Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 36 494
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
+ 1 за ключовете

и още един много як "Доброто място"  https://www.imdb.com/title/tt4955642/?ref_=nv_sr_srsg_0   довършвам 4 ти сезон много забавен

# 601
И аз съм му голям почитател - изпипано до последния детайл, много добра репрезентация на днешното време. И ми харесва, че свърши точно когато трябваше.

# 602
Изгледах Кеят, не съм особено впечатлена. Преди него гледах Аферата, всички сезони, та двата сериала един след друг - много ми дойде секса, на ръба бях да се откажа, ама издържах. Сменям жанра, минавам на Проект синя книга.

# 603
Аз мислех да гледам Кеят, заради Алваро Морте, но се отказах - не е мой тип сюжет.
Синя книга е малко суховат, но ми харесва. Вторият сезон даже повече.

# 604
Да, Аферата е много сексуален. И Рут уж заради това избягала от сериала. Smile

# 605
Не съм гледала Аферата.  Ама Кеят наистина има доста сцени. Мен ми хареса повече сезон 1.Сега се чудя какво да гледам...

# 606
Здравейте! Реших днес да си изтегля най-после пети сезон на Jane the Virgin, обаче гледам още няма субтитри за него.А излезе сигурно преди година. Какво се е случило с него? Май интереса към него доста е спаднал. А аз доста го харесвах. Disappointed Relieved

# 607
Гледам Fleabag (Разгулница) - по-ужасно, гадно, неприятно, гнусно, долно, дръвнишко и с ниска класа шоу не съм гледала! Колкото повече гледам, толкова повече се отвращавам. И то с кралица Елизабет (от 3 сезон на Короната), в ролята на мащехата. Но съм решила геройски да го изгледам този сериал, да видя докъде могат да стигнат в покварата и простотията. Чудя се тази, главната героиня, която има излъчване на долнопробна ...., дали има деца? Извинете, че така избухнах, обаче много съм скандализирана.

все едно не сме гледали едно и също Laughing

Сцена: Главната героиня снима вагината си зад тезгяха на бара, където продава храна. Влиза мъж.. и така нататък. Друга сцена - главната героиня краде пластика от мащехата си и лъже най-безочливо баща си, че не го е сторила. Друга сцена - главната героиня си прави джогинг на гробищата и после похапва сандвичи със сестра си приседнала на гроб. Друга сцена - главната героиня мастурбира пред образа на Обама по ТВ, докато гаджето й е с нея в леглото. И пр., и пр. За мен това е ниска класа, не е смешно. Това не са спойлери, а само една минимална част от сериала.

# 608
аз го гледах към 30 сек. тоя велик комедиен сериал. нещо поначало не ми хареса. нямам време да се пробвам. освен ако не е на filmi7.com та на работа, ама май си има нужда от съсредоточаване в случая. че много суперлативи, много лайкове, много нещо.

# 609
Аз изобщо не мога да гледам такива неща. А и (след като хвърлих едно око в Гугъл), виждам, че от каста абсолютно никой не ми харесва. Всички са с типичното английско излъчване в лошия смисъл на израза. Тази актриса от Короната, играеше и в Хари Потър, за мен беше като шамар, защото очаквах да видя в ролята красива жена, както е описана в книгата, а не ... някоя като нея ...
Преди време четох коментари (в друг форум), според които Андрю Скот е привлекателен - не можах да повярвам на очите си...

Пфф, сега преглеждам страницата на Оливия Колман и излиза, че я бъркам с някого (друга английска красавица), затова пък съм я гледала неумишлено на много места...

# 610
да, грозновата е. правилно описание.

Waco, въпреки че аз го гледам по 1 еп. през 5-6 дена, строго препоръчвам за 1 ден да се гледа.
"I feel like we gotta call 911, but......who do you call when it's your own government attacking?"

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 20:55 от sweetdidi

# 611
Аз харесвам Андрю и Фийби. Сериала е извратено забавен. За Оливия Колман съм писала и преди, че ми е писнало да я гледам навсякъде. Досадна ми е.

# 612
  • София
Ядосах се! Тъкмо попаднах на Скорпион по тв. Някаква мисия и стигат до България. Проучват важните неща и отбелязват само, че клатим глави различно за "да" и "не". Летят до София, чака ги трабант и трябва да стиганат до "гетото кв. Надежда" и да намерят някакъв престъпник. В "гетото" ги посрещат тумба мексиканци и мястото е някъде из Мексико или подобно сценографско решение. Ми... мноо зле!

# 613
До да беше само скорпион....гледам много крими/полицейски/разузнаване/военни  сериалчета - използват България често с идеята , че много малко американци имат каквато и да било представа какво и що е тук. Балканци сме и точка - това казва достатъчно. Оттам почват свободни съчиния...повечето пъти 'българите' говорят румънски, руски или някакви несъществуващи езици....

# 614
Гледам When they see us. На 3ти епизод съм и вече ми харесва много. По истински случай е, криминален.

Общи условия

Активация на акаунт