По-висока съм от него

• 9 573
  • 179
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде в орбита...
Това че жените масово си търсят високи мъже не го разбирам.
И аз не разбирам тези дето си падат по руси коси, ама всеки има право на вкус все пак.
За мен е просто - високите са красиви. Колкото по-високи, толкова по-красиви са в моите очи. Говоря и за двата пола. Не отписвам хората по височината, както писах бившия беше по-нисък от мен. Не променя факта обаче какво ми хваща окото...

# 61
  • София
Странно..

Мъжете харесват по-високи от тях жени, но жените значително по-рядко си падат по по-ниски мъже.
Между другото.. Забелязали ли сте, че мъжете нямат представа за реалната си височина или просто си въобразяват, че са по-високи?!

Масово ми прави впечатление, че ако един мъж твърди, че е висок 171 см, това със сигурност означава 165 см реална височина.
И за да бъда обективна- жените правят същото, ама с килограмите. Simple Smile

# 62
Аз съм под 160 см. Бившият ми беше 191, сегашния е някъде 182. Гадже под 180 см съм имала само едно секс другарче. Да кажеш, че ги избирам по ръст, ами - не.
Веднъж една огромна лелка (към 180 см, 100 кг поне) се опита да ме обижда, че било много грозно дребна жена с висок мъж и ми стана много смешно.

# 63
  • София
Аз като виден миньон 1,62 си имам този комплекс - мъжът да е поне 15 см по-висок, а самата аз често ходя на токчета.
В моята фамилия сме дребосъци, а и дъщеря ми е колкото мен, дано поне синът ми наследи баща си.
Докато си по-млад, имаш повече избор, вкл. и на високи мъже. Имам предвид ергени.

Но при брат ми, и при зълва ми мъжът е по-нисък от жената, което не съм забелязала да им пречи на браковете. Зълва ми не се притеснява да ходи на високи обувки.

# 64
  • София
Абе със сигурност високите мъже са по-готини, няма какво да се лъжем... Simple Smile

# 65
Абе със сигурност високите мъже са по-готини, няма какво да се лъжем... Simple Smile
Може да са готини,но дали са и надарени?

# 66
  • София
Може да са готини,но дали са и надарени?

Някои от високите мъже са надарени, да.
Някои от ниските- също.

Категорично смятам, че всеки нисък мъж тайно или явно си мечтае да е по-висок. Simple Smile

# 67
  • София
Аз имах съученик, който беше относитено нисък и беше като малките петлета - все дразнеше и се закачаше с другите момчета.
Впоследствие чух, че доста е дръпнал на ръст, говоря за след 25 годишна възраст. Отиде в чужбина след 10 ноември, дали не е правил нещо хормонално, не съм наясно

# 68
  • София
Няма нищо странно в това, че жените предпочитат по-високи мъже. Чисто интуитивно те създават усещане за сигурност и закрила.

# 69
Здравейте! Нова съм тук и предварително се извинявам ако не съм уцелила подтемата. Имам проблем...по-скоро съм прекалено тъпа.
С моя приятел сме заедно вече от година и половина. Аз съм на 17, а той на 21. Той наскоро се върна от дългосрочно пътуване в чужбина и, разбира се, не липсват промени. Виждам, че съм с около 2-3 сантиметра по-висока от него. Той няма проблем с това, аз също. Все пак в леглото всички са равни. Притеснява ме това, когато вървим по улиците заедно да не сме смешни или с една дума-притеснявам се от хорското мнение. Обичам го страшно много  и това ще е последната причина,за да го зарежа. Моля за съвет как да спра да мисля за мнението на другите и да кажете дали намирате за смешна такава двойка.
Извинявам се за допуснати правописни и пунктуационни грешки.

Повярвай ми, на 17 все ти се струва че околните забелязват някакви дреболии, които са си само в твоята глава. Едва ли някой забелязва 2-3 см разлика във височината. Виж ако беше по-висока от него с 10-15 см, да, щяха да го забелязват хората, и какво от това? Има разни хейтъри, които винаги ще намерят за какво да направят гаден коментар, ти за тях ли живееш? Радвай се на отношенията ви, живей си живота и не се тормози за глупости...

# 70
  • Paris, France
Аз имах съученик, който беше относитено нисък и беше като малките петлета - все дразнеше и се закачаше с другите момчета.
Впоследствие чух, че доста е дръпнал на ръст, говоря за след 25 годишна възраст. Отиде в чужбина след 10 ноември, дали не е правил нещо хормонално, не съм наясно

След 25 годишна възраст нищо хормонално не помага, само операция. В зависимост от пропорциите чупят бедрените кости и ги завинтват заедно, като изтеглят едната част и така увеличават дължината им или чупят тибията и я закрепят, така че да зарастне по-дълга. Има техники с постепенно увеличаване на разстоянието. Операциите с същите, с които увеличават дължината на тези кости когато едната е по-къса от другата и има разлика в дължината на крайниците. Не бих се подложила на такива мъки.

авторката, след като на вас не ви пречи и никой нищо не ви казва за какъв такъв питаш? Баба ми и дядо ми имаха значителна разлика в ръста. Баба беше с поне 10-15 см по-висока, защото дядо с годините се прегърби и смали. Не помня накой да е коментирал, негативно или не. В днешно време има толкова невероятни двойки, че едва ли някой забелязва 2-3см разлика, 6-7 когато жената е на токове.

# 71
От естетична гледна точка не ми харесва мъжът да е по нисък от жената, но важното е да има любов и разбирателство.

# 72
  • Пловдив
Скрит текст:
Странно..

Мъжете харесват по-високи от тях жени, но жените значително по-рядко си падат по по-ниски мъже.
Между другото.. Забелязали ли сте, че мъжете нямат представа за реалната си височина или просто си въобразяват, че са по-високи?!

Масово ми прави впечатление, че ако един мъж твърди, че е висок 171 см, това със сигурност означава 165 см реална височина.
И за да бъда обективна- жените правят същото, ама с килограмите. Simple Smile
Потвърждавам от личен опит, че някои мъже, твърдящи как са високи 171 см, всъщност може да не са толкова. Току-що взех ролетката, измерих ръста си и за моя изненада се оказах 171,5 см. Scream

# 73
Подковите махна ли?

# 74
  • Пловдив
Измерената стойност всъщност бе 171,7 см, но махнах 2 мм, защото бях по чорапи и прическа с 1 мм къса коса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт