ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 9

• 43 571
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Наградата е обявена! Чаатай бей, 5 милиона за менИ, лан! Money Първа ти казах къде ще се скрие Ямач. Joy

Полека с тези ножове. Ще се порежете, лан. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето от къде си взе палтото с бомбето БебЕ. Чок шик! Bowtie

Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 21:06 от selfie

# 646
Медет ми е много джиджин....това сега опразниха квартала ли....и другата седмица сигурно,ще го пълним пак.....трудно се гледа кът не разбираш езика....ми така кът не съм любител на чужди езици  нека ми е зле сега.....

# 647
Полицията направи акция "всички от Ямата в каракола". Жените ще им вземат показания и ще ги пуснат. Мъжете с оръжията с разрешение като Джело и Меке също. Това което показаха на полицаите мисля, че им беше разрешителното. Другите с нелегалното оръжие ще полежат. Чудя се Ча как не им подхвърли уйстурджу. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
Фелшера моли каката да види Махсун ли.....Джамали добре ги прекара шапкарите ма що пак по средата на улицата върви ,а не по покривите

# 649
Фелшера моли каката да види Махсун ли.....

Да. Тя му разказа историята им. За отвличането на Фикрет, как не са знаели жив ли е, мъртъв ли. Как ги е намерил и убил баща си. Confused

# 650
  • Ruse, Bulgaria
Вартолу вика на Ямач, даже си ми оставил писмо, все едно съм ти бившо гадже. И му каза, че го търсят заради паричната награда.

# 651
Добре де А/К не можаха ли в колата да говорят ми когато слезнаха пред полицията се обясняват тия двамката вече ми досаждат

# 652
Това с ходенето на Джумали в Чукур беше да го видим как се надбягва с котките. Особена файда йок. Joy

# 653
пиша само и само да ви разреждам,за да ми давате инфо-става нали...

# 654
Братята БебЕ и Варто! Heart Eyes Е няма такива образи! Идол, идол! Heart Eyes

Раниха БебЕ. Зомби ли си? Joy

Варто се приготвя за бокс. Отказва се и взема пистолета. С тебе ли ще се занимавам? Joy

# 655
  • Ruse, Bulgaria
Сега ще отиде при Ефсун

# 656
да ама Ямач продължава да не ги убива виж Варто не си поплюва...значи сега ще оди бебе да му павят превръзки при Ефсууууун

# 657
Ча си подстригва мустака със златна ножичка. Joy

# 658
  • Ruse, Bulgaria
И Салих го хванаха

# 659
Варто наистина ли го хванаха......що тъй бе какъв е този сценарии

Общи условия

Активация на акаунт