Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 36 486
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
До да беше само скорпион....гледам много крими/полицейски/разузнаване/военни  сериалчета - използват България често с идеята , че много малко американци имат каквато и да било представа какво и що е тук. Балканци сме и точка - това казва достатъчно. Оттам почват свободни съчиния...повечето пъти 'българите' говорят румънски, руски или някакви несъществуващи езици....
А ония от Кракозия говорят български.

# 616
да яко беше представена. коптор. ма то си е де.

в Gomorrah също добре е представена родината.

братислава в готиния филм Eurotrip също беше яко представена Laughing

# 617
  • София
Всичко на цялата кочина улица се води на "Черковна 236" Joy
Извинете! Не ми е за сефте, но все си мислих, че в днешно време си проучват една идея по-качествено детайлите. Най-малкото не само от американци печелят рейтинг. Спирам Simple Smile

# 618
имаше си тема за бг из филмите. тука излишен спам.

# 619
  • София
Не виждам нещо по-различно от това да се обсъжда момент от сериал, в който някой си снима нещото си в кафене, но казах, че спирам Simple Smile

# 620
Загледах Black mirror и не знам дали ми харесва

# 621
Започнах да гледам новия сезон на Макгайвър - Хенри Иън Кюсак е много готин Simple Smile Последно го гледах в Стоте, но отдавна (не съм гледала последните два сезона).
Сериалът е забавен, не го следя сериозно, но става за убиване на времето.

# 622
Загледах Black mirror и не знам дали ми харесва
Две серии изгледах и бях до там. Първата(май беше с прасето) по изтърпях, но втората....

# 623
Първата не е ли с една игра? А сега гледах с Майли Сайръс:)
Да не съм пуснала 2 сезон Sad

# 624
На мен само серията с Брайс Далас Хауърд ми беше интересна. Доста го мъчих, но не ми харесва този сериал.

# 625
Гледам When they see us. На 3ти епизод съм и вече ми харесва много. По истински случай е, криминален.

Гледах го, много ме докосна!

Happy, мисля, че си пуснала 5 сезон. Сериала е всяка серия различна история с различни герои, някои са страхотни, други малко по - слаби, дори първата е най - слаба с прасето. Нататък е много увличащ.

# 626
  • Вестерос
До да беше само скорпион....гледам много крими/полицейски/разузнаване/военни  сериалчета - използват България често с идеята , че много малко американци имат каквато и да било представа какво и що е тук. Балканци сме и точка - това казва достатъчно. Оттам почват свободни съчиния...повечето пъти 'българите' говорят румънски, руски или някакви несъществуващи езици....
В Blindspot Джейн говореше на български обаче Grinning

# 627
Изгледах всички излезли до момента епизоди на "Другият" на един дъх! Грабва вниманието, определено. Аз обаче си имам слабост към Стивън Кинг и съм си пристрастна. Чакам с нетърпение понеделниците за премиерните епизоди.

# 628
В Blindspot Джейн говореше на български обаче Grinning

И така го говореше, че нищо не и се разбра Smile.

# 629
Оле,чак на 5 сезон ли съм скочила...е нищо,все пак нямат връзка Joy

Общи условия

Активация на акаунт