Намаления – Зима 2019 / 2020 г. и Пролет 2020 г.

• 116 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Ако не ти се занимава да ги връщаш, има тема за размяна на несполучливи покупки от Манго. Може някой да си ги хареса  Wink.

# 166
На чанти имат ли намаления? И дали във всички магазини на CCC има намаления?
Чантите не ги погледнах, намалението беше в магазина в Ринг мол, предполагам и в другите магазини има.

Аз съм в прованса...намалени на 50% бяха половината от дамските модели обувки. Мъжки не съм гледала. Купих си ботуши ест.велур за 60 лв. Чантите сякаш не видях да са намалени...

# 167
О, супер, хич не ми се занимава. Може ли линк към темата, моля.
Много ви благодаря 🙂

П.с намерих я, благодаря.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 13:25 от Maria_Mia

# 168
В Теранова са започнали намаленията на доста неща, или поне на тези които ме интересуват, намалили са ги даже повече от очакванията ми 😸 Цените може да видите в сайта, в магазина още не бяха смогнали да коригират всички етикети.

# 169
Знаете ли дали в Peek & Cloppenburg има намаления на зимно или са намалени само традиционните застояли неща? Предимно якетата ме интересуват.

# 170
Знаете ли дали в Peek & Cloppenburg има намаления на зимно или са намалени само традиционните застояли неща? Предимно якетата ме интересуват.
Имаше щандове с намалени неща, разделени по размер -един щанд С, един щанд М и така. Блузи видях, покрай касата имаше шапки, шалове, чорапи. Друго не съм гледала.

# 171
Масимо Дути кога им започваха намаленията ? със Зара веднага след Коледа или се бъркам
а Зара Хоум правят ли ?

# 172
В Масимо дюти са След Коледа, честно казано, не помня точно кога. Стигат до 70 процента. Някои неща свършват още на 50 процента като е намалението, но някои дори ги зареждат отново, като цяло и на 70 процента остават доста артикули. В Зара хоум помня, че лятото имаше намаление, та и там очаквам след празниците.

# 173
  • Sofia
В Масимо дюти намаленията обикновено започват заедно със Зара.
Тази година разбрах,че ще започнат на 27 декември.
В Зара хоум и сега има намаление на определени артикули,но не са много големи.

# 174
Мисля, че през февруари купих от Теранова олекотено момичешко яке за 16 лева (от 50). Grinning Преди това не бяха чак толкова намалени. Бих взела и намалени момичешки блузи...Но да кажа, че единствената блуза с двулицеви пайети която съм купувала и пайетите и падат (30+ броя досега) е на тази марка.

# 175
И аз имам добри попадения от Теранова на символични цени, но мисля че пазарувах след средата на януари м.г.

# 176
Хаха, Долче, точно пуловер с пайетки взех, от 50 на 20, бях си го харесала още есента. Нищо, тъкмо ще дам отчет как са пайетките. 😸

# 177
Леми, на детето блузата след десетина изпирания започна да "губи" двулицевите пайети, в началото мислех, че са дефектни пайетите които падат- но те си бяха цели. Конците се разпадат нещо... Joy А пера внимателно, от обратната страна, кратка програма, 30 градуса...Дано твоето пуловерче си "пази" пайетките! Hug

# 178
Май на ръка ще е най-добре, уф, как не ми се занимава Simple Smile)
Хич не обичам капризни на поддръжка дрехи, ама пусто сврачешко, лъскавини да има 😸

# 179
На ръка пера само дрехи с петна (то и тези ми стигат, че са доста), такива на чийто етикет пише, че не стават за пералня и някои летни ефирни блузки с ръчно шити пайети/апликации/камъни.... Grinning С дрехи от ХМ и Уайкики никога не са ми падали пайети, дори на китайски ръкавици и аксесоари двулицевите пайети са ок... Joy

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 12:46 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт