Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 917 064
  • 2 912
  •   1
Отговори
# 1 395
Pravilno sam razbrala za dozirovkata na Azitroks-a.Naistina triabva da go piem 10 dni po dve tabletki ot 500mg.Otdelno piem i B-kompleks za da ne gabiasame.Otvratitelno!Na nikoi ne go pojelavam.

# 1 396
Такава си е дозидовката , особено ако е за хламидии[/size]

Разгеле Хитко,беше крайно време да се появиш!  bouquet HugРеших,че си си зарязал темата.

Pravilno sam razbrala za dozirovkata na Azitroks-a.Naistina triabva da go piem 10 dni po dve tabletki ot 500mg.Otdelno piem i B-kompleks za da ne gabiasame.Otvratitelno!Na nikoi ne go pojelavam.

Аз също си помислих за хламидии,но трябва да призная такава схема за първи път видях сега.Мисля,че рядко се използва,което не означава,че трябва да се притесняваш.Щом Хитко казва,че всичко е наред newsm20,значи е така.Бързо оздравяване!

# 1 397
Сигурен съм в бързото оздравяване !

# 1 398
  • София
Някой има ли идея откъде мога да купя среди за микробиологична посявка (кръвен агар, например)? има ли аптеки и магазини или се продават чрез дистрибутори?

# 1 399
Мисля си че са само в лабораториите , няма логика да се продават ей така

# 1 400
Пантелей пътник,къде беше толкова време...?  Simple Smile

за гъбички на краката Clotrimazol върши ли някаква работа-комбиниран със спирт Антимико ацид...

# 1 401
Здравейте!
Имам въпрос за Зината - колко дни е добре да се пие? Става въпрос за Зинат от 125 мг дозиран е на 12 часа по 7.5 мл. Детето е на 5 год. около 19-20 кг...Докторът ми говореше за 5 дни, но дали е достатъчно?

# 1 402
  • София
Здравейте!
Имам въпрос за Зината - колко дни е добре да се пие? Става въпрос за Зинат от 125 мг дозиран е на 12 часа по 7.5 мл. Детето е на 5 год. около 19-20 кг...Докторът ми говореше за 5 дни, но дали е достатъчно?
От 5 до 7 дни се пие всякакъв антибиотик. Вече ако докторът прецени може и да го продължи 10 дни.
На мойта дъщеря почти винаги когато и се е налагало да пие антибиотик е пила по 7 дни по лекарска преценка.

# 1 403
за гъбички на краката Clotrimazol върши ли някаква работа-комбиниран със спирт Антимико ацид...

PeaceНай добре си вземи Ламизил или по-евтините му вариянти-Микофин например,а ако трябва да е по-евтин-поне Бифунал-този Клотримазол е много "моралноостарял" Laughing и гъбите сигурно отдавна са "му свикнали" Hug

# 1 404
Здравейте!
Даже когато става въпрос за Зинат-обикновено е 10 дни.Не е толкова"токсичен",че да се пазим от "продължително" лечение.По-добре да свърши работа той,отколкото след това да се наложи друг антибиотик.

# 1 405
може ли да лекуваме болки в гърба и крака/дископатия/ с фламексин и колко дълго време

# 1 406
Здравейте! На дъщеря ми й изписаха АБ Макропен гранули за перорална суспензия. В листовката пише, че след приготвяне суспензията трябва да се съхранява в хладилник. Та, въпросът ми е- има ли проблем, ако съхранявам лекарството на хладно, но не в хладилника? Просто не мисля, че е нормално да се дава лекарство от хладилника на дете с болно гърло  newsm78. Какво ще ме посъветвате  Thinking?

# 1 407
  • Русе
На моето дете винаги изписаните Аб са били за проблеми с гърлото, но въпреки това съм съхранявала в хладилник. Остави го на най-долния ред на вратата. Изкарай го 15ина мин преди да го дадеш и после пак го прибери! Бързо оздравяване!

# 1 408
  • София
. Остави го на най-долния ред на вратата. Изкарай го 15ина мин преди да го дадеш и после пак го прибери! Бързо оздравяване!
Peace И аз така правя!

# 1 409
zdraveite, bih iskala da popitam za deistvieto na slednite lekarstva koito priemah kakto sledva:duomox 1000, tonipirin-4dni,  augmentin 1g, mukolen 50mg, isoprinosin-oshte 4dni, i v4era si napravih test za bremennost beshe polojitelen. vednaga spriah da piq vsi4ko. ima li veroiatnost da sa navredili na ploda?oshte ne sam se savetvala s lekar

Общи условия

Активация на акаунт