Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 689
Факт може да бъде това, че сте ревнива жена. Ако така се чувствате.

За един такъв женкар, аз бях най-ревнивата жена на света, ненормална, неадекватна. Казваше ми, че нямам шанс да задържа мъж. Помня му думите: "Ти много лесно можеш да привлечеш мъж към себе си, но невъзможно да го задържиш." Това беше манипулация и оправдание за неговите дефицити. Предполагам, че става дума за същия случай или подобен.
Няма нужда от чувство за вина. По това, което описвате, имате всички основания да ревнувате и да не се чувствате добре в такива отношения. Той никога не Ви е поставил на първо място категорично. Контактите и приятелствата му не са нормални.
Отървете се от чувството за вина и след това ще разберете, че този човек не Ви липсва реално и не Ви е нужен. Просто имате ВТЪЛПЕНО чувство за вина и сте убеждавана, че проблемът е точно във Вашия телевизор.

# 31
 • Мнения: 153
Здравей, в момета съм в същата ситуация. Не знам как се стигна до там, че аз да полудявам и да бъда обвинявана, а човека си има приятелки просто. 3 пъти се разделяхме. От вчера пак сме разделени,  писна ми. Обичам го много, страхотен е, много ама много страдам, но не сме един за друг, различни гледни точки имаме за живота, любовта и ценности. Никой не е виновен, знам. Но много зле се чувствам. Без него е зле, но с него още по-зле. Аз достойнството си не съм го намерила на улицата. Пиши ми на лични да си поговорим, ако искаш.

Да добавя, само като си помисля как ще си намери сега друга и аз ще бъда в листата от ПРИЯТЕЛКИ, на които звъни за кафе и ги нарича сеньорита, бонита и бла и бла, ми се повръща. За това съм го блокирала от всякъде.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 12:57 от _velvet_

# 32
 • Мнения: 189
Едно е да си има приятелки и да има нормални човешки отношения с тях, съвсем друго е да флиртува и да се среща тайно с тях, а теб да те прави на глупачка! Има тънка граница, много тънка.  
Ще допълня на лични.
П.П. това със сеньорита и бонита ме разби! 😁

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 13:07 от Bonbone

# 33
 • Мнения: 153
Точно така е Бонбон, когато за първи път ме заведе да се запозная с приятелите му попаднах на маса с 3 семейни двойки. После разбрах, че е спал и с всички жени на масата и то по време на брака им, мъжете им не знаят за това разбира се. Отказах да се виждам с тях, ноооо те са приятелки, а аз Аз съм ревнива и искам да го отделя от приятелите му. Те му пишат съобщения по всяко време, а той казва, това е минало, само приятели сме, теб обичам. Направо цирк. Пие кафе с тях тайно, защото са само приятелки вече и аз ще се ядосам, за това е тайно. Да плача ли, да се смея ли...

# 34
 • Мнения: 189
Точно така е Бонбон, когато за първи път ме заведе да се запозная с приятелите му попаднах на маса с 3 семейни двойки. После разбрах, че е спал и с всички жени на масата и то по време на брака им, мъжете им не знаят за това разбира се. Отказах да се виждам с тях, ноооо те са приятелки, а аз Аз съм ревнива и искам да го отделя от приятелите му. Те му пишат съобщения по всяко време, а той казва, това е минало, само приятели сме, теб обичам. Направо цирк. Пие кафе с тях тайно, защото са само приятелки вече и аз ще се ядосам, за това е тайно. Да плача ли, да се смея ли...
Ами, просто ти пожелавам да се посмееш на глас и от сърце. За мен, мъж или жена, които обичат да галят егото си по този начин са незрели и се отнасят с неуважение към личността на човека до себе си и съм самите себе си!
Когато едни отношения приключват те приключват наистина! При мен е така.
Добрият тон и приятелството, могат да бъдат запазени, а комуникацията би трябвало да е на ниво. Без флирт и лиготии зад гърба на другия човек.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 17:23 от Bonbone

# 35
 • ...на безопасно
 • Мнения: 2 353
Момиче, добре че си се отървала от този боклук!
Никакви приятелки не фигурират в нормалните връзки!

# 36
 • Мнения: 189
Ако бях добре, нямаше да се измъчвам за този човек, а щях да си живея живота, без чувства на вина и тем подобни, ама явно не съм!

# 37
 • Мнения: 153
Ми така е Бонбон, ще страдаш, ЩОТО нямаш 'ПРИЯТЕЛИ'. Той човека отдавна е овършал всички възможни сеньорити......Измъчването май идва от нас. От нереалните очаквания, които създаваме, за човек, който най-накрая ни е допаднал. Но няма пълно щастие. На мен ми помага да мисля, че щом аз съществувам такава, каквато съм, все някъде трябва да има поне един човек, който е като мен и иска същите неща. Все някога ще го срещна. Боли, не боли...трябва да се върви напред, животът е някакви си около 70 години. Нямам време за губене, той ме чака някъде там.... ))))))))))

# 38
 • Мнения: 444
Велвет, щастие ти желая, момиче! Радвам се много на свежия ти поглед на живота! Извинявай, че ти говоря в единствено число, но искрено ме накара да се усмихна и обръщението е от умиление, не от неуважение:)
Същото желая и на авторката! Flowers Hibiscus

# 39
 • Мнения: 316
Момичета, добре правите като споделяте болката си. Ако я задържате вътре в себе си, се измъчвате много повече. Ще ви мине и тогава ще ви е яд, че сте хабили нерви заради идиоти.
Вземете си бележка и гледайте само напред!

# 40
 • Мнения: 153
Ednausmivka, не една, а много усмивки ми даде с милия си коментар, благодаря ти от сърце. Благодаря и на Doppel T за куража и отделеното време, да каже добра дума на някой. Не исках да превземам темата на Бонбон, но толкова ме боли и ми е прясно от вчера всичко. Тази тема ми излезе, магически, когато отворих тази сутрин да прочета нещо друго. Бонбон, ти си герой и аз ти се възхищавам. 6 месеца държиш на себе си. За мен ти си герой..... и това ще мине. Аз не зная, какво ще се случи с мен следващите 6 месеца, но ти и твоята тема, с всички тези мнения ми давате кураж. Благодаря ви ХОРА.

# 41
 • Мнения: 126
Бонбон, трябва да се поздравиш за геройството ТИ да скъсаш с човек, който очевидно не е за теб. Във форума, а и в реалния живот, е пълно с момичета, унижавани по същия начин, но абсолютно неспособни да сложат края. Какво щели да правят без него?! Толкова бил добър иначе. Добър, неотразим бил ... Има си един минимум във връзката, под който не бива да се пада. Нарича се моногамност.

# 42
 • Мнения: 260
Обществото ни съвсем се сбърка и в редките случаи, когато човек вземе вярното решение, после се измъчва и терзае, защото от малки ни учат да се навеждаме, където трябва и ни сриват самочувствие и всичко. Вече са го написали, падаш, ставаш и продължаваш напред като се надяваш следващия тираж да е по-успешен. Пълно щастие е ясно, че няма. Но и непълно все по-трудно се намира напоследък ...

# 43
 • Мнения: 1 057
Браво, момиче, че не си чакала мухъла да те прави на луда. Само спри да го мислиш.
Моят по същия начин си другаруваше с бивши, във всички социални мрежи, чатове, вайбъри, телефони, може и срещи. Няма да забравя каква "мила гледка" беше  когато отидохме на сватба и на жената до нас, която беше и с мъжа си, моят й подари розичка от захар, която липсваше на нейното парченце.Гледах и мълчах. Срам или гняв, не знам как се с държах да не му пльосна тортата в муцуната. То бива флирт и неуважение, ама и пред приятелите ми, да бе!
Нищо не казах тогава, само го събирах в себе си и после излязох лудата, която се филмира. Това ми беше грешката, че си мислех, че трябва да съм по-широкоскроена и да мълча.
Сега съм спокойна, радвам се на живота. Спрях да се тормозя. Не ми трябва такава любоФ😜

# 44
 • Мнения: 82
Като ви чета се чудя по какви критерии и ценностни качества си ги избирате тези муньовци, че ги обичате и страдате по тях. Авторке, хвала, че осъзнаваш, че имаш проблем . Проблемът не е в ревността обаче,а че още страдаш за муньо. С мъж, който те уважава и те прави приоритет в живота си няма да имаш поводи за ревност. Как ще се справиш с привличането, обичането и страдането по муньовци е твоя отговорност . Мисля, че си на прав път .

Общи условия

Активация на акаунт