Какво значи "Истински мъж"?

• 14 963
  • 557
  •   1
Отговори
# 495
Как ще разберете, че това е лимита?
Ако варианта е да печели 1000 лв., но е амбициран да се развива във всякакъв план, вкл. и финансов, бихте ли извървяли този път с него?
Защо си мисля, че голяма част от младите момичета искат мъжа да е във завършен вид относно материално състояние и направо да се почва с облагите? А пътя до там? Логиката е всяко желано положение да си има път за извървяване - и опит, и кариера, и пари, и....и..
Случаите на почване двамата от 0-та май не са чести в тези времена, или греша?

# 496
Важното е да може и да иска..)

# 497
Впрочем сега се сетих, че не е задължително работа за 5К да е по-стресова от такава за 1,000. Та не е казано, че ако мъжът капитулира финансово, ще има по-малко стрес. Напротив, може работата пак да е кофти и за капак- малко пари. Напротив, при по-високите нива има повече свобода и гъвкавост, повече уважение. Когато ти плащат, те ценят.

# 498
  • София

Мухльото може да го буташ цял живот, да го навреш в костюм и сладка службица и пак ще е мухльо. Кел файда на заплатата. И на усилията.
Адаптивните и предприемчиви мъже ще вадят пари и без нас.
Ние може да правим процеса по осмислен, обаче. С присъствие, енергия и любов, ако щеш. Но не мисля, че сме перетуум мобиле за мъжкие финанси.

# 499
  • Пловдив
Скрит текст:

Мухльото може да го буташ цял живот, да го навреш в костюм и сладка службица и пак ще е мухльо. Кел файда на заплатата. И на усилията.
Адаптивните и предприемчиви мъже ще вадят пари и без нас.
Ние може да правим процеса по осмислен, обаче. С присъствие, енергия и любов, ако щеш. Но не мисля, че сме перетуум мобиле за мъжкие финанси.

Ей това е - една правилно подхождаща жена има силата не за това каква ще е сумата, а как точно ще се чувства мъжът, докато изкарва парите. И аз го писах неколкократно в темата, но някои продължават да вярват, че са вълшебен умножител на мъжките пари.

# 500
Любимото ми - да отговаряш за това как друг ще се чувства. Това си е шантаж и източник на постоянен стрес. Както иска - така да се чувства и да не обвинява мен.

# 501
  • София
Ама, 5 К да носи. Без значение как.
Сирено, стегни се.

# 502
  • Пловдив
Любимото ми - да отговаряш за това как друг ще се чувства. Това си е шантаж и източник на постоянен стрес. Както иска - така да се чувства и да не обвинява мен.
Напълно съгласен съм с теб. Не може само да искаш да получаваш наготово всичко, само защото се мислиш за много специален човек, заслужаващ да се радва на създаден от друг висок стандарт на живот и да харчи чужди пари. Щом е проблем за някоя жена да бъде подкрепа и "вдъхновителка" за мъжа (така и досега никоя не обясни как точно го "вдъхновява"), по-добре сама да запретне ръкави и с упорит труд да изгради своята кариера с високи доходи (5Х+), за да тъне в така жадувания лукс.
1. Или развиваш собствена кариера, щом си толкова знаеща;
2. Или се лепваш за някой мъж с вече постигнат луксозен живот и вършиш това, което такива мъже очакват от такива жени (но трябва да си винаги на разположение, да имаш издръжливи вратни мускули и по 5 пъти дневно да не те боли глава);
3. Или се събираш с мъж със способности (трябва да имаш нюх да видиш в него възможностите за израстване) и ставаш негова "вдъхновителка" (трябва и да знаеш какво значи това и как да го правиш) по пътя му към катерене по професионалната стълбица и заедно градите собствения си лукс от нулата.
 Само дето някой правилно беше отбелязал по-напред в темата, че сякаш няма много кандидатки за третия тип мъж, а рядкост са и жените от първия пример.

# 503
Ама, 5 К да носи. Без значение как.
Сирено, стегни се.

Айде да не казвам моето очакване за пари какво е в момента, че ще е цинично вече.

Точка 3 съм я изпълнила. Точно така, градим си заедно.

# 504
Да, Жребчо, защото повечето мъже от 2-ри и 3-ти тип не търсят жена от 1-я тип(която впрочем има "същия благ характер" като мъже от 2-ри тип).

# 505
  • София
Имаш 3 деца, нормално е да си цинична на тема финанси.
Или продължавай да го стимулираш или си хвани любовник.

# 506
  • София
Ей това е - една правилно подхождаща жена има силата не за това каква ще е сумата, а как точно ще се чувства мъжът, докато изкарва парите. И аз го писах неколкократно в темата, но някои продължават да вярват, че са вълшебен умножител на мъжките пари.

Йей - имаме участник, познал верния отговор! Ашколсун! Лично аз взех да се напрягам от толкоз усилия да се обясни логично нещо, дето не се обяснява с логика. Така че - отдъхнах си Simple Smile

# 507
Аз съм от първия тип и с мъж от третия тип..)

# 508
  • София
За мен една връзка е истинска само ако и двамата в нея съумеят да надделеят егото си и поставят връзката си и партньора си на по-високо ниво от себе си, повтарям, и двамата. Ако човекът до теб ти е по-важен от самия себе си, тогава правиш всичко, за да сте заедно. Ако обичта ти към партньора зависи от доходите, значи не е обич. Значи, ще го обичам, само докато ми осигурява сладък живот, а после - не, а пък ако почне да ми снася пак много кинти, отново? Това си е чиста проба проституция, като практикуващият я се опитва да я завоалира под разни благовидни думички, щото и на него голата истина му е грозна. Ако имам стойностен човек до себе си (аз имам, но нали теоретизираме, а не говорим за частния си живот), не бих го изпуснала за нищо на света. Бих си напънала трибуквието да правя каквото мога за да облекча затрудненията. Бих планувала всичко, като се почне от храната. Готвенето много облекчава семейния бюджет, отделно спестява тонове Е-та главно на децата. Придобиването на елементарни умения по шиене също помага да се спестят пари. Сещам се за една позната, на която цялото семейство не умееха да шият копчета... Като я попитах, ами какво правите, като се откъсне копче, тя отговори: ами спираме да носим дрехата. А като се замисля, има много такива още. Има и други неща, които пестят пари и взети всички заедно, помагат да се живее нормално, дори и с малко пари. Но това само в случай, че си готов да надскочиш егоизма си в името на това, да запазиш връзката си със стойностен човек, макар и да ти се налага да се напънеш. Дръжте си умерения егоизъм, той не е за мен. Моята любов не зависи от вечерите по ресторанти, лъскавите парцалки и почивките навън. И когато човекът до мен мисли по същия начин, тогава няма сила, която да ни попречи. Както е казано, обичта на жената се познава в бедност, а на мъжа - в богатство.

# 509
За мен една връзка е истинска само ако и двамата в нея съумеят да надделеят егото си и поставят връзката си и партньора си на по-високо ниво от себе си, повтарям, и двамата. Ако човекът до теб ти е по-важен от самия себе си, тогава правиш всичко, за да сте заедно. Ако обичта ти към партньора зависи от доходите, значи не е обич. Значи, ще го обичам, само докато ми осигурява сладък живот, а после - не, а пък ако почне да ми снася пак много кинти, отново? Това си е чиста проба проституция, като практикуващият я се опитва да я завоалира под разни благовидни думички, щото и на него голата истина му е грозна. Ако имам стойностен човек до себе си (аз имам, но нали теоретизираме, а не говорим за частния си живот), не бих го изпуснала за нищо на света. Биг си напънала трибуквието да правя каквото мога за да облекча затрудненията. Бих планувала всичко, като се почне от храната. Готвенето много облекчава семейния бюджет, отделно спестява тонове Е-та главно на децата. Придобиването на елементарни умения по шиене също помага да се спестят пари. Сещам се за една позната, на която цялото семейство не умееха да шият копчета... Като я попитах, ами какво правите, като се откъсне копче, тя отговори: ами спираме да носим дрехата. А като се замисля, има много такива още. Има и други неща, които пестят пари и взети всички заедно, помагат да се живее нормално, дори и с малко пари. Но това само в случай, че си готов да надскочиш егоизма си в името на това, да запазиш връзката си със стойностен човек, макар и да ти се налага да се напънеш. Дръжте си умерения егоизъм, той не е за мен. Моята любов не зависи от вечерите по рвсторанти, лъскавите парцалки и почивките навън. И когато човекът до мен мисли пи същия начин, тогава няма сила, която да ни попречи. Както е казано, обичта на жената се познава в бедност, а на мъжа - в богатство.

Шапка ти свалям за мнението. Дай боже повече такива жени.

Общи условия

Активация на акаунт