Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 917 538
  • 2 912
  •   1
Отговори
# 1 350
Много се радвам за вас!Нека всички дечица бъдат здрави! Hug

# 1 351
  • Бургас
Към Fresh Gale:не,не си мисли,че се заяждам. HugПросто съм против даването на лекарства без причина,особено на малки деца.А вашата причина е още по- особена.Има над 50 вида глисти паразитиращи в човека и най-общо се делят на 3 гр.-плоски,кръгли и третите не ги помня.От там и лекарствата с/у тях-3 групи.За това се прави прецизна диагностика за откриването им или на техни ларви и яйца.Лекарството Вермокс е с/у кръглите червеи.Не съм срещала профилактично приложението му.За профилактични поне аз не знам.

Мерси за отговора   bouquet Не съм си помислила нищо подобно  Peace

# 1 352
ОК.А сега как сте?Симптомите отминаха ли(болките в коремчето)?Детето злоядо ли е?Как наддава?

# 1 353
  • Бургас
Скоро не е казвал да го боли нещо,но в момента е с ангина и сега на дневен ред е ,че го боли гърлото, а пък и не ходи на ясла,където не ги бършат хубаво и е възможно за това да го сърби дупето.

За яденето - на моменти е,но общо взето не ми харесва как се храни.

За кг- дребен е около 13,5 -14 кг ,не наддава по принцип много,и много ака .

# 1 354
Мда,явно по всички признаци се развива като моето дете.Дребен ли-моя е на 2г4м и е 12кг,но как да искам повече като ние с баща му сме били същите и сега като големи не сме едри.
Да са ни живи и здрави!

# 1 355
  • Бургас
И ние сме така  Simple Smile ,и аз така се успокоявам .

# 1 356
Някой знае ли къде мога да дам лекарство, за да му изследват състава?

# 1 357
  • Бургас
В ХЕИ предполагам  newsm78

# 1 358

PeaceДа-там и струва доста пари Thinking

# 1 359
можете ли да ме ориентирате в някакъв ценови диапазон?
много ми се ще да знам какво има в това лекарство и евентуални странични ефекти. то е приготвено от лекар, не се продава в аптеките. затова съм малко... притеснена.

# 1 360
Виброцил гел има ли отбъбващ ефект?И при отит задължително ли трябва да се пие противоалергичен сироп?

# 1 361
Виброцила-и капките,и гела,и спрея са двукомпонентни.Едната съставка свива локално кръвоносните съдове,а другата е противоалергична.Ако питаш дали ще ти се отпуши носа-да.По втория въпрос не мога да дам еднозначен отговор.Отита на какво се дължи?Алергичен ринит(много подходящ е виброцила) ли се прави и удря в ушите? newsm78Не знам да има терапевтична схема със задължителен прием на противоалергично лекарство.

# 1 362
Виброцила-и капките,и гела,и спрея са двукомпонентни.Едната съставка свива локално кръвоносните съдове,а другата е противоалергична.Ако питаш дали ще ти се отпуши носа-да.По втория въпрос не мога да дам еднозначен отговор.Отита на какво се дължи?Алергичен ринит(много подходящ е виброцила) ли се прави и удря в ушите? newsm78Не знам да има терапевтична схема със задължителен прием на противоалергично лекарство.
Беше с вирус ,но неможа да се пребори без лекарства .И сега има проблем с едното ухо заради хремата .Пие Бисептол

# 1 363
Za tova sarcebiene-imah go su6toto(kogato go polu4avah imah 4uvstvoto,4e 6te pripadna,6te umra-ne moga Dori da opi6a kolko ujasno e prejivqvaneto).ne6toto,koeto mi pomogna e spiraneto na kofeinovite produkti-kafe,kola,dori ograni4ih 6okolada i da ne 4uva dqvola ne sam polu4avala tova sarcebiene ve4e.

# 1 364
Беше с вирус ,но неможа да се пребори без лекарства .И сега има проблем с едното ухо заради хремата .Пие Бисептол
идете при сериозен лекар и изберете сериозно лекарство. иначе макаричките скоро ще доидат...

Общи условия

Активация на акаунт