Намаления – Зима 2019 / 2020 г. и Пролет 2020 г.

• 116 979
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, някой случайно знае ли кога предстоят намаления в Patrizia Pepe?

# 421
Хей здравейте ,какви намаления има в мола в Стара Загора че на 24 ми предстои едно ходене до там

# 422
В Орсей всички НЕнамалени артикули са с -20 % днес и утре - в магазините и онлайн.

# 423
  • Пловдив
Знаете ли дали в Хиполенд ще пуснат отстъпки скоро? Харесала съм 2 играчки Hape, но ми идват малко скъпи.

# 424
Знаете ли дали в Хиполенд ще пуснат отстъпки скоро? Харесала съм 2 играчки Hape, но ми идват малко скъпи.
Началото на май черен петък,иначе следи акциите им.
Ние чакаме черния петък за всичко за бебето.

# 425
Тази марка играчки се продава и в  mousetoys,  може да си запозната с магазина, но ако не си има адски много неща, правят често промоции, аз лично съм купувала много от там.

# 426
Здравейте, тук по-скоро биха помогнали дами от Пещера. Знам, че е известна с производството на обувки, ходила съм миналата година, фабриките не знам къде са, но има 3-4 магазинчета в града, за които ме упътиха от хотела. Знаете ли дали сега след като свършва сезона, има намаления  в тях и смятате ли, че цените са малко по-ниски, в сравнение с магазините в страната, в които се доставят тези обувки?

# 427
Пещера-обувки, е като Димитровград дрехи!Всеки гараж е "производител"!Много внимавайте какво си купувате,като обувка,защото хич не е за подценяване .Казвам ви го като човек от бранша!Добри в Пещера са Милейди,Гидо,ДенВест,Ади...може би още 1-2произв.още.Обувка естествена кожа,с добро ходило,естест.кожа стелка(+дишаща) ~излизат от цех над 50лв....бота 60-70лв....всичко останало е компромис!

# 428
Не знам в коя тема да го напиша, за това ще го изпльоскам тук.. таа ако имате карта за софармаси мисля, че до краят на април може да си обмените точките, след това няма да има възможност. Аз лично нищо не съм взимала, предвид че почти постоянно я забравям имам към 9к точки, та каквото мога да взема на аванта, ще го взема! 😹😹

# 429
Не знам в коя тема да го напиша, за това ще го изпльоскам тук.. таа ако имате карта за софармаси мисля, че до краят на април може да си обмените точките, след това няма да има възможност. Аз лично нищо не съм взимала, предвид че почти постоянно я забравям имам към 9к точки, та каквото мога да взема на аванта, ще го взема! 😹😹
До края на март не е ли ,и аз имам доста,та съм набелязала в брошурата.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 22:25 от Bobchita

# 430
Мисля, че беше до краят на април, но да не съм в грешка.. със сигурност е добре по-рано да се вземат нещата, защото се изчерпват

# 431
  • Бургас
А каква е причината? Спират това с точките ли?

# 432
А каква е причината? Спират това с точките ли?
Зануляват,така разбрах аз поне.После пак трупаме май,днес имаше много хора и бързах да се измъкна,затова и не питах.

# 433
Ами вече няма да могат да се взимат продукти безплатни, а ще може от някакви други невероятни промоции да се възползваме 😹 на сайта са описали някакви неща, от които не става ясно какво точно, явно не им излиза сметката да дават продукти

# 434

Общи условия

Активация на акаунт