Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 496
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Браво,Бони,нека е последната и само положителни емоции да присъстват от тук нататък!Аз чакам януари за последната.От вчера гледам пак почна да пада моята рядка перушина,чудя се да я обръсна ли отново или да изчакам?Целувки на всички и понеже днес е Игнажден,поканете в дома си първо бог и здравето!

# 466
  • Варна
Revolving Hearts
Игнажден. От това кой пръв ще ти влезе днес в къщата, зависи каква ще е цялата година.
Аз каня любовта да влезе и да изпълни дома ми с емоциите и цветовете си, да смекчи ъглите, да заглади ръбовете, да събере, да сближи, да помири, да обърне очите към сърцето. И каня здравето да влезе, да докосне всекиго и всичко и да им даде от силата и живината си, та никой да не се отървe от здраве. Здрави да са решенията ни, постъпките ни, мислите ни. ЗдравоСловни да бъдат думите ни.
Аз каня изобилието да влезе и нека поръси със златен прашец работата ни, заниманията ни, стремежите ни, начинанията и мислите ни. Нека се отплаща трудът ни и богатството от него да е голямо, а също удовлетворението и щастието от него. Аз каня радостта да влезе и да усмихне всички – семейството ми, живота ни, сърцата ни.
И каня благодарността да влезе, та да се събуждам с първата мисъл за нея сутрин и веднага да осъзнавам, че даровете, които имам и получавам, са безкрайни. Аз каня възможностите да влязат, та да придобием ясен поглед за тях и смело сърце да ги следваме. Каня топлината, нежността, чудесата, щастливите попадения, приятелите, талантите, успеха, удовлетворението, щастието, разбирането, приемането, прошката, музиката, красотата, съвършенството, цветовете, уханията, многообразието...
Тази сутрин Бог прекрачи пръв прага ми.

Нека така да е и при вас! Прочетох това и реших да споделя с всички вас, да ви го пожелая от сърце. Бъдете благословени!

# 467
  • София /Абсурдистан
Дано годината да е добра. Аз каня всичко добро да влезе, но  хич и не се знае кой влиза при мен като ми гледате късмета Simple Smile
Тинти, напръскай раната с Цикатридина, много бързо хваща коричка. За трудно зарастващи рани се накапва отгоре и масло Тереза ойл. На при теб Цикатридината ще помогне. И ти завиждам за чудния маникюр, при мен нокти мяма и май и няма да има като гледам какво е.
Лагерта - ако не намериш зъболекар - за зъб, щом боли, има възпаление някъде, единственото, което се пие да спадне възпалението е Родожил, 5-7 дни. Като спре да боли, тогава се работи.
На всички голяма прегръдка от мен!

# 468
  • София
Лагерта - ако не намериш зъболекар - за зъб, щом боли, има възпаление някъде, единственото, което се пие да спадне възпалението е Родожил, 5-7 дни. Като спре да боли, тогава се работи.
Благодаря за бързия съвет, проблема е че като го отворят не боли, докато вадиха нервите и бъркаха грам не ме боля, и като затвори бам, пак, туптяща болка.
Аз днес си взех един грейпфрут на работа, много ми се яде но:
"Грейпфрутът не е съвместим с нито едно лекарствено средство. Той съдържа вещества, които действат като инхибитори на функциите на черния дроб и не позволяват на лекарствените вещества да се разпаднат на дребни частици.Прочети още на: Несъвместими храни и лекарства | Puls.bg - https://www.puls.bg/dieti-c-22/nesvmestimi-khrani-i-lekarstva-n-2708"
https://www.puls.bg/dieti-c-22/nesvmestimi-khrani-i-lekarstva-n-2708
Няма да ям явно Sad
Тони за косата щях да ти пиша. Минава и този период, никак не е страшен. Помня само че ми беше много студено на глвата и се бях запасила с меки памучни шапки, дори спях с тях. Мисля че околните го преживяха повече от мен. Аз си ревях профилактично  , но косата беше само повод в тези моменти.

# 469
Тото, защо не види снимката и друг рентгенолог?
Тита, звучиш толкова хубаво, толкова вдъхновено. С удоволствие чета постовете ти и се уча от теб. Пожелавам ти щастието да влезе днес в твоя дом и следващата година да е прекрасна.  Да е такава и за всички нас, момичета!
Тинти, какви хубави нокти!
Почвам и аз колагена от януари. Три месеца в годината каза лекарката, действа разхубаващо, освен другото.
Лагерта, не знам какво да ти кажа за зъба. Имах подобен случай при мъдрец. решиха да не го вадят, щото не знам си какво и му вадиха нервите. След това затвроения зъб поне месец ме боля адски. После мина от самосебе си. Дали може нещо да е разбутано от манипулацията...Аз бях отишла и на зъболекар с оплакването, но като разбра, че сам си минава и не боли постоянно каза да изчакам. Странна работа, после отмина странната болка.
Аз минах изследването, а резултата ще излезе следобед.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 12:18 от unabella

# 470
  • София
Взехме решението на онкокомисията за майка ми. Пише, че трябва да се оперира. Записахме операция за 20 януари, тогава ще я приемат, а операцията ще е на 21ви. Моята беше на 29ти. Очертава се и новата година да не започва добре за нас Sad

# 471
  • София /Абсурдистан
А, то не е само за вас. И мен ще ме кълцат в средата на януари, споко.

# 472
  • София
Еми ще чакаме тогава 2021ва 😆 Ох, аман!

# 473
  • София
Защо пък да не започва добре,приеми го по друг начин - ще я оперират и ще махнат тази гад от нея!
За твоята рана и аз препоръчвам Цикатридината.

# 474
  • Варна
Ехей, Тинти, Лейди, ама не с такива мисли още преди да е дошла новата година. Повече оптимизъм никога не е излишен. И мен ме очаква труден период, но пък ...това си е ново начало, нали?! А във всичко ново има толкова много хубави неща, освен трудностите. Защото ... всеки си има своите аргументи "защото". Гледайте напред с усмивка, най-хубавото е там. Миналото вече е заминало и никога няма да го върнем....
Всичко, което можете да направите днес, е да изживеете колкото се може по-добре времето, докато легнете да спите. А мислите за утре, ги оставете за утре.

# 475
Лейди, аз вярвам, че ямр в началото на годината пък ще те обнадежди и зарадва. Желая ти го от сърце и го вярвам наистина.
Тинти,  дано е най-малкия дявол от дяволите и така ще бъде. Лошия период да свършва, поне новините да са губави от тук нататък. Гуш.

ЯМР-то ми е наред. Юхуу. Игнажден ми донесе добра новина.  Като ми каза любимия доктор - "Здрава си, напълллно", с патос в гласа, за малко да го разцелувам. Установих, че и аз си имам доктор-пич, не е онкото, не е АГ или хирург, а специалист образна диагностика. Сладур. Вярвам, че късмет ми носи този човек. Така, че Тинти и Марита, дано и вашите докторчета - пич ви носят късмет.
За всички  - прегръдки.

# 476
Бела, супер новина! Само такива 2020 да чуваме.

# 477
Браво Бела все такива да са изследванията "без находки" както и на всички.

# 478
  • София
Браво, Белааа! Много се радвам!!! Все така и занапред да е!

Разминах се с шиенето, нямаше нужда. Направи нещо, намаза с нещо и така. На 3ти ще махаме конците.

# 479
А на мен гаджето (вече мисля, че мога да го наричам бивше) ми влезе в къщата днес😭

Бела, страхотно! Поздравления и все така да бъдеш и в бъдеще! А и всички ние покрай теб🤣

Общи условия

Активация на акаунт