Намаления – Зима 2019 / 2020 г. и Пролет 2020 г.

• 116 980
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Знаете ли къде мога да намеря намалени обувки Camper в София? ThinkingМоже и аутлет.

# 436
# 437
  • София
Comsed са пуснали безплатна доставка и нови намаления.

# 438
  • Бургас
Terranova - 30% на всичко от сайта.

# 439
Мами,
Извинявам се ако вече някой го е написал, но сега видях, че H&M са пуснали -15% намаление на ненамалени стоки. 🙂🙂

# 440
  • Пеликания
Notino пак имат безплатна доставка.

# 441
Stay beautiful. Stay home. Stay safe.
За да си останете #КрасивиВкъщи DOUGLAS.BG ви подарява 20% отстъпка на ВСИЧКО* и
БЕЗПЛАТНА доставка за ВСЯКА поръчка!
*Срок на промоцията от 16.03.2020 г. до 29.03.2020 г. Отстъпката не се комбинира с други намаления, промоционални предложения, промокодове, ваучери и талони за отстъпка

# 442
За да си останете #КрасивиВкъщи DOUGLAS.BG ви подарява 20% отстъпка на ВСИЧКО* и
*Срок на промоцията от 16.03.2020 г. до 29.03.2020 г. Отстъпката не се комбинира с други намаления, промоционални предложения, промокодове, ваучери и талони за отстъпка
Благодаря. А знаете ли дали от Douglas могат да се поръчват само мостри на парфюми.

# 443
Благодаря. А знаете ли дали от Douglas могат да се поръчват само мостри на парфюми.

Доколкото знам, не може.

Междудругото, ZARA имат безплатна доставка за всички поръчки 😁

# 444
Въпреки че в момента не е най-удачният момент за покупки от чужбина може би, напоследък възобнових ползването на апликацията shoptagr и искам да я препоръчам. Има няколко хиляди магазина, от които, ако си харесаш нещо го добавяш в апликацията си и при промяна на цената те известява, също пращат кодове за отстъпка.

# 445
  • СОФИЯ
Аз вчера поръчах от Дъглас. Интересно ми е кога ще доставят.

# 446
Аз на 16 поръчах от там, никакъв ъпдейт нямам, но пише, че до 4 дни, та има време  Simple Smile

# 447
  • СОФИЯ
След поръчката ми изпратиха мейл, в който има и линк към сайта им за проследяване на статуса. Често ползвам магазина, но за първи път поръчвам он лайн.
Куриерите си работят, имам наблизо офиси и на двата, вчера забелязах че са отворени. Ще чакам съобщение, чекнала съм доставка до врата. Не следва да се бавят, нали уж смисилът е да имат някакъв оборот докато физическите им магазини са затворени. Ако доставят без голямо забавяне, вероятно ще поръчам още нещо.

# 448
  • София
Снощи късно пуснах поръчка, та и аз чакам от Дъглас, нямам търпение малко да се поутеша.

# 449
Набелязала съм си парфюм,но разглеждайки и търсейки в douglas ми излиза като цена по-скъпо в сравнение с notino Препоръчайте ми и друг сайт за онлайн пазаруване на парфюми съотношение цена/качество...Blush

Общи условия

Активация на акаунт