Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 36 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Изгледах “Truth to be told”. Макар да заподозрях убиеца нещата бяха достатъчно заплетени и интересни за проследяване. Хареса ми и бих се радвала на следващ сезон.

# 586
Този Кеят за който споменавате, как е на английски и къде и къде го дават.

Имам и въпрос за Аферата, от къде мога да го сваля или къде го дават? Бях в Бг за няколко месеца и си пуснах ХБО ГО, тогава го имаше и на Нетфликс, стигнах до втори сезон и като се прибрах в къщи на следващия ден го свалиха от Нетфликса.

The pier/El embarcadero

Има го в HBO Go, сигурно ще го пуснат и по самото HBO3

# 587
  • Вестерос
Спрени
Ray Donovan
Spinning Out
The Crown ще приключи с 5 сезон

Подновени

Home Before Dark
Mythic Quest
grown-ish
Dollface
Better Call Saul за последен 6 сезон
Bonding
You
Shameless за последен 13 сезон
The L Word: Generation Q
Work in Progress
New Amsterdam за 3,4 и 5 сезон
American Horror Story за 11,12 и 13 сезон

Нови
2 сезон на втори спинофф The Walking Dead: World Beyond

# 588
Shameless ще ми липсва.

# 589
  • София
зомбитата не се шегуват. още не е почнал първия сезон, а вече си имаме втори Wink

Аз изгледах последните епизоди на две шоута.

Новият папа
много съм доволен. След слабия старт, много добре развиха сезона, а последните епизоди бяха класа. Много арт епизод, каращ те да се замислиш за много неща. Много висока оценка заслужава.
Според мен нов сезон няма да има, поне по начина по който завърши...

Разкажи ми приказка
май и тук няма да има нов сезон, макар че той си е като антология.
Тук не съм доволен как завърши. Предвидимо отвсякъде, не ме изненадаха в нито един момент. Добре започнаха, но от средата до края изтърваха добрата инерция и се позагубиха.

# 590
Гледам Fleabag (Разгулница) - по-ужасно, гадно, неприятно, гнусно, долно, дръвнишко и с ниска класа шоу не съм гледала! Колкото повече гледам, толкова повече се отвращавам. И то с кралица Елизабет (от 3 сезон на Короната), в ролята на мащехата. Но съм решила геройски да го изгледам този сериал, да видя докъде могат да стигнат в покварата и простотията. Чудя се тази, главната героиня, която има излъчване на долнопробна ...., дали има деца? Извинете, че така избухнах, обаче много съм скандализирана.

# 591
А някой да е пробвал мини сериалът "Unbelievable"? Гледам, че е по истински случай. И ако има добри мнения, мисля да го пробвам, защото пък трейлъра хич не ме хвана, често казано.
Аз го изгледах и доста ми хареса.

# 592
  • Вестерос
Преполових Locke & Key. Препоръчвам!! Страхотен се оказа. October Franction е нищо в сравнение с този. Разказва се за магически ключове Grinning

# 593
хаха аз пък се разочаровах че има толкова малко епизоди Fleabag - страхотна комедия/драма на фона на глупавите ситкоми

# 594
И аз гледам Locke and Key, малко детински на моменти, но иначе не грабна

# 595
  • България
Аз най-после се наканих да гледам Атлантис.
Не е лош сериалът, но Херкулес е ужасен.
Не съм го харесвала никога, но сценаристите май направо го мразят.

# 596
може ли имдб-та за двата?

# 597
https://m.imdb.com/title/tt3007572/?ref_=nv_sr_srsg_0
Доста натрапчиво подчертаха, че явно има какво да се случи във втори сезон...

# 598
  • Вестерос
Има детински моменти, да, мисля, че е така, защото е по комикси. Simple Smile Останаха ми два епизода, сънувах ключове цяла нощ Grinning

# 599
  • срещу двата комина :)))
Гледам Fleabag (Разгулница) - по-ужасно, гадно, неприятно, гнусно, долно, дръвнишко и с ниска класа шоу не съм гледала! Колкото повече гледам, толкова повече се отвращавам. И то с кралица Елизабет (от 3 сезон на Короната), в ролята на мащехата. Но съм решила геройски да го изгледам този сериал, да видя докъде могат да стигнат в покварата и простотията. Чудя се тази, главната героиня, която има излъчване на долнопробна ...., дали има деца? Извинете, че така избухнах, обаче много съм скандализирана.

все едно не сме гледали едно и също Laughing

Общи условия

Активация на акаунт