, но филма си заслужава.

# 639
Аз! Аз! И аз ревах,като мислех,че ще умре след прехода,а пък той не свърши толкова гадно,колкото очаквах. 🤗
Радвам се,че ви е харесал.
Много обичам филми с кучета,но трудно намирам,че не ровя много по торенти и сайтове,та ако има и други,казвайте ги.
Гледала съм Пътят към дома и онези,дето ги дават по тв. Снощи 8 герои си го гледах за 10-ти път,но си го харесвам. 😍

# 640
И на 8 герои си рева всеки път като го гледам и този път реших да си го спестя. Гледахме Чернобил, не е за кучета, но е хубав филм. Ще потърся Пътят към дома, защото не се сещам дали съм го гледала. Преди няколко дни си пуснах Снежни приятели и се сетих, че съм го гледала, но това не ми попречи пак да го изгледам. И аз харесвам филми с кучовци.

# 641
Обичам филми с кучета и животни като цяло. Ако са тъжни, рева. Най-много съм плакала на Хачико и Осем герои. А Снежни кучета винаги го гледам около празниците.

# 642
А пък аз изобщо не гледам филми за кучета и с кучета. Без това ми беше скапано настроението напоследък, та само филм ми трябва да ме довърши. 😁 Честно казано имам нужда от весели неща да гледам и чета и дори си деактивирах фейсбука да не гледам страдащите животинки, които ми пълнят сторито.
С тая играчка ме хвана шубето от всичко, което съм оставила на Макс. Даже снощи му донесох нова топка и той си поигра с нея и после легна и я направи на малки парчета. Наблюдавах го и после събрах всичко инв боклука. До сега не е гълтал играчки, ама знае ли човек кога ще се случи някой фал и ще взема да скрия всичко, когато го оставям сам. Той така или иначе не прави нищо освен да спи, а към играчките гледа привечер и то идва и ни ги бута на нас човеците за внимание и игра, ама за всеки случай прибирам всичко вече.

# 643
  • София
Аз дори емблематичния Хачико не съм гледала, защото ще пролея тонове сълзи и не искам да си го причинявам.

Харли направо се препоти и изтощи от тоя кокал. Голяма борба пада.

# 644
  • sf
Тъжни филми с животни не гледам. Преди малко ревах на детското "Тайната на Коко". Пък детето гушка Ней и му говори: " Обещай, че няма да умираш!"
Пф, за това си предпочитам хоръри, зомбита, ей такива неща, да не цивря. 🤣
И едно поздравче

Общи условия

Активация на акаунт