Отговори
# 540
  • Плевен/Пловдив
Минавам само да ви пожелая на вас и вашите семейства. Много здраве, щастие и късмет 🍀 през настъпващата 2020 год. Много поводи за веселие и положителни емоции с Бебчовците 😘🌲☃️❄️
Весели празници 🍾🥂🍹

# 541
Имах това нещо с мрежичката, но ММ го сложил да го изварява и то се пукна.
Данчето едвам изяжда около 40 грама пюре, независимо дали плодово и зеленчуково.
Не забелвам! Живеем в чужбина и докторката каза изобщо да не пипам там.

# 542
Имах това нещо с мрежичката, но ММ го сложил да го изварява и то се пукна.
Данчето едвам изяжда около 40 грама пюре, независимо дали плодово и зеленчуково.
Не забелвам! Живеем в чужбина и докторката каза изобщо да не пипам там.

И моята бебка хапва по малко пюре. В коя държава сте?

# 543
В Англия, danaya D.
Тук даже не знаят за забелване.

# 544
Лошото е че кошарата не му е с решетки, ако беше минал през решетки по добре, а той от най високото милия. Цял ден го следя и не е сънен, не повръща и не е нервен повече от обикновеното. Надявам се всичко да е наред. Довечера ще слагам омекотяващи отвсякъде на земята. И баткото ми е бил палав и е прескача, но чак като проходи към 8 месеца, а този явно ще е още по палав.
Да са живи и здрави пък другото е лесно. Весело посрещане на новата година на всички! 😊

# 545
  • София
Весела и щастлива НГ на всички Champagne
Да сте здрави и усмихнати през 2020 Grinning

# 546
Моя също яде само по 50 гр, но аз не бързам да замествам и не го насилвам. Яде с апетит и плодовите, и зеленчуковите пюрета, но малко количество. Остава му проблема с неакането, откакто започнах захранване. Все с клизма или сироп милото. Като отидем на консултация януари ще питам по-подробно за това, че сега само по телефона се чувам с педиатърката.

Весело изпращане на старата и посрещане на новата 2020 година Nature Fireworks Champagne Tada

# 547
Петя, едно време моят брат, като беше малък, проходи на 10 месеца и излизаше така от кошарата. Разбрахме, че си бута играчките, катери се и се набира върху тях и така се премята отвън. Вероятно има някъде или нещо, на което си запъва и набира крачетата. Огледайте хубаво, може да е на твърдия плат, където се свързва с мрежата, вижте ъглите или някоя голяма играчка.

# 548
Оооо, щом е кошара дори да няма играчки те се катерят по плата. Все едно са алпинисти. 😄

# 549

Весело посрещане на Новата година, много радост, много любов и щастие и най- вече здраве на всички 🥂

# 550
Бяхме на преглед и всичко е наред с беба, но аз съм болна. Дано й се размине на нея. Беше пъъълно с болни, чак съжалих, че отидохме... квото е.
Кураж, Петя! Случва се, не е приятно, дано всичко е наред с бебчо.
Весело посрещане на новата година и дано е много хубава - със спящи, ядящи, акащи и нормално развиващи се бебешоци! Simple Smile Чиърс! Wine GlassStuck Out Tongue Winking Eye

# 551
Весело посрещане на 2020!
Да нацелувате бебоците!
И да сте щастливи, тая година сме повече с едно малко човече на празничната трапеза!
Живи и здрави! 😘🥂🎅🌲

# 552
Petia, твоя господин ще е доста палавичък, дано всичко му е наред. Не знам на кое ниво е кошарата, но го свалете на най-долното.  В краен случай вземете една разтегателн кошара, да не ги мислиш тия решетки. Също и като падат назад, ще си сигурна, че няма да се удари.
Бебка ака редовно като я захраних, но пък хапва по малко, макс 110 гр. Аз искам повечко да хапва, че нали хемоглобина нисичък, пък и да свиква с храната, млякото си е мляко Grinning. Ама ето през нощта се събуди 2 пъти, какво да я правя, давам й да суче, тя постоянно суче, как да яде пюрета.
За забелването нямам опит, но каката беше уж слепена, водих я при гинеколожка, дръпна по рязко и я оправи. Бебка също ми се струва слепена, но засега няма да я водя при гинеколожката и ще изчакам, дали пък след време не се оправя без да я дърпат...
Весело посрещане и от мен, нека да са живи и здрави всички бебоци и ние покрай тях.Bowtie

# 553
И аз за копривата се чудя, имам, но не съм се престрашила.

При нас със зъбите е страшно, като кученце се нахвърля на всичко и хапе. Да не говорим, че и съня му вече на нищо не прилича. Както 4 месеца спа по цяяяяла нощ, така от няколко дни вече се буди по 3 пъти на вечер, като новородено не беше така. Но лошото е, че като се събуди много трудно заспива пак. През деня съня му от 4 часа рязко падна на 2 на обяд. Колики също малко го тормозят, изобщо пълна картина.

Леле Петя, дано всичко е наред с него. Да не би да се е мушнал през решетките? Или от някъде другаде?

При нас е абсолютно същото !

# 554
  • София
И моят бебо почти спря да ака със захранването и коликите се завърнаха. Ака по един път дневно и по много малко, з преди акаше обилно поне два пъти. Нощем се буди, напъва се, пръцка, проплаква. Започнах пак да го повивам, че иначе няма заспиване. Надявам се с времето да се нормализират нещата.
Весело посрещане на Новата Година и от мен! Да е здрава и честита за всички! ❤

Общи условия

Активация на акаунт