Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 35 964
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
1. Chernobyl.
2. The act
3. Mandalorian

# 241
  • софия
looking for Alaska мен ме трогна до сълзи....страхотна екранизация
Изгледах Modern Love , нищо особено, но е леко за гледане

# 242
Тиф, идвам с идея. Защо не отсееш примерно 10-те най-споменавани сериала за тази година? После да гласуваме с 1 или 3 опции - колкото прецениш.
Давам предложението, защото изгледах The Witcher Smiley , предстои ми и His Dark Materials - предполагам, че ще ми хареса. Сетих се и за много добрата екранизация на Catch 22...
Хубави сериали имаше тази година Smiley

# 243
  • Вестерос
Аз мислех като мин. година да събираме предложения известно време и после няколкото с повечето гласове да ги пусна на анкета.

# 244
И така става, както си решиш. Simple Smile

Заради Вещерът, отложих доглеждането на Peaky Blinders, та продължавам с изоставането.

# 245
  • Вестерос
И аз имам още да гледам. Почнах See, странен ми е. То сигурно до края на Януари ще предлагаме , все пак да има време кой каквото си е набелязал да изгледа.

# 246
  • срещу двата комина :)))
Аз добавям The Witcher към предложенията си 😍

# 247
Аз сега зяпам Младия папа Joy Не е нов Simple Smile Но ми харесва

# 248
  • софия
Аз си пуснах пак втори сезон на The Kominsky Method.....такива калпави 2 дена имах.....това направо ме съживи Simple Smile Най-добрата роля на Майкъл Дъглас , без съмнение

# 249
  • Вестерос
Качен е втори сезон на You и коледен епизод на When calls the heart

# 250
  • София
Тиф, докога е крайния срок за гласуване? Защото още не съм почнал Вещерът. Днес ще да е. Уф.

Къде си, Аляска? е много добро попадение и е задължителен за ценителите.
Succession също ми харесва. Дяволски добре е направен и поднесен. И двата сезона са силни, но не е точно моят топ жанр и за това няма как да го сложа в топ 3.  Peace

# 251
  • Вестерос
До края на темата ще е сигурно крайния срок, за да може в следващата да се гласува.

# 252
Включвам се с няколко сериала, които изгледах наскоро. Малко са тежички, но на мен ми бяха изключително интересни:

The Devil Next Door (https://www.imdb.com/title/tt11165002/?ref_=nv_sr_srsg_0): документален мини-сериал за Джон Демянюк, когото екстрадират в Израел, за да го съдят за предполагаемото му участие в нацистките лагери. Много детайлно разказват за разследването, съдебния процес. Поне за мен беше увлекателно.

Unbelievable (https://www.imdb.com/title/tt7909970/?ref_=nv_sr_srsg_0): мини-сериал за едно момиче, обвинено в лъжесвидетелстване за изнасилване. Доста ме държа в напрежение целият сериал.

Почнах The Witcher, но не ме грабна изобщо. Превъртях 3 епизода за около час. Клише след клишето.

# 253
  • Вестерос
Не знам какво клише ти е, но е по книги, първата е писана 86 година Grinning

# 254
За 86та сигурно е била нещо нечувано, но за 2019 е поредното фентъзи с подобна сюжетна линия.

Общи условия

Активация на акаунт