Приморско 2020 г. - море, весело лято и хубави емоции

• 57 189
  • 819
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Tommelise
току-що написах подобен коментар и в сайта на vizit.bg ( ТА Съни турс), чрез които винаги сме ходили!
Не зная дали ще го публикуват.
Лошото е, че на място в хотела няма кого да сигнализираш - и управителите в ресторанта, и на рецепция, и една жена Деси, която знаем тук от години (имаме догадки, че е съпруга на баш шефа-съжалявам, че така се изразявам, но не им зная йерархията) - всички са без маски! Те дават такъв пример!
Не зная каква натовареност на базата ще случите!
Щом вече е сигурно, че ще ходите - по-добре не се настройвай негативно!
Animal Fish
#Primorskodelsol
#Приморскоделсол
(виждам, че може да се тагне нещо в коментара тук - може пък повече хора така да попаднат на него)

Сега залюбопитствах коя е тази жена.
А сме я виждали и през 2015 г. в "Оазис дел маре" в Лозенец като някакъв вид шеф.
Оказа се... важна клечка.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%D0%B4%D0 … D0%B5%D0%B2%D0%B0

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 12:27 от JiD

# 601
  • Ямбол
Какво значение има, че персоналът е без маски, след като всички останали са също без. Избрали сте си в това време да се наврете в хотел с много туристи да се храните пак там, явно сте съобразили, че заради мерките обслужването ще е по-бавно и въпреки това пак сте там.
Който непременно иска да се пази, малко трябва да помисли, преди да си избере къде ще се навре.
Аз проблеми с навалици нямам. Поради лични обстоятелства, в повечето случаи си взимаме храна за вкъщи, но и навън когато се случи да седнем, никой не ми се завира, нито чакам много.

# 602
  • София
Не искам никого да разочаровам, но ако имате очаквания за маски, дистанция и прочие, хм, по-добре се настройте, че по-скоро ги няма. Има места, където се спазват някакви мерки, но е по-скоро рядкост. Откритите места за хранене, тип дюнер, палачинки, сладолед, всичко си е открито, и витрини и физиономии. В магазините малко по-стриктно уж, но и там не навсякъде. За чакането за заведение, сигурно има и свободни, но аз не експериментирам и ходя само на няколко места, които са проверени с годините, знам им недостатъците, но са приемлив компромис. И те са си пълни и хората си чакат да се освободи.
А навалиците до голяма степен могат да се избегнат, особено ако не държите да ходите "на центъра" или т. нар. "луна парк".

# 603
  • у нас
Имаме резервация от януари, канселирахме, от там настояваха че ще има сезон и то не па мах, че ще има противоепидемични мерки и почиващи те ще се чувстват сигурни.
РЗИ не почиват!!!

# 604
Не искам никого да разочаровам, но ако имате очаквания за маски, дистанция и прочие, хм, по-добре се настройте, че по-скоро ги няма. Има места, където се спазват някакви мерки, но е по-скоро рядкост. Откритите места за хранене, тип дюнер, палачинки, сладолед, всичко си е открито, и витрини и физиономии. В магазините малко по-стриктно уж, но и там не навсякъде. За чакането за заведение, сигурно има и свободни, но аз не експериментирам и ходя само на няколко места, които са проверени с годините, знам им недостатъците, но са приемлив компромис. И те са си пълни и хората си чакат да се освободи.
А навалиците до голяма степен могат да се избегнат, особено ако не държите да ходите "на центъра" или т. нар. "луна парк".
Здравейте, бихте ли споделили приемливи заведения за хранене? Може и на лично съобщение.
Благодаря!

# 605
Защо на лични? Давайте тук актуални отзиви за ресторанти. Моите са миналогодишни...

# 606
  • Пловдив
Избрали сте си в това време да се наврете в хотел с много туристи да се храните пак там, явно сте съобразили, че заради мерките обслужването ще е по-бавно и въпреки това пак сте там.
Който непременно иска да се пази, малко трябва да помисли, преди да си избере къде ще се навре.
Разбира се, отчитам и личната си грешка за избора на м. юли.
Беше ми казано, че в хотелите няма да настаняват във ВСЯКА стая. Имам опита и впечатленията от края на юни в Хисар.
А и, както ви описах, в този хотел има много възможни точки на обслужване, които са се ползвали преди, а сега - не! Ако имаше желание и дисциплина от страна на стопанисващите хотела, всичко можеше да е различно като организация.

# 607
  • София
Аз съм ги писала няколко пъти, обикновено са малко повече, но тази година ги редуцирах до две:Амелия и Хладно. Това за Приморско, иначе ходим и в съседните села за вечеря, но и там в точно определени.

# 608
  • Велико Търново
Ние в момента също сме във въпросния хотел, но най-сериозните проблеми при спазване на дистанция се дължат на туристите. На рецепцията стоят зад паравани, а служителите поддържат прилично ниво на хигиена. Почивката на море през юли неминуемо крие рискове, затова всеки се предпазва сам. И само за протокола - никъде другаде не видях служители с маски, поне в тези магазини и заведения, в които влязохме. На мен хотела, предвид цената, която изобщо не е висока, особено с ранно резервиране, ми се струва приемлив. Изключение прави наистина екипът по анимация, който очевидно е попаднал в този хотел случайно.

# 609
  • Пловдив
Ние в момента също сме във въпросния хотел, но най-сериозните проблеми при спазване на дистанция се дължат на туристите.
Все още ли не работят баровете в ресторанта и на басейна?
Все още ли сутрин се редите за чай, кафе и мляко с какао САМО на кръглия бар? - този същият бар затваря в 21 и до 23 остава да работи само бара срещу СПА центъра.
Ако всичко си е пак така - не може да ме убедите, че от домакините са създадени възможните условия за спазване на дистанция.
А за маските - то навсякъде е така! - не е обяснение. Заповедта на министъра е навсякъде, където се обслужват граждани на затворено - да се ползват маски. Още повече, като се "работи" с храна. Още повече, когато при липса на такава организация и дисциплина, изискват да подпишеш декларация (с номер на лична карта, телефон, имейл), че при карантиниране на хотела всичко е за твоя сметка (ако бях хотелиер и аз бих въвела подобни декларации, не са много юридически издържани, но все пак... Но в замяна на подобна декларация ще създам като домакин възможно на-добрата организация до карантиниране на хотела да не се стига! ... ако бях хотелиер Wink )

# 610
  • Пловдив
Аз лично хич не си представям почивка с маска и параноически да гледам всеки, който кихне. Но и за мен ситуацията с целия вирус е преекспонирана.

# 611
Привет! Миналата седмица бяхме в Приморско, но в служебна почивна станция, така че няма да коментирам хотелите. По главната улица вечер е пълно и маски на открито почти никой не слага. Все пак има места за разходка, които не са с голямо движение на хора. Хапвали сме в бистро "Приз", ресторант "Весело село" и не знам бар или пицария се води, "Неро". "Приз" и "Весело село" са на главната улица и вечер се пълнят. "Неро" е под общината в посока плаж "Устие на  река Дяволска". Все пак имат маси на открито, а и човек би могъл да си подбере и часа за хранене, ако иска да няма голяма навалица.

# 612
Здравейте, има ли почиващи в хотел Сиена Палас? Някой може ли да каже как е положението там, спазват ли се мерките, има ли много хора в хотела?

# 613
Здравейте!И аз да попитам как е положението на северния плаж?На 9 ще пътувам,но да имам обща представа,има ли хора,пренаселено ли е?Има ли свободни стаи по улиците,близо до плажа? Благодаря предварително!

# 614
От няколко дни съм в Приморско. Виждала съм го и по-населено, но за текущата ситуация ми се струва доста народ. Мерки почти не се спазват - дистанция никаква, маски в магазините много рядко. На южния плаж има хора - дистанция спазва който е съвестен и не ти сяда до кърпата.

Общи условия

Активация на акаунт