Отговори
# 645
Аз не излизам в този студ с беба , все пак въздуха за нея е леден за да го диша.

# 646
Не излизаме всеки ден. Sad
Живеем на третия етаж, в кооперацията няма асансьор и ми е ужасно трудно сама с детето. Иначе- боди с дълъг ръкав, чорапогащник/клин, анцуг и пуловер.
Отгоре слагам космонавт и имам нещо като спален чувал за количката.
...
От сутринта ръмжи, от 7 е цъфнал, днес може би ще поизлезем.

# 647
Ние излизаме с раницата,но когато е много студено,не. За малчо не знам,но аз мразя студа и по скоро заради мен не излизаме. Обличам го с панталонче,боди с дълъг ръкав, блузка и едно платнено космонавтите,не от дебелите. Ако е по-топло с дебел суичър без космонавт. Разходката ни е от около 1 до 2 часа.

# 648
Ние пък излизаме всеки ден. Леден или не, по-добре навън на въздух, да свиква. Така или иначе навън му е едиснтвения нормален като продължителност сън. Когато сме вкъщи повече от 20-30 минути сън е рядкост.
Обличам го с боди без ръкав, боди с дълъг ръкав, панталон, космонавт и го мятам в чувала на количката + шапка.
Разходката е около 2 часа.

# 649
  • София
Всеки ден излизаме. Предимно с раницата и не го навличам, че да не се потим.

# 650
  • WonderLand
Когато е чист въздуха излизаме всеки ден или с количката или с раницата. Когато сме с количката както е с домашните дрехи го мятам в чувала и сшагам шапка. С раницата излизам по-рядко и само когато е топло, че нямам имам подходящо яке за бебеносене и ме е страх да не се хлъзна.

# 651
  • София
Гледам да излизаме всеки ден. Предимно с раницата, но от скоро и с количката. Взех си от Лидл зимно яке за бебеносене. Обличам я с боди дълъг ръкав, ватирана блузка с дълъг ръкав, чорапогащи и панталонки, яке, чувала на количката. Ако се наложи да я нося в раницата, само свалям зимното яке.
Радвам се, че от около 2-3 седмици заспива в количката с биберон. Преди беше мисия невъзможна.
Проблем ми е само ако заспи за дълго, защото аз измръзвам...ще се калявам.

# 652
Всеки ден на от 15мин до 2 часа зависи от времето. Обличам боди без ръкав +ромпър космонавт тип пухен не шушляково и зимен чувал в количката,някой път не я закопчавам до горе според зависи от температурата. Ако седим повече от 2 дена да не излизаме и двете полудяваме😅

# 653
Аз извеждам моя бебок само, когато е сухо времето и е над 0° (то не е падало под нулата тук, но имаше мъгли и ръмежи). Държа количката в колата и само бебчо смъквам и ми е много лесно. Вкъщи седи с боди потник и цял поларен гащеризон, а за навън го пъхам в космонавта и слагам шапка. Имам чувал за количка и слагам и покривалото. Купих му и ръкавички, но не мога да му напъхам пръстите Joy Към час, час и половина сме навън, обикновено да напазарувам. Не излизаме всеки ден, понякога просто на мен не ми се излиза на студа, ако нямам да купувам нещо Sunglasses

# 654
Към мамите с по-големи деца. Имам бебе на 4м и беше в стая с човек болен от шарка,в този ден беше избила,без да знаем за нея. Голяма е вероятността да е прихване,имате ли опит с малко бебе и шарка

# 655
Каква шарка?

# 656
Варицела

# 657
Варицелата се предава по въздушно-капков път,или от спукан мехур от варицела. Ако детето не е имало пряк контакт със заболелият,или Вие вероятността е малка. Води се също,че бебе до 4-5 месеца,ако майката е боледувала от варицела има антитела. Времето за проява на симптоми мисля,че е средно около 14;15дни. Има и кръвни тестове,но не съм запозната.

# 658
Момичета, понастинала съм нещо, а съм при наще и те нямат парацетамол, мога ли да пия фулдрекс за деца или от нурофена на батко то 😑 лошо ми е

# 659
  • София
Аз с Нурофен се оправям за болки и темп. И всяко лекарство, което съдържа парацетамол или ибупрофен. Имаше един сайт с разрешените лекарства по времв на кърменв, ама не го помня. Напиши в гугъл трябва да излеЗне.

Общи условия

Активация на акаунт