Отговори
# 465
Весела Коледа мами. На нас ни подариха проходилка и днес я сглобихме. На 6м и 5дни сме. Пише да не се използва повече от 15-20 мин на ден. Та днес я държах за около 10 мин.

# 466
Не трябва ли бебето първо да се научи да се изправя самО и чак след това да се слага в проходилка?

# 467
  • София
Въпрос на лично виждане предполагам. Аз знам, че трябва да може да седи седнало.

# 468
Мами, някоя ползва ли Хипп 2 внос от Англия? Много се чудя дали да не го пробвам. Освен липсата на пробиотик, друга разлика има ли? Една позната казва, че не е достатъчно хранително и ползва хип1...
И за зъби Осадент или ШС 2 някой ползвал ли е? Че уж Дентокинд много помагаше, ама последните нощи е кошмар. През 10 минути галя, давам биба и помагам да се завърти и заспи... страхотни празници Stuck Out Tongue Winking Eye
Спокойни да са за вас от все сърце желая!

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 09:34 от Pinks

# 469
Мами, някоя ползва ли Хипп 2 внос от Англия? Много се чудя дали да не го пробвам. Освен липсата на пробиотик, друга разлика има ли? Една позната казва, че не е достатъчно хранително и ползва хип1...
И за зъби Осадент или ШС 2 някой ползвал ли е? Че уж Дентокинд много помагаше, ама последните нощи е кошмар. През 10 минути галя, давам биба и помагам да се завърти и заспи... страхотни празници Stuck Out Tongue Winking Eye
Спокойни да са за вас от все сърце желая!
Аз давам хип 2, но немското и съм много доволна.
А за зъби мажа с дентинокс и давам панадол от време на време като стане непоносимо.
На Коледа ни изби и първото зъбче.

# 470
Честито да е зъбчето! Моята Дуйгу от 3 дни е много нервна и неспокойна, днес е маалко по-добре. Предполагам е от зъбките и се надявам и при нас скоро да избият.

# 471
  • София
При нас излезна трето, сега чакам и четвъртото, че нали две по две излизат. Надявам се после малко почивка. Въпреки, че в сравнение с баткото доста по-спокоен ми се струва.., а може просто да съм забравила.

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 10:56 от ditmade

# 472
Момичета, при нас пък се оказа, че бялата точка не е била зъбче, а афта или кистичка... Мазах 3 дни с дентинокс, защото мислех че е зъбче, и точката изчезна.. значи има да почакаме до зъбки..

# 473
Аз също ползвам ХИП 2 немското само, че нашето е хипоалергенно. Добре си я засища, изпива от 120 до 150мл на ядене. Пие мляко само вечер, през нощта 1 път и сутрин. Намерила съм външни разлики в Бг и в немското със сигурност има разлика и вътре, но каква не мога да кажа. Ние изкарахме сравнително добре коледните празници, а предната седмица беше кошмарна не можеше да спи, а толкова й се спеше не знам защо беше добре ,че се поуспокои за сега. Венеца долу й е много надут, всичко дъвче каквото докопа, но не виждам зъбки да прозират.

# 474
Малеее, беба пие по 200 Grinning страшно много ми се вижда, ама по-малко очевидно не й стига. А пюрета яде по 140-150 г.... това е положението. Но не е дебелушка, дългушка е.

# 475
За зъбите на мен ми препоръчаха Pansoral.
Днес дадох тиква, домашна.. идобщо не я хареса, щеше да повърне 😭
Утре ще пробвам отново.
Да ви попитам колко време мога да я съхранявам сурова в хладилника, тъй като бих искала да и правя прясно пюре преди хранене и не ми се иска да я слагам във фризер?
На обяд хапва 80-90гр зел.пюре и после си изпива по 60мл АМ или кърма.

# 476
Нищо й няма на тиквата сурова в хладилника. Давам вече четири дни пюре от тиква. Седи си в хладилника и само режа парче, варя, пасирам и давам. Моя човек досега само тиквата хареса и затова я ползвам за основа и добавям нещо друго към нея.
Давате ли пробиотик със захранването? Бебчо ака само с Мелилакс през ден откакто започнах захранване. Искам да му помогна с нещо да ака сам.

# 477
Аз давам Омнибиотик панда и ака поне 2 пъти през деня. Давам го сутринта с първото хранене. Бях го спряла, но със захранването имаше дни, в които се мъчеше и  дадох от него. Супер, щом и няма нищо. Благодаря!

# 478
Аз пробиотик не давам, защото нямаме проблем с изхождането.. дали заради домашните пюрета, или си е метаболизъм, не зная..

# 479
  • WonderLand
И моя мъник е фен на тиквата, хареса също и морков, тиквичка и праз, на картофа не е много фен, а от карфиолчето му се повдига. За сега май само това съм дала, след 10 дни мисля да включа и жълтък и месо. Чудя се червена чушка дали мога да дам, или е рано. За праза знам, че е рано, но пък е много полезен, а и имаме домашен, та му дадох и го хареса, не му е правил проблем на стомахчето. Ще го пробвам тея дни с броколи да видим, на мен туй пюре ми е мнооооого гадно 🙄 Иначе добре си хапва, по около 180гр пюре и си доцоква после.

Общи условия

Активация на акаунт