Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 503
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Днес ми беше 8-та последна назначена химия🎈

# 451
Честито Бони! 😊

Тото, нямам идея за това, което питаш, но и аз съм с черни мисли днес. Един клиент/пациент ми сподели нещо, което ме вледени. Жена му е като нас....та за нея. Няма да го пиша да ви вледенявам и вас тук.

# 452
Здравейте момичета. Не пиша но ви чета редовно. Благодаря ви за всичко, което споделяте. Благодарение на вас минах през този период спокойно и уверено. Искам само да дам кураж на новодошлите

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 21:09 от bobb

# 453
  • assenovgrad
Честито, Бони! Дай боже и последна да е! Ти си голям боец! Ей на, как си минаха месеците! Прегръщам те силно!❤❤❤🍀🍀🍀

# 454
Здравейте момичета. Не пиша но ви чета редовно. Благодаря ви за всичко, което споделяте. Благодарение на вас минах през този период спокойно и уверено. Искам само да дам кураж на новодошлите, които се притесняват за косата си. това е август и октомври
Не мога да ги сложа в скрит текст. Извинете
Олеее вече сериозно взех да се притеснявам. Моята много бавно расте.

# 455
Да добавя , че по съвет на фризьорката си ползвам този шампоан не знам дали е от него, но тези букли са новост за мен.

# 456
Бони без повече такива екстри. Много си позитивна и бързо ще го забравиш и оставиш в миналото.
Тото незнам дали е възможно, но дано да е плевмония.
Тони как така се е получило с майка ти? Прежалвай я косата и я махай за да почва да расте.
Бела как е настройката за утре? Успех стискам палци.

# 457
Бони, честито! Сега вече ще почнат и по- приятните терапии..
Тони, когато си разбрах диагнозата, отидох и се подстригах късо и дарих косата, дето ми беше до д***то. И, направо ми олекна. Освен това, като почнах химиите, момичетата тук ми помогнаха и бях напълно подготвена кога и как ще почне да пада( точно на 15-тия ден, след първата вливка, почна). И като видях как пада на кичури, предпочетох вместо да ръся косми навсякъде и  да ходя проскубана, да се мина с машинката. По- стечение на обстоятелствата( имах химии и преди  и след операцията), това го играх на два пъти. Е, сега вече имам коса- гъста, черна и къдрава.....а тази която опада беше почти бяла и права като праз. И си я боядисвам в свежи цветове и й се радвам как хубаво и бързо расте...Та, приеми, че това е  просто етап и бързо ще мине. А, за излизане, освен перука си вземи и хубави тюрбани, шалове и шапки. И можеш да си много шармантна с тях.
Аз, вчера бях на поредната среща за психологическа подкрепа. Много беше приятно, отново.....разменяхме си подаръчета и се запознах с една голяма сладуранка, дето чете тук.....ама не ще да пише. Днес пък бях на херцептин- поради болнични, имаше само двама доктори на около 50 човека, та се наложи да почакаме.....но, такава хубава компания заформихме във фоайето на КОЦ-а, че накрая направо не ми се тръгваше.....Аз, лично, покрай рак-а намерих страхотни хора и се сдобих със страхотни приятелки. Е, и на работа ходя тия дни...но се чувствам много добре и много по- пълноценна, нищо че времето не ми стига....

# 458
И аз покрай рака започнах да имам много качествен контакт с някои хора. На края ще се окаже, че сме късметлийки с тези раци хахахааа. Определено много се израства на духовно ниво, а иначе то всеки рано или късно се разболява смъртоносно. Ние само трябва да плюем в пазви да устискаме до възраст. От там-натам я камилата, я камиларя😁

# 459
  • София /Абсурдистан
Моята коса само разредя по време на вливките, но не опада. Не съм я бръснала, само се подстригах късо. Сега съм си както преди, но къдрава коса нямам и никога не съм имала. Права, като на китайка Simple Smile

# 460
Бони, честито! Хайде сега хубаво възстановяване и готова за снимки другия път като се видим.
Рени, добре съм. Поливам предварителто утрешния ямр, на коледен банкет.
Марита, не си мисли глупости. Наздраве от мен!

# 461
  • София
И аз покрай рака започнах да имам много качествен контакт с някои хора. На края ще се окаже, че сме късметлийки с тези раци хахахааа. Определено много се израства на духовно ниво, а иначе то всеки рано или късно се разболява смъртоносно. Ние само трябва да плюем в пазви да устискаме до възраст. От там-натам я камилата, я камиларя😁

Е нали определението за живота е, че бил заразна болест с летален край, предавана по полов път...

# 462

Е нали определението за живота е, че бил заразна болест с летален край, предавана по полов път...
Като се замислиш си е точно така🤣

# 463
  • София
Добро утро! Мен просто ме е срам да ви се оплаквам вече, ама няма на кой. Ще ходя пак на шев и кройка днес. Един от шевовете явно е изпуснал, или нещо друго, ама има едно цъфнало място, което кърви и ме боли 😒 Като се превръзвах се стреснах. Отделно операцията е много по-голяма, отколкото си мислех. Уж с по сантиметър щяхме да уширяваме, а то цяла педя станало. А аз си действам по задачите все едно нищо и се чудя що ме боли. Вече се кротвам. Нова година ми се струва далече, има толкова много време да се случват гадости, че не знам...

Тони, махай косата да не се тормозиш! Адски е гадно да гледаш как пада. Сваляй, слагай перуката или шапката и ще се успокоиш. Няма страшно, после си расте яко. Моята вече е толкова дълга, че почна да си седи накъдето си иска и трябва вече с гел да я оформям. Три месеца след химия съм. Няма страшно!

Бони, честито, мила! Никога повече да не чуеш за химия ти пожелавам!

Тото, според мен няма как да сбъркат пневмония с рак. Не се притеснявай!

Да ви се похваля с нещо, поне. Ноктите ми са жестоки! Никога не са били толкова здрави и дълги. Отделно, че химията ми ги пощади, поне тях, но мисля, че калция и колагена, които взимам са помогнали много. Та да ви покажа коледния маникюр, който си направих вчера:

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 07:50 от Тинтири-Минтири

# 464
  • София
Добро утро с кафето, днес е последен ден преди ваканцията и никой няма да будя  да отиват когато искат на училище.
И аз посред нощ се събудих със силна болка в зъба, който правих във вторник. И се чудех какво ще правя и дали да ходя рано рано при зъболекарката, но сутринта , о, чудо ,не ме боли. Каква е тази работа със този зъб не знам. Два пъти вече го пломбират. Първия път по време на химиите, само пломба, и тогава така ме болеше, затихваше и пак болеше, до мин седмица, като го отворихме , вадихме коренени, бикаква болка, стоях с антибиотик три дни никаква болка, сега като го затвори пак започна, ужас ви казвам, писна ми.
Тити, да спри , се успокой се, не се натоварвай, успех при доки! Гуш и се се оплаквай колко искаш, по важното е как да ти помогнем обаче?
Бела всички сме с теб, и чакаме резултати 😘🍀
Бони, айде честито! Само хубави мисли и случки в новата година!💖
Любе, пълниш ми душата като те чета!😘 И аз чакам да започнат групите в София.
Питанката ти къде изчезна 😘
Детелинка, така е, аз също много се шегувах със смърта, докато не я видях в целия и блясък с мама.....
Хубав ден!
А забравих да ви кажа че самосиндикално снощи си спрях хапчетата за кръвното. Ще набягам на чесъна и това е!

Общи условия

Активация на акаунт