Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 919 820
  • 2 912
  •   2
Отговори
# 1 020
Аз имам питане за флорните капки кога и как се дават , бебка е на 1г. 2м. и има осем зъба и се интересувам от тези капки а дори незнам как се  казват.
Казват се зимафлуор.
Надявам се да намериш отговора тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=164089.msg3191801;topicseen#msg3191801

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172501.msg3422505;topicseen#msg3422505

# 1 021
Здравейте ! За какво е сиропа Флудитек -за каква кашлица ? За отхрачване ли е или....?
Аз забелязвям че кашлицата от влажна стана суха и това ме притеснява Tired

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 15:09 от adi7

# 1 022
До какви алергий води суметрулима и колко често може да се употребява? Питам защото напоследък честичко го ползваме

# 1 023
Изписаха на сина ми 3г. маз Бактробан, трябва да го слагам в нослето, сега прочетох в листовката, че не трябва да се използва за лечение на очи и нос! Аз ли не съм разбрала правилно, да не би да има няколко варианта на Бактробан и при изписването да са се объркали! Не зная да го слагам ли или не?

# 1 024
Зиртек - може ли да причини обриви ?

# 1 025
  • Хасково
Изписаха на сина ми 3г. маз Бактробан, трябва да го слагам в нослето, сега прочетох в листовката, че не трябва да се използва за лечение на очи и нос! Аз ли не съм разбрала правилно, да не би да има няколко варианта на Бактробан и при изписването да са се объркали! Не зная да го слагам ли или не?
има специален бактробан за нос- назал.

# 1 026
  • Хасково
Зиртек - може ли да причини обриви ?
до колкото знам не. странични ефекти замаяност, сънливост, рядко други.

# 1 027
  • Хасково
До какви алергий води суметрулима и колко често може да се употребява? Питам защото напоследък честичко го ползваме
прочети тук http://www.bda.bg/bdias/4803d.pdf

# 1 028
Здравейте ! За какво е сиропа Флудитек -за каква кашлица ? За отхрачване ли е или....?
Ами странно,защото той е за отхрачване. Не потиска кашлицата.

# 1 029
Ами странно,защото той е за отхрачване. Не потиска кашлицата.
Ами и на мен ми е странно .Казаха че е алергична кашлица  обаче въпреки сиропите не спира ,а започна и вечер докато спи да кашля Tired.Мога ли Флудитека да се комбинира с Вентолин newsm78

# 1 030
Ами и на мен ми е странно .Казаха че е алергична кашлица  обаче въпреки сиропите не спира ,а започна и вечер докато спи да кашля Tired.Мога ли Флудитека да се комбинира с Вентолин newsm78
Чакай малко, Флудитек няма нищо общо с алергична кашлица. В този случай удачно е да ползвате Зиртек, Егиризин, Фенистил, Ксизал на капки, Кларитин сиропче. Тези са за алергични състояния.

# 1 031
Чакай малко, Флудитек няма нищо общо с алергична кашлица. В този случай удачно е да ползвате Зиртек, Егиризин, Фенистил, Ксизал на капки, Кларитин сиропче. Тези са за алергични състояния.
Ами изписаха и ,Ериус ,Флудитек и капки  за нос .

# 1 032
Ериуса е за алергията !

# 1 033
Има ли някакви противопоказания за използването на Геломиртол форте през първото тримесечие на бременността?

# 1 034
  • софия
здравейте!
искам да попитам колко време се дават капки зиртек на дете на 2г6м. изпика ни ги педиатъра за пъпчици на лактите, те изчезнаха, но аз загубих рецептата.
блатодаря!

Общи условия

Активация на акаунт