По-висока съм от него

• 9 583
  • 179
  •   1
Отговори
# 105
Реге, верно ли се имаш за граничеща между средно и висока при 183 см. ?
Та дори в Германия едно 90% от жените са по-ниски от теб.
А по темата - ако никой от двойката няма комплекс по въпроса, аз не виждам проблем никакъв, щом любов има.

# 106
Не 170, а 171, ех, тоз един сантиметър как доказва, че няма комплекс от ръста си Sunglasses

# 107
Аве, не знам... В 9-ти клас бях 171 см, в казармата бях 171 см, на 30 години пак си бях 171 см, а наскоро се мерих (писах за това горе в мнение №72) и на почти 40 години съм 171,5 см -
Скрит текст:
при положение, че съм качил 35 кг от 9-ти клас насам и уж би трябвало теглото и възрастта да оказват някакво влияние по отношение на понижаването на ръста ми. Обаче пък и не вървя изгърбен, което забелязвам при някои хора. Може и редовното ходене пеша и лицевите опори да са помогнали.

Колкото до разликите между мъжа и жената, последно излизах за известно време с една мацка малко под 180 см. И на двамата не ни пукаше кой колко е висок, щом се получи взаимно харесване още от самото начало.
Чакай да навършиш 50 и ще видиш как се "върви надолу"....   Smiley

# 108
  • Пловдив
Скрит текст:
Аве, не знам... В 9-ти клас бях 171 см, в казармата бях 171 см, на 30 години пак си бях 171 см, а наскоро се мерих (писах за това горе в мнение №72) и на почти 40 години съм 171,5 см -
Скрит текст:
при положение, че съм качил 35 кг от 9-ти клас насам и уж би трябвало теглото и възрастта да оказват някакво влияние по отношение на понижаването на ръста ми. Обаче пък и не вървя изгърбен, което забелязвам при някои хора. Може и редовното ходене пеша и лицевите опори да са помогнали.

Колкото до разликите между мъжа и жената, последно излизах за известно време с една мацка малко под 180 см. И на двамата не ни пукаше кой колко е висок, щом се получи взаимно харесване още от самото начало.
Чакай да навършиш 50 и ще видиш как се "върви надолу"....   Smiley
Защо, ти на 50 години колко висока си? Smiley И втори въпрос: Каква е връзката между споменатите от теб 50 години и фактите за ръста ми в различни периоди от живота ми, които съм изложил в своето мнение, което цитираш?
 Естествено е човек при навлизане в третата възраст да се поизгърби малко или много. Жалкото обаче е това, че виждаме и немалко изгърбени млади хора.

Не 170, а 171, ех, тоз един сантиметър как доказва, че няма комплекс от ръста си Sunglasses
Имаш доста сериозен комплекс, щом ти влиза масивна греда в очите, когато съм искрен за ръста си и споменавам истинската стойност, а на теб пък ти се иска да се набляга на лъжлива такава. По всяко едно време съм свободен да дойдеш и да ме премериш лично с твоя рулетка, за да си сигурна за ръста ми. Smiley

# 109
Връзката е, че с годините прешлените наистина "слягат"... И искаш или не, дори без да се изгърбиш, пак ще се смалиш. Simple Smile

# 110
Притеснява ме това, когато вървим по улиците заедно да не сме смешни или с една дума-притеснявам се от хорското мнение.
Много глупав стереотип е това, но все пак ги разбирам хората, не всеки може да игнорира тези усещания.
Другото е, че и сред хората има много лоши и някои изпитват удоволствие да се подиграват и зословят, говоря по принцип. Точно за вашият случай едва някой ще ви гледа странно. Хората вече не се впечатляват дори от двойки като - богат сбръчкан дядо със младо момиче (тип баща-дъщеря или внучка), та какво остава за някакъв си ръст.

Аз примерно се впечатлявам от други неща, но си ги запазвам за себе си като впечатления. Случаи не толкова като двойка, а за конкретен човек и все си мисля, как тея хора се чувстват комфортно в телата си и си живеят така. Виждам често по пътя едно момиче, което живее в близост до нас и за да ви опиша за какво става на въпрос, представете си момиче (мисля, че към 25-27г) дали има 1.60 не знам, но нейната ширина е около половината на височината и. Визуално изглежда нещо, като ходещ квадрат.

Аз никога не гледам подигравателно на такива хора, а по скоро с учудване, защо не се вземат ръце и да се вкарат във форма, дори не е въпроса само за визията, говорим за сериозни случаи на затлъстяване с ITM над 30-35 и с напредване на възрастта здравословните проблеми са гарантирани
Мъжа на това момиче е като вейка до нея и явно си няма понятие как би могъл да и помогне, да я мотивира.

Ще използвам темата да кажа нещо на жените, които не си харесват ниският ръст. Истината е, че мъжете като цяло обожават жени миньончета, НО е важно да уточня, все пак говоря за стройни тела. Въобще не трябва да се притеснявате от ниският си ръст, по-важно е да поддържате добра форма. А и миньонче на токчета се получава доста приятна гледка Blush

# 111

Имаш доста сериозен комплекс, щом ти влиза масивна греда в очите, когато съм искрен за ръста си и споменавам истинската стойност, а на теб пък ти се иска да се набляга на лъжлива такава. По всяко едно време съм свободен да дойдеш и да ме премериш лично с твоя рулетка, за да си сигурна за ръста ми. Smiley

Дали аз имам сериозен комплекс? Laughing Колко пък да е лъжа 1 см. Няма грам визуална разлика между ръст 170 и 171 см. Измерване с изключителна прецизност е необходимо, но не при човешки ръст Wink

# 112
  • София
И за какво и е на Kiki.mora  да удостоверява дали някой е висок 170 или 171 см?
Така или иначе това е нисък ръст за мъж.

# 113
  • Пловдив
Връзката е, че с годините прешлените наистина "слягат"... И искаш или не, дори без да се изгърбиш, пак ще се смалиш. Simple Smile
Хубаво - значи засега 40 години опровергавам очакванията. Smiley Ако е речено след 10, 20 или 30 години да се изгърбя или снижа на ръст, така да е.
 Знаех, че няма да отговориш на двата ми въпроса. Твърде неудобни са и изискват непредубеденост и искреност.

Скрит текст:

Дали аз имам сериозен комплекс? Laughing Колко пък да е лъжа 1 см. Няма грам визуална разлика между ръст 170 и 171 см. Измерване с изключителна прецизност е необходимо, но не при човешки ръст Wink
Аз съм писал, че съм точно 171,5 см. Дори одеве закръглих надолу на 171 см. После се явяваш ти, и - ни лук яла, ни лук мирисала, тръгваш да се оплакваш защо не съм излъгал и писал 170 см. Дори стигна дотам и да твърдиш кой имал комплекси. На заядлива душа фактите са ѝ виновни. Smiley Като "няма разлика" (по собствените ти твърдения), защо толкова напираш да употребяваш погрешната стойност, а не истинската, която си прочела в мое мнение?

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 16:03 от На кака жребчето

# 114
Не очаквам да разбереш какво съм искала да кажа. Истината е, че няма никакво значение дали си 170 или 171,50. Там се корени разликата във възприятието и непременното натъртване на ръст с изключителна прецизност Wink
Апропо, ти си този, който излезе с твърдение, че аз имам сериозен комплекс, бегай да се мериш, може да си пораснал с йощ половин сантиметър, а това си е бая Laughing

# 115
  • София
На кака жребчето, колкото повече акцентираш върху тоя 1 см, толкова повече доказваш факта, че за ниските мъже и 0,5 см са от голямо значение.

Ако попиташ един висок мъж колко е висок, той ще ти отговори: "над 180", "около 185"  или "190", и рядко ще посочва точни стойности, камо ли пък да се занимава с някакви си 0,5 см.

Това доказва какво?

Всъщност няма какво повече да доказваме по темата, защото ти така или иначе се самоубеждаваш в обратното на това, което е безспорен факт. Simple Smile

# 116
На кое не съм отговорила, бе, жребчо? Написах ти каква е връзката години - височина. При всеки на различна възраст започва смаляването. При теб може да започне на 45, а може и на 55... Та, няма значение, че на 20,30,40 години си все 170. За мен :в личната ми карта пише 165 см. На 53 години съм, не съм се мерила колко съм сега, не съм забелязала разлика... Не съм изгърбена, не ме боли гърба - което е донякъде симптом. Отговорих ли пълно и изчерпателно?

# 117
  • Пловдив
На кака жребчето, колкото повече акцентираш върху тоя 1 см, толкова повече доказваш факта, че за ниските мъже и 0,5 см са от голямо значение.

Ако попиташ един висок мъж колко е висок, той ще ти отговори: "над 180", "около 185"  или "190", и рядко ще посочва точни стойности, камо ли пък да се занимава с някакви си 0,5 см.

Това доказва какво?

Всъщност няма какво повече да доказваме по темата, защото ти така или иначе се самоубеждаваш в обратното на това, което е безспорен факт. Simple Smile
Преди няколко месеца се бях премерил точно заради една друга като теб, която твърдеше че сигурно вече сън 160 см. Една друга жена пък твърдеше, че след всяка нейна бременност се смалявала с по 4 см заради гръбнака. Ето затова бях писал точната стойност. И всъщност, ако се върнеш назад и проследиш разговора тогава, ще забележиш, че първоначално не бях писал милиметрите. Ти си поредната, която се зачепква и настоява да се употребява не факт, а лъжа. И не се учудвам, тъй като е повсеместна практика жените да твърдят как са по-високи, отколкото са в действителност. Това също го бях предал назад в темата. Някои дори си мислят, че са цели 10 см над истинския си ръст. Чудно защо "закръглят" така сериозно нагоре, щом по техни твърдения нямат комплекси най тема височина.

# 118
  • София
Пак да кажа...

В стандартната сюжетна линия... жените имат комплекси на тема килограми, мъжете- на тема ръст.

Високите мъже просто са по-готини, приеми този факт.

# 119
Височината на мъжа е важна за жените като цяло, това е факт, но и дължината на фитила не е без значение ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт