Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 35 964
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • България
За троновете ми е много странно, че всички които са фенове казват "Страхотен сериал", но като ги попиташ кое толкова им харесва не могат да конкретизират. Аз дори за сериал, който просто ми е харесал мога да кажа точно какво ми е допаднало.
Понякога общото впечатление е достатъчно. Натрупва се от малките неща.
Специално за Игра на тронове - харесват ми декорите, сюжета, героите и историите им, актьорите също ми харесват Simple Smile, това че има много образи (Затова съм фен и на Колелото на времето.).
Също ми хареса, че има държави с различен начин на живот и различни хора. Само това че има роби не ми хареса, но все пак е фентъзи, не е приказка.
Не на последно място ми харесва и начинът, по който приключиха линията с Голямото Зло - точно с един удар от не най-очаквания герой.
Вярно, разочарована съм от съдбата на Джон Сняг, но пък да не говорим за феновете на Денерис.
Спирам, че да не обърнем темата за сериала.
Теория за големия взрив - не съм го гледала.

Весела Коледа и от мен Simple Smile!

# 226
Има ли фенове на Mr Robot? Този сериал си е истинско събитие според мен и свърши в неделя.
Хареса ми финала на сериала. Чудя се дали Сам Езмаил е замислил този край още в началото. Не очаквах такава развръзка.
Скрит текст:
Мислех си, че всичко от последните 4 сезона ще се окаже фантазия, или че нещата ще тръгнат в посока сай-фай покрай машината на Уайтроуз, а то каква стана...

# 227
Charmed за мен e един от най-сладурските сериали на всички времена.

# 228
И аз не съм гледала и двата сериала, но може по-нататък да ги гледам. Веднъж гледах малко от 1 епизод на Троновете и не ми хареса.
Изгледах целия сезон на "The Capture". Хареса ми. Определено ще гледам 2 сезон.
Сега мисля да започна "Alta mar"

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 22:32 от daniela19

# 229
  • София
Тази година ако не се лъжа имаше Игра на тронове...? Така че са безсмислени всякакви класации...  ppp

Игра на тронове!  bowuu

# 230
Последния сезон ли? За някакви малинки ли го номинираш?

# 231
  • София
С всичките гафове е недостижим като ниво за останалите шоута.
Не е сериозно просто да говорим за каквито да е било класации и най-гледания и обсъждан сериал с най-много мнения за една седмица в историата на Бг мама в секцията Кино и ТВ да не е на 1 място.

Иначе аз ще гласувам разбира се, но другата седмица.
То всъщност не знам какво точно се иска. Топ 5, топ 3, всеки дава различни по бройка заглавия. Simple Smile

# 232
Коментарите и интереса се дължаха на съвсем други фактори, а коментарите не бяха никак ласкави Hug
Недостижим дано остане,по разочарование на феновете Hug

# 233
Няма ли фенове на "For all mankind"?

# 234
  • България
Тази година ако не се лъжа имаше Игра на тронове...? Така че са безсмислени всякакви класации...  ppp

Игра на тронове!  bowuu
Да, прав си, но избираме само от сериали излезли през годината, а Игра на тронове не е от тази година.

# 235
  • Вестерос
Номинираме само три.

# 236
  • София
Ааа, ето какво било значи. Само нови сериали. А не сезони... Е, логично де.
Ок, ще дам моят вот по-късно, че са много. Със сигурност доста качествени заглавия могат да останат извън топ 3, но ще видим. Имаше добри попадения тази година. Simple Smile

# 237
Няма ли фенове на "For all mankind"?
Аз го гледам и ми хареса, но изостанах (с всички сериали), защото този месец бях заета с разни неща.

# 238
И аз да се включа в темата с един сериал Succession. Много ме грабна в началото, но стигнах до 9. епизод и се чудя да продължавам ли. Прекалено много думата f... Някак едни и същи действия.

Този сериал е обявен от "Гардиън" за най-добрият сериал на миналата година. Потвърждавам. Аз супер му се изкефих. В този сериал няма нито един положителен герой, всички са ужасни. Но е толкова добре написан, че нямам думи.

В крайна сметка човешката природа е такава - ние сме слаби хора, с много недостатъци. И докато треперим, дали нашите близки ще разберат за всичките ни провали и ужасии, се появява този сериал, който казва: "Спокойно, дори на високите нива е така. Не просто е така, ами е много по-зле от теб."

Голям вдигнат палец за този сериал. Огромен фен съм му. Simple Smile

# 239
Започнах Г-н Робот. Харесва ми.На първи сезон съм.
Да ви споделя. За мен актрисата, която играе убийца в "Убивайки Ийв " е уникална. Рядко срещано явление, много е добра...
Някой може ли да сподели мнение за "Къде си Аляска?".Едва добутах 1 еоизод. Заслужава ли си ?

Общи условия

Активация на акаунт