Отговори
# 420
Рано е за свинско и е рано за риба. Изобщо не съм я и учила на боц, все си мисля, че е рано...
Това че пише 4+,5+ на пюретата е за консистенцията на пюрето, не значи че може да се дава на 4,5 месеца. Лук, домати, свинско леле, то направо от вашата манджа ще хапва за Нова Година Smile

# 421
Питах за заспиването, защото ние имаме люлеещо столче и заспива само там, след дълго люшкане, понякога е кошмар. Ние сме на 6+.
Струва ми се, че месце се дава след седмия месец.

# 422
Първите месца се препоръчва да са пуешко, заешко и пилешко, после следва телешко, накрая са агнешко и свинско. За рибата има различни препоръки, аз преди 10 месеца не бих дала. Важното е да не е от дълбоководните, които обитават води с тежки метали.
Възрастта на пюретата индикира до каква степен са смлени, тоест 4+ са фино смлените, 6+ са с малки частици, 8+ с по-големи и т.н. Няма връзка с компонентите, тях трябва ние да ги прочетем и подберем

# 423
При нас заспиването е кошмар, дремва докато я кърмя и после не иска да спи. И вечерното приспиване е ужас, 2 вечери подред заспива чак към 1:30, 2 ч., но има пак колики от моркова и снощи се принудих да и дам Нурофен и след 30 мин. заспа. През деня си търка очите криви се, но не спи.

# 424
А като давате пюре как го затооляте,аз топля на водна баня самото бурканче,но тогава хвърлям всичко което остане.Пробеах в купичка пак на водна баня да стопля някакво количество еммм не олучвам колко ще яде.Мисълта ми е в микровълнова бякой топли ли...милуя докато се стопли в тази вода му се отяжда.

# 425
  • София
С баткото никога не съм топлила на микровълнова..все на водна баня. Сега обаче, ела да видиш..всичко в микровълновата. Нямам време за водна баня.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 19:49 от ditmade

# 426
  • WonderLand
Аз топля на водна баня бурканчето и ако остане нещо прибирам в хладилника, но рядко остава. Ако остане то или е тикваа, или пюрето не му харесва. Но аз му затварям домашни в бурканчета от 106мл и давам понякога тиква за десерт 1/3 бурканче.

# 427
Исках да  започнем с пилешко, но ММ е взел свинско... Хареса се много и всичко за сега е ок. Като изключим че през 15 минути е рев от зъбите.. как ще я изкарам тая бременност... Мъка голяма ще е...

# 428
Аз не давам пюрета на бебчо вече четири дни, защото беше спрял да ака. Чакам да се оправи корема и ще подновя пак. Май само тиквата му действаше добре. Иначе приготвям около десетина минути преди да яде и си е топло.
Така като ви чета, изоставам с това захранване Thinking
Къпя всяка вечер и обикновено заспива след това на гърда. През деня, обаче само в шезлонга с биберон и мноооого люлеене Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво е да дава боц? Май само аз не знам Rolling Eyes

# 429
Да дава боц в общи линии е да подадеш пръстче и като кажеш "Боц" детето също да ти подаде пръстче и да докосне твоето. Нещо като картинката по-долу
https://cdn0.tnwcdn.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/04/Scr … at-3.43.02-PM.jpg

# 430
Затоплям в микровълновата за 20 секунди, после добавям студено пюре.
Тези на Елла топля в гореща вода.

# 431
На мен много ми помага уреда за затопляне на шишета, който поръчах от Алито. Става за 2 шилета или 1 шише и 1 бурканче. А понякога слагам 2 бурканчета и стават идеални. Даже така си ги размразявам, вадя сутринта от камерата и слагам за нула време са готови с идеална температура. За кашата водата също стоплям на него само,че задавам по-големи градуси.
Много сладки бебоци и с толкова коса. Нашата също започна да й се сгъстява ама след нова година ще я острижа.

# 432
Момичета , как са ви коремите,  прибраха ли се? Правите ли някакви упражнения за това?

# 433
То и аз забоксувах с това захранване. Мислех,че акото е станало зелено от банана. Да ама седмица вече е зелено. Спрях плодовете(бях въвела ябълка и круша),а от днес и Линекса и утре ще се върнем пак на БиоГая пък да видим. Нещо смяната на пробиотика ме съмнява. От зеленчуците имаме 5 въведени и това е.
Аз топля в микровълнова. И вода и пюрета.
За коремчето,еми още си имам. Върнах си килограмите (45),но си признавам,че ме мързи за упражнения (не че имам време). Все се шегувам за ММ (Взел ме е вече,няма да ме връща,я!)😉

# 434
  • София
Аз килата си ги върнах от преди да забременея с второто, но имам още 5-6, за да си върна от преди първата бременност. Дали ще стане някога не знам. Корем си имам, но както винаги съм имала. Интересното е, че дрехите от преди са ми големи, а на кила съм повече. Вярно е, че на гърди съм наедряла, ма чак пък толкова...

Общи условия

Активация на акаунт