Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 919 880
  • 2 912
  •   2
Отговори
# 1 080
На мен лично такова лекарство не ми е иzвестно.
Може ли пове4е инфо.Сьставката...

ТИВАНИК
http://home.intekom.com/pharm/hmr/tavanic.html
http://www.bda.bg/drugs/details/m6708d.htm
http://www.webapteka.ru/drugbase/name13892.html
това е което имам за него

# 1 081
Дива,благодаря zа линковете.
ТАВАНИК е името му.Затова не можах да раzбера кое е.

Бьбречното иzхвьрляне е след около 8 часа.При бьбречна недостатьчност може и с дни.Абсорбира се до 90%.
Не се дава на деца и млади подрастваЩи Naughty
Тук се полzва иzключително рядко поради тежките му странични реакции. Peace

На кого и zа какво са го иzписали?

# 1 082
Карбеницилин,Амоксицилин, Пиперацилин/Тазобактам,Цефатзидим,Имипенем,Гентамицин,Ципрофлоксицин,
Бисептол.Вие какво бихте препоръчали?
Ами ципрофлоксацина май е най - безобиден. Бисептола като че ли е добър вариант все пак.

# 1 083
Дива,благодаря zа линковете.
ТАВАНИК е името му.Затова не можах да раzбера кое е.

Бьбречното иzхвьрляне е след около 8 часа.При бьбречна недостатьчност може и с дни.Абсорбира се до 90%.
Не се дава на деца и млади подрастваЩи Naughty
Тук се полzва иzключително рядко поради тежките му странични реакции. Peace

На кого и zа какво са го иzписали?

На мен за инфекция но съм и кърмачка.Сега се изцеждам днес б.а23.05.2007 сутринта ми бе последния прием  въпросът ми беше зада знам кога мога да си продължа да кърмя. Peace

# 1 084
Остави да минат поне 12 часа след последният прием.
Лекарството е контраиндицирано zа кьрмачки.Какви хора само.... Twisted Evil
Друг пьт питай zа друг АБ,ако пак ти го навират.

# 1 085
Остави да минат поне 12 часа след последният прием.
Лекарството е контраиндицирано zа кьрмачки.Какви хора само.... Twisted Evil
Друг пьт питай zа друг АБ,ако пак ти го навират.
Благодаря ти  много   голяяяяяяяями целувки.Бе той знаеше че кърмя ама нъц  .Преди това ми беше предписал други скъпи от които станах по зле но сега ще го видим.Благодаря ти още 1 път  bouquet  bouquet  bouquet Peace

# 1 086
  • Русе
Дъщеря ми е на 8 месеца. След като започна да пие  Амоксиклав - за отит,  получи разтройство, което продължава вече трети ден след като свърши антибиотика. Личната лекарка препоръча Ентерол. Доколкото си спомням това лекарство, въобще нямаше никакво действие при голямата ми дъщеря. Приятелка каза, че по-голям ефект ще има Нормофлор-а. Според вас кое да избера? А има ли някое друго с доказан ефект ?  Cry

# 1 087
Няма zа какво...ти си се нагьлтала вече така или иначе...Важното е,че Ще се гуШкате скоро. Grinning

# 1 088
Дъщеря ми е на 8 месеца. След като започна да пие  Амоксиклав - за отит,  получи разтройство, което продължава вече трети ден след като свърши антибиотика. Личната лекарка препоръча Ентерол. Доколкото си спомням това лекарство, въобще нямаше никакво действие при голямата ми дъщеря. Приятелка каза, че по-голям ефект ще има Нормофлор-а. Според вас кое да избера? А има ли някое друго с доказан ефект ?  Cry
До 3-4 дена след прием на антибиотика е нормално да се одрисквате още. Което и да дадеш би ти свършило работа, но може и без него. Все пак няма да навреди.

# 1 089
Да попитам и аз нещо Simple SmileОт седмица детенцето ми пие Сабрил(на 2г.).Доставиха ми го от Италия и не мога да си прочета листовката CryНе разбирам италиански.Иска ми се да науча нещо за страничните ефекти.Благодаря предварително.

# 1 090
Карбеницилин,Амоксицилин, Пиперацилин/Тазобактам,Цефатзидим,Имипенем,Гентамицин,Ципрофлоксицин,
Бисептол.Вие какво бихте препоръчали?
Ами ципрофлоксацина май е най - безобиден. Бисептола като че ли е добър вариант все пак.
Благодаря!Сега съм по-спокойна.

# 1 091
Да попитам и аз нещо Simple SmileОт седмица детенцето ми пие Сабрил(на 2г.).Доставиха ми го от Италия и не мога да си прочета листовката CryНе разбирам италиански.Иска ми се да науча нещо за страничните ефекти.Благодаря предварително.
Най - често при децата страничен ефект е хиперактивността , сънливост , надаване на тегло (по-рядко), главоболие, промяна в поведението (пак по  - рядко). Взема се в комбинация с други антиепилептични лек.

# 1 092
Интересна тема,ще я следя Laughing

# 1 093
Най - често при децата страничен ефект е хиперактивността , сънливост , надаване на тегло (по-рядко), главоболие, промяна в поведението (пак по  - рядко). Взема се в комбинация с други антиепилептични лек.
Благодаря!  bouquet

# 1 094
Интересна тема,ще я следя Laughing

Само да не си от ДС   Praynig

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт