Намаления – Зима 2019 / 2020 г. и Пролет 2020 г.

• 116 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Момичета, спешно трябва да си купя чифт спортни обувки / кецове, които, обаче, след носене на едно мероприятие най-вероятно ще изхвърля. По тази причина, държа да са максимално евтини. Някой сеща ли се за физически магазини в София, в които мога да погледна за бюджетни модели? Обиколих CCC, Paolo Botticelli, TendenZ и Deichmann в The Mall и Serdika Center, но нищо не си харесах. В Decathlon също ходих, но напразно. Ужас направо, много грозни или твърде младежки модели! Dizzy Face Само в Mat Star не проверих.
Някой сеща ли се за други бюджетни магазини, в които мога да погледна? То, май не останаха... Flushed

# 406
Колко бюджетни? Цвят?
В Лидл скоро имаше...

От тази седмица са.
Има и тип гуменки на 12 лв

# 407
Ми виж примерно х и м и подобни магазини. А какъв модел търсиш

# 408
  • Sofia
Нищо конкретно не търся, стига да са ми удобни и да не изглеждат супер шантаво. Предпочитам тъмните цветове. Относно цената, условно – между 20 и 40 лв., например.

Аз си знам, че няма да намеря, де, ама си викам да пробвам тук, като последна надежда. Grinning

# 409
В лидл има черни.

# 410
Ако искаш да са от физически магазин може да погледнеш и магазини като хаус, кроп, пул и беър там има доста спортни стоки на ниски цени

# 411
  • Sofia
Мерси, ще разгледам. Peace

# 412
  • Пеликания
От тук си поръчвам често.
http://www.obuvkimoda.com/bg/home.html

# 413
  • София
В аутлетите също може да попаднеш на нещо добро, на ниска цена. Имам пред вид Меркари, Фешън галерия, аутлета на Спорт депо (отдавна не съм влизала там). Тук също има тема за размени на обувки, може да попиташ дали някой предлага нещо подходящо. Боси стоножки разменят се казва темата.

# 414
  • У дома !
В  Декатлон погледнете.

# 415
Здравейте, знаете ли дали Пунто правят намаление за 8 март?

# 416
  • Popovo
За https://www.sportvision.bg/, намаление 25%, само за дамите важи.
"Намалението е валидно за всички дамски дрехи, обувки и аксесоари и важи за онлайн поръчки в периода 04.03 - 09.03.2020г. или до изчерпване на количествата."

# 417
  • Пловдив
За бюджетни маратонки / кецове погледнете и в Runners.

# 418
Е трябва и в Мат Стар да погледнеш. Simple Smile

# 419
Като говорим за бюджетни маратонки/кецове които ще се обуват веднъж- на мен веднага ми хрумват и веригите китайски магазини. В някои дори в момента тече -20% отстъпка, поне в Пловдив има такива...

Общи условия

Активация на акаунт