Какво значи "Истински мъж"?

• 14 938
  • 557
  •   1
Отговори
# 15
Ох, тоя истински мъж... за всеки случай, не си ти, драги ми жребецо. Кой те знае, какъв си дебел, фригиден мъжага Simple Smile))))

Добре, че ни издаде мъжките тайни, ний досега доматите, с колците ги ядяхме. Пак мерси Simple Smile))

# 16
  • София
Установих, че качествата, на които държа, са "унисекс":
1. Да не е глупак/глупачка;
1. Да не е "кон с капаци". Не понасям ограничени умове;
1. Да уважава себе си. Когато човек уважава себе си, ще може да уважава и другите; Да се чувства добре в кожата си – страх ме е от комплексари;
1. Да поддържа тялото си;
1. Добра обща култура;
1. Да има чувство за хумор;

Единственото типично мъжко качество, на което държа, е кавалерството.

П.П. Забравих. Пак към унисекс качествата: Чистоплътността.

П.П.2 Забравих и за привлекателния външен вид.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 20:16 от milenaka

# 17
  • София
Е, това е много субективно. Няма как да покажеш пред всички "красита", защото не според всички ще я имаш.
Ако не беше относителна, нямаше какви ли не караконджули мъж да завъртят.

# 18
Нищо не значи "истински мъж".
Всички определения и пожелани биха могли да са валидни и за двата пола.
Истински мъж е този, който не се интересува какво мислят бг-мамите. Stuck Out Tongue

# 19
  • Варна
Мъж , с авторитет , на чиято дума и лоялност може да разчиташ винаги .

# 20
  • Пловдив
Истински мъж е този, който не се интересува какво мислят бг-мамите. Stuck Out Tongue
По тази логика 99% от мъжете са "истински мъже". А дали е така в действителност? Simple Smile

# 21
На кака жребчето, с  какво ще ти помогнат различните видения за мъж?
Ще издам една мъжка тайна. Ние, мъжете, не умеем да четем женски мисли, въпреки честото очакване да можем да го правим. Simple Smile Затова и едно допитване до вас, жените, би било полезно с цел да се установи какво точно имате предвид с тези думи за "Истинския мъж". Както е видно и от досегашните коментари в темата, се забелязва разлика в разбиранията за това словосъчетание сред различните жени.
Аз няма да ти издам тайна. Всеизвестно е. "Истински мъж" е точно това, което е и "истинска жена". За един едно, за друг друго.Пък ти питай и чети. Към края на темата пак няма да си вдянал, ако това не схващаш.

# 22
Питай ги, де.
Пусни тема в някой пикап форум и ще разбереш.Simple Smile+

# 23
  • Fairbanks, Alaska
Такова понятие "Истински мъж" няма. Която и жена да питаш, тя наистина ще ти изреди какво иска в един мъж. Но кога се забелязват тези качества? В един по-късен момент. В началото за теб е важно да умееш да си служиш добре с думите. Не умееш ли и най-точният човек на света да си-забрави да си намериш жена.
Прочети някоя друга тема в СО-какво пишат жените? Изречения от рода на "Залъга ме с хубави приказки" , ''Беше приятна компания'' .

# 24
Лексикон ли попълваме? Когато даден индивид задава такъв въпрос, това говори за несигурност и опит за нагаждане. Несериозно е за мъж или жена на средна възраст.

# 25
Истински мъж за мен е този, който ме кара да се чувствам и държа като Истинска жена. Може да е родител, приятел, партньор, познат само, важното е, че предизвиква с поведението си изява на най-женствените ми черти.
Във всеки случай тънките сметки какво дал, пък колко му върнали, изобщо не коренспондират с образа на Истинския мъж.

# 26
Истински мъже не пишат тук глупости. Най-сериозно.
Питайте мъжете си.

# 27
Не разчита на мама и тате да му осигурят дом, да му купят кола или да го изхранват. Не казвам да е богат, а да може да си осигури покрив и изхранване сам и т.н.
Да се изразява правилно и да не очаква да му се четат мислите, тоест добър събеседник.
Да не лъже, мами и интригантства като махленска клюкарка.
Да бъде възпитан и да уважава и зачита жената до себе си и хората, с които общува.
Да се грижи здравето и общата му култура да са на ниво.
Да бъде чистоплътен и спретнат .
Да бъде човечен и да държи на семейните ценности.
Това се сещам за сега...и това са критериите, по които аз съм избирала .

# 28
Сигурна съм, че всяка жена има различен набор от критерии, покриващи определението "истински мъж".

Жена ти какво мисли по въпроса?

# 29
  • Terra incognita
Сигурна съм, че всяка жена има различен набор от критерии, покриващи определението "истински мъж".

Жена ти какво мисли по въпроса?
Като се оженя, ще ти кажа.
Иначе, боклукът за един е съкровище за друг.
Истинският мъж в мислите на Пепито от шестия етаж може би е мускулестият батка от кварталния фитнес- с татуси, клечка за зъби в устата, бие я, щот' я обича, ревнува я, значи я обича и пак я бие. Иначе й хвали мусаката и я води на село през уикенда.
И така.
Иначе- мъжът трябва да бъде опора, да позволи на жената да проявява женските си слабости, без да я омаловажава. В днешното феминизирано общество ролите са силно размити, даже разменени.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 21:28 от VickyTaylor

Общи условия

Активация на акаунт