Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 35 964
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Barry season 2
Better Things season 3
Catch 22
Finding Alaska
Good Omens
Mrs Fletcher
On Becoming A God In Florida
Silicon Valley season 6
Single Parents season 2
Superstore season 5
The Crown season 3
The Good Place season 4
The Kominsky Method season 2
The Loudest Voice
The Marvelous Mrs Maisel season 3
The Righteous Gemstones
Unbeliavable
Veep season 7
Why Women Kill
Yellowstone season 2

# 211
Да се включа и аз в темата с един сериал, който гледах наскоро - Banshee. Невероятен е. Съвсем случайно го загледах, по принцип не е моя жанр(предпочитам мистерии и трилъри), но останах като гръмната. И най- хубавото е, че е завършен.

# 212
Има ли фенове на Mr Robot? Този сериал си е истинско събитие според мен и свърши в неделя. С Рами Малик в главната роля, познавам го от там и ми е много симпатичен, още преди да вземе онзи недомислен Оскар в онова недомислие "Бохемска рапсодия". След финалните два епизода американската преса прелива от анализи и хвалби. Ако някой като тийн е бил фен на "Хакери" с Анджелина Джоли и Джони Лий Милър, ще се изкефи и на този хакерски сериал, който обаче е за децата на Анджелина и Джони, образно казано.

# 213
Виктория, и аз много харесвам Mr Robot, само че още не съм изгледала целият сезон, защото нямах никакво време Sad , сега след Коледа ще го изгледам.

# 214
Виктория, и аз много харесвам Mr Robot, само че още не съм изгледала целият сезон, защото нямах никакво време Sad , сега след Коледа ще го изгледам.

Завиждам ти! Приятно гледане!

# 215
Изгледах Вещерът, супер е. За пръв път екранизация да ми хареса повече от книга (но съм още на първата, а казват, че след третата стават много по-интересни). Давам и аз един глас за него. Весели празници!

# 216
  • София
И аз да се включа в темата с един сериал Succession. Много ме грабна в началото, но стигнах до 9. епизод и се чудя да продължавам ли. Прекалено много думата f... Някак едни и същи действия.

# 217
Има ли фенове на Mr Robot? Този сериал си е истинско събитие според мен и свърши в неделя. С Рами Малик в главната роля, познавам го от там и ми е много симпатичен, още преди да вземе онзи недомислен Оскар в онова недомислие "Бохемска рапсодия". След финалните два епизода американската преса прелива от анализи и хвалби. Ако някой като тийн е бил фен на "Хакери" с Анджелина Джоли и Джони Лий Милър, ще се изкефи и на този хакерски сериал, който обаче е за децата на Анджелина и Джони, образно казано.

Оскарите не станаха както трябва тая година. Наградата за режисьор и главна роля трябваше да отидат при Брадли Купър!

Робота беше супер първия сезон, но втория много ми доскуча и там си останах. После да не би да просветва отново?

И за да не пиша ново мнение (не било позволено две едно след друго?!?) - Само аз ли съм или има и други хора които не са гледали нито една серия (и не планират) от тия два мега сериала:
Game of thrones
The Big bang theory

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 02:37 от Soney

# 218
една от малкото е правилния израз.

# 219
Аз не съм гледала нито троновете, нито взрива, нямам и намерение.

# 220
Аз не съм гледала нито троновете, нито взрива, нямам и намерение.
+1

# 221
Аз не съм гледала нито една серия на ГоТ, но мама ме караше да й го свалям, защото тя е фен (и не се оправя много добре с торентите), освен това ме караше да й търся новини за сериала, така че като цяло съм в течение с него.
Теория на Големия взрив ми беше изключително смешен в началото, но последните 3-4 сезона не ги гледах, защото в един момент ми стана досаден, усетих се, че го гледам насила и спрях да го тегля.

# 222
За троновете ми е много странно, че всички които са фенове казват "Страхотен сериал", но като ги попиташ кое толкова им харесва не могат да конкретизират. Аз дори за сериал, който просто ми е харесал мога да кажа точно какво ми е допаднало.

# 223
актьорите и широката сюжетна линия с много герои и места, което пък по принцип не харесвам.

гъс фринг се появи в Мандо Laughing

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 11:56 от sweetdidi

# 224
  • Вестерос
Не знам кои фенове си питала ,но аз поне 10 неща мога да кажа какво ми харесва в ГоТ.

Не го разбирам питането кой също какво не гледал. Всеки с вкуса си.

Честито Рождество Христово! 🎉🎁

Общи условия

Активация на акаунт