Отговори
# 555
Дано не избързвам с хвалбата, но като смених кашата от ориз на овес и вече акаме нормално Blush
Нашето диваче пада постоянно. И на земята ги държа вече, пак се катери някъде и тупка на глава. Поръчах ограда и да видим с нея как ще е, но от проходилка няма нужда - вече ходи подпряна за нещо. А пък сестра и днес се обърна от корем на гръб и мама е безкрайно щастлива Heart Eyes 
Весело посрещане на 2020-та и нека е изпълнена с усмивките на щастливи бебета!

# 556
  • София
Изумявам се колко наистина са различни децата. Моя за сега върви точно по стъпките набатко си..ма да видим.

# 557
Моят е голям лентяй, много е лежерен в игрите Simple Smile не се върти в леглото, спи само по гръб и се буди много, като го завъртя настрани моментално заспива, ама пак се катурва по гръб и се буди. И аз искам да яде пюре, ама едва насила 80 грама пробутвам. Ака през ден, хем не съм спирала Линекса, а преди бях успяла всеки ден да го докарам с Линекс и масажи.
Весело посрещане на всички и дано новата година донесе много здраве на всички дечица! 🥳🍾🥂

# 558
Много сте напред определено. Моята бебка още не седи самостоятелно, не казва и мама, баба и т. н., за останалите неща ще чакаме (родена е на 19.06). В будно състояние не мога да я накарам да стои по гръб (през цялото време се върти по корем). За акането с линекса и след захранването - ака по 4-5 пъти на ден. След въвеждането на банан (5 дни) и смяната на Ам на 2-ка се позапече - пак 3-4 пъти, но едни топчета.. Та правих клизма да почисти. Вчера сложихме третия прием на ваксините иии определено почисти червата - полунощ снощи до момента 7 пъти, като чак последното стана кашаво (преди това беше като на куче, както аз го оприличавам). Събирам идеи с какво да сменя линекса, че го давам от 5 месеца, а е добре да се променя щама от време на време.

# 559
Ние имаме леко срастнали срамни уснички, но педиатърът ми каза, че в пубертета при увеличаващ се естроген може сами да се оправят.
Получава се и ако през бременността се приема повече прогестерон, а аз приемах.
Успешна, здрава и спокойна година ви желая 🍾🍾🍾🥂

# 560
Весело  посрещане на новата година и от мен рядко пиша, но и ние да се включим в статистиката. Госпожицата е родена на 19.06 седи сама обраща се по корем научила се да дава ръце и когато иска нещо да се протяга и да свива юмруче и разгъва все едно и тя казяа дай. Не използва срички още пищи само. Баща и я научу да начупва веждите и да гледа сериозно като се закача доста забавно е. Хапваме всичко и всеки  захранили сме се вече хапва много неща. Борим от 10 дни някаква бактерия в носа която ни води до задна хрема сега след празниците ще правим пак изследвания дано има някаква промяна  въпреки че спря да хърка носа, пак я чух днес. Е дано новата година донесе малко повече здраве друго не искам.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 21:16 от kivity

# 561
Честита Нова година!
Данчето снощи вдигна 38.8 градуса температура. В чудо се видяхме с баща му. Давах Панадол и свещички, поуспокои се. Днес температурата е 37 градуса, чудя се дали са зъби и дали да го водим на лекар, дайте съвет. Няма други симптоми.
Благодаря!

# 562
Идете за успокоение да не го мислите какво ли е може и гърло да е поне да го хванете на време каквото и да е.

# 563
Идете за успокоение да не го мислите какво ли е може и гърло да е поне да го хванете на време каквото и да е.

И според мен отидете. Най-вероятно са зъбките.

Честита да е новата година! Да е здрава, добра и успешна!

# 564
  • WonderLand
Честита 2020, момичета. Пожелавам ви здраве ❤️

Ние посрещнахме 2020 с първо зъбче, което излезе с много гризане и нервничане, но без температура и подобни, само малко хрема.

Аз да питам мамите на момченцата, вашите деца дърпат ли си пишлето и тестисите? При нас е голямо дебнене докато сменям памперс, че дърпа силно, но не мрънка, явно не го боли, но мен ме е страх и го пазя от него самия.

# 565
  • София
На нас новата година ни донесе четвърто зъбче.
Не съм забелязала да се дърпа и пипа все още.

# 566
Здраве и късмет през новата година Flowers Four Leaf Clover

Аз получих чудесен подарък тази сутрин в 7 ч. - пълен наакан памперс Sunglasses Дано се нормализират нещата вече Hands Pray
Мисля да започна два пъти да давам пюре. На обяд зеленчуци, а сутрин или следобяд плодовете. Трябва ли да има хранене само с кърма между две смесени хранения? Примерно в 12 зел. пюре и кърма, после към 15 само кърмене и после към 18 плодовото пюре и кърма.. или давам плодовото към 15-16 ч?

# 567
Честита Нова Година , бъдете здрави и усмихнати!
 Аз давам на обяд 40 - 50 гр пюре , без значение дали иска или не иска повече или по малко, така разделям 1 малко пюре от 90-100 гр за два дни и не се налага да изхвърлям.От 4 дни давам плодово за десерт след сукане след обед.Преди захранването моята акаше на няколко дни веднъж , сега ама по малко няколко пъти на ден.

# 568
Честита Нова Година!

Момичета, бебка напоследък доста си търка с ръчички нослето. Силно се надявам да не излезе алергия Sad Започнах да пускам овлажнителя по-често, дано помогне.

Понеже бебка доста активно се търкаля и се опитва да лази, се замислих къде ще може да лази вкъщи. Наредила съм един пъзел в хола на земята. Чудя се дали е удачно да лази на пода. Много нехигиенично ми изглежда, въпреки почистването. Тя всичко лиже, а имаме и котка. Тя не влиза в хола и стаята ама ние като минем през коридора и пак внасяме гадории. А знам че тепърва ще започне да шава. Вие как ще процедирате?  То ясно че не може в стерилна среда и че не е хубаво, ама не искам да и навредя и от невнимание.

# 569
Здравейте майчета, за много години да са ни живички и здрави бебешорите. Аз се вкл с един въпрос донесоха ми от Англия тези прахчета уж за зъби, някой ползвал ли ги в да ми каже повече за тях и как се ползват. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт