"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 222
  • 814
  •   1
Отговори
# 615
Сега се замислих - Иво как е простил на Близнака за майка си?

# 616
Куката няколко пъти му каза, че той не е виновен т. е. бил е само изпълнител, а Джаро е убиецът на майка му.

# 617
  • Велико Търново
Доста време беше в немилост той, Иво не го допускаше близо до себе си. Имаше период, в който Тишо беше просто шофьор. Да, на Ния, ама все пак само шофьор. Преди няколко серии Тишо забеляза, че Ади се държи много подозрително и той предупреди Иво без да знае какво точно се случва. Ади влезе след Иво в тоалетната и му извади пистолет, но той вече си имаше едно на ум и беше подготвен. След като му се размина, благодари на Тишо. С други думи - може да се каже, че Близнака спаси Иво.

# 618
Някой разбра ли кой точно организира засадата на Фарук?

# 619
бихте ли ми казали кой сезон и епизод върви в момента по нова?

# 620
  • Велико Търново
Първи епизод на пети сезон.
И тъй като епизодите са 12, а до започването на пролетния телевизионен сезон има 11 делнични дни, в някой от тях ще трабва да излъчат два епизода. Най-вероятно ще е в последния възможен - на 19.02., петък.

Telesilla, Фарук и Ерол отиваха на среща с някой, който щеше да им каже с кого е работил Джаро. За да могат те пък да започнат да работят с него. Такива апетити обаче няма как да няма и Иво. Та най-логично е атентатът да е негово дело.

# 621
Хареса ми много началото на последния сезон.Аз принципно четох какво ще се случи във всеки сезон,но там с две три изречения е описано,така че,интересно ми е много.
Куката ме уби с прическата и брадата 😁.
Попов се е сдухал яко.Какво ли са измислили за него...
Вчера реших да проверя в Гугъл Бойка Велкова,голяма хубавица е била на младини .С Теодосий са хубава двойка.
Много ми стана мъчно за Ния,горката,толкова самотна.

# 622
Аз напротив смятам, че Бойка е като леля му на Спасов, той е много готин. И походка и излъчване е на:вижте ме аз съм уникална жена.
Започна готиният сезон. И с най-готините лафове:трябва да намерим някой нормален престъпник Joy
По нататък имаше май:всичко е перуки, ку@ви и вафли 😁
Мисля си, че засадата над Фарук може да е била от братът на Гущера, нали се появи на хоризонта. А и когато Рафаел се обади на Иво и му каза, че пропада всичко и че е мъртъв, той се ядоса, не знаеше за убийството му. Така мисля, може и да бъркам.
Дожаля ми и за Ния, а и за Ерол. Как ги даваха и двамата самотни... Не е лесен животът на полицай под прикритие. Живееш двойствен живот, налага се много често да взимаш решения как да постъпиш за да не се издадеш.. . На престъпника му е лесно, той си е с такова съзнание и няма скрупули да върши.. това което вършат по принцип.
А на Ния също, лош баща, лоша среда. Ще стане твърда тя.. Хайде да не издавам.
При предишните ми гледания Тодоров не съм го забелязала, но сега ми е много симпатичен и забавен.
Сори за чаршафа.

# 623
  • София
Не е Иво поръчителя, защото и той беше в удивление. Не си спомням дали изобщо се разбра кой го е взривил. Може би турски конкуренти.
Отвратително държане с новата колежка. Абсурдно е подобно поведение и то от топ ченгета. Пресолили са манджата сценаристите.

# 624
  • Велико Търново
А и когато Рафаел се обади на Иво и му каза, че пропада всичко и че е мъртъв, той се ядоса, не знаеше за убийството му.
Това съм го пропуснала. Впрочем, в този епизод на два-три пъти не разбрах какво си казват. Рядко ми се случва, независимо че принципно чета масово негативни мнения за звука в българските филми, но ето че сега беше концентрирано.

# 625
Готин е този сезон, определено се върнаха в играта след леко тегавия 4ти. Хубаво, че приключихме и с турския език, че голяма мъка беше. Не е на нивото на 1-3 сезон, но е добро тяхно продължение. Поне свършиха достойно с този сезон, също така и навреме, че много сериали знаем дъвкани и предъвкани. Ще си го гледам с кеф особено тандема Иво-Ерол. Великиии. Слава богу и че Куката минава малко назад, че миналия сезон ми писна от него.

# 626
И аз така. Направо не знам как съм се кефела на Куката, адски ми е досаден сега, а пък и като започне  "великата "му връзка с таз" фатална"жена Rolling Eyes
Много е добър Захари, няма спор. Но в този сезон и Бойко не му отстъпва, а и все повече си проличава некадърността на Ивайло в общите им сцени (големият шеф ха ха) Simple Smile

# 627
Толкова ме е яд, че Бойко не е "оригиналното" ченге под прикритие. Сериала щеше просто да бъде различен. Вярно физиката му не е толкова подходяща, но играе толкова добре, че бих го преживяла. Мартин до Попов, Иво, Куката и Джаро беше толкова нелеп, докато Бойко Кръстанов седи достойно до подобни актьори.

# 628
Кръстанов се спрява чудесно, но не мога да се отърся от усещането, че не пасва външно на ролята си с този бейби фейс, Захариев пък е обратното - физиката идеална за ролята, ама играта, охх, играта.... Joy

# 629
На Попов гаджето, дето толкова не я харесвах в началото, сега като професионалист много ми харесва. Просто не става за жената-вамп явно, многото червило и фриволно поведение не и` отива. Ама каква хубава коса има!
Бойко наистина прилича на бебче, но пък в сцените с боя добре се справя.
Куката си ми харесва, лафчетата им с Иво правят филма такъв какъвто е - хем страшен, хем смешен. Но щом се обърках дали новините, които гледах не са кадри от филма, значи все още е съвсем близо до реалността, за съжаление.
Единствено се дразня на новата колежка, направо след ролята на Кера и хилядата реклами едва изтрайвам този глас. Но сякаш се справя добре и тя.

Общи условия

Активация на акаунт